Şimdi Ara

Katlanır mı? çocuk bisikleti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-folder-katlanabilir-bisiklet/productDetails.aspx?productId=sporsalfolder&categoryId=27058700

Selam hbde gezerken bunu gördüm
    bu bisiklet katlanır bisiklet mi yoksa çocuk bisikleti mi? fiyatı baya uygun geldi (sıcak fırsatçıyız öldürürüm bunun fiyatını ben )
    (kalitesi tırt gibi lakin fena da değil gibi) var mı kullanan bunu bilen?

• Bana pek akıllıca gelmedi bu. İlk defa katlanır bisiklette arka amortisör görüyorum. Ön tekeri ile arka tekerinin ebatı farklı. Sırf bisiklet olsun diye yapılmış bir bisiklet. Boyutlarını girmemişler ama sanırım 1.60ın üstünde biri bunu kullanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Bana pek akıllıca gelmedi bu. İlk defa katlanır bisiklette arka amortisör görüyorum. Ön tekeri ile arka tekerinin ebatı farklı. Sırf bisiklet olsun diye yapılmış bir bisiklet. Boyutlarını girmemişler ama sanırım 1.60ın üstünde biri bunu kullanamaz.

Arkadasimda var arka amortisorlu katlanir hollanda mali bu baya tirt gozukuyor ( geometrisi cok kirilgan gibi) bilen kullanan bulursam iyi olur salcano sitesinde bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

quote:

Orijinalden alıntı: noktape

Bana pek akıllıca gelmedi bu. İlk defa katlanır bisiklette arka amortisör görüyorum. Ön tekeri ile arka tekerinin ebatı farklı. Sırf bisiklet olsun diye yapılmış bir bisiklet. Boyutlarını girmemişler ama sanırım 1.60ın üstünde biri bunu kullanamaz.

Arkadasimda var arka amortisorlu katlanir hollanda mali bu baya tirt gozukuyor ( geometrisi cok kirilgan gibi) bilen kullanan bulursam iyi olur salcano sitesinde bulamadim

Kron FD 500 iyi katlanır konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.