anladım cok tskler. |
Katlanan Mutlu Mega 140GB 12 Ay 575₺ Turkcell Faturasız YILIN FIRSATI (20. sayfa)

-
-
Ben de hallettim haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugun kampanyaya katılan oldu mu aktif mi sms ile katılım ?
-
Kampanya aktif ben 1 saat önce katıldım.
Bı defa ikiye katladim yeniden paket alsam mesaj atıp 25 TL karşılığında onuda katlaybilirmiyim aceba deneyen oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence olmaz şartlarında 28 günde bir yazıyor yanlış hatırlamıyorsam
Merhabalar. Bugün yeni hat satın alıp mega70' e geçmeyi düşünüyorum. x2 kampanyasında bir sorun yaşamam herhalde değil mi?
Benim mevcut paketi katladı. Sonradan aldığımı katlamadı. 28 gün geçtikten sonra 25 tl daha yüklesek yeni paketi katlar mı acaba?
-
şimdi yaptım çok teşekkür ederim 10 numara oldu bu. 1 ay kalmıştı 80gb paketimin bitmesine
-
Mevcut paket derken. Süresi bitmesine 1 ay kalan paketini mi katladı. Yeni aldığınız 70 gb lık 2. paketi katlama dımı? Yani 2. bir 70 gb mutlu mega alsak, 2. paketi katlamıyor da; 1. paketi mi katlıyor ?
-
Mevcut paketim Mutlu Mega 15 GB ( 28 gün önce almıştım ) Bunu 2 ye katladı.
Sonrasına Mutlu Mega 70 GB paket aldım ama onu katlamadı. Tek kullanımlıklı abonelik ise olmuyor dek ki. 27 gün sonra 25 tl ye tekrar alacağım. O zaman katlar belki son aldığım paketi.
-
Yeni aldığımız paketi katlamıyor mu şimdi
70 gb paketi aldım sonra katla dedim aktif internet içeren bir paket olması lazım katlamak için diyor bilen var mı?
-
2 ye katlamadan önce 70 gb ı alsaydın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende katlamadı malesef
-
Sanırım öyle yapmak gerekiyordu.
-
70gb mutlu mega kullanıyorum, Katla dedim, onay mesajı geldi; katlandı dedi. Ama uygulamada katlanan birşey yok + katlama parası 25 TL de kesti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25TL ödeyerek kampanya katılımı sağladıkları anda o sırada aktif olan 28 günlük internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası tanımlanacaktır.
Aynı paket birden fazla kez katlanamaz, bir paket için kullanım süresi içerisinde yalnızca bir kez katlama işlemi yapılabilir.
maddeleri gelmiş...
-
-
saat kaçta yaptınız? 10-15 dk sürüyor bazen paket yüklenmesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X