Şimdi Ara

KATOLOG ÇEKİMİ İÇİN ERKEK MODEL...ARANIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERKEZE SELAMLAR...İÇ GİYİM FİRMASI İÇİN KATALOG ÇEKİMİ YAPILACAKDIR...ERKEK REYONU İÇİN ÇEKİMDE ATLETİK VÜCUTLU KİŞİSEL BAKIMLI ERKEK MODEL ARANMAKTADIR...BOXER ATLET VS ÇEKİMLERİ OLACAK...MODELİN YÜZÜ GÖRÜNMEYECEKDİR...ÇEKİMLER TAHMİNİ Bİ KAÇ SAAT YANİ MAKSİMUM BİR GÜN SÜRECEKDİR...ÇEKİM ÜCRETİ ULAŞIM VS KARŞILANACAKTIR...CİDDİ ARKADAŞLAR MSJ ATABİLİR...

• böbrek.avi
  • Beni tarif etmişsin de gelemem k bakma kızlarla randevum var
  • Böbrekleri gazeteye sarılmış halde mi istersin
  • Donu kendimiz mi getiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanblackflag

Böbrekleri gazeteye sarılmış halde mi istersin
    Bu kadar belli etmeseydin Böbrekçi olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Donu kendimiz mi getiriyoruz?

Yaz mavi donunu kendi getirecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Bu kadar belli etmeseydin Böbrekçi olduğunu

Alıntıları Göster
    Modelin sadece böbreği görünecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Modelin sadece böbreği görünecektir...

Alıntıları Göster
    Kaç model lazım?
  • Dogru yere gelmissin
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    BU BÖBREK GEYİĞİNİ BÖLMEK İSTEMEM AMA KONU CİDDİDİR...VE KONUYU BALTALAMAMINIZI RİCA EDİCEM...
  • Konu ciddi , arkadaş'a ben ricada bulundum ,kendim konu açmak istemedim reklam gibi algılanmasın diye ajanslar ile uğraşmak istememem ve forum faydalansın istedim benimle irtibata gece bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eths

Konu ciddi , arkadaş'a ben ricada bulundum ,kendim konu açmak istemedim reklam gibi algılanmasın diye ajanslar ile uğraşmak istememem ve forum faydalansın istedim benimle irtibata gece bilirsiniz
    Burda bütün gün pc başında takılan,asosyal,bakımsız,göbekli insanlar arasaydınız pm kutunuz çökerdi.
    Siz atletik.bakımlı,metroseksuel,yunan tanrısı fizikli arıyosunuz onlar için gay barlara bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Burda bütün gün pc başında takılan,asosyal,bakımsız,göbekli insanlar arasaydınız pm kutunuz çökerdi.
    Siz atletik.bakımlı,metroseksuel,yunan tanrısı fizikli arıyosunuz onlar için gay barlara bakınız.

Alıntıları Göster
    Böbrekleri Hürriyet'e mi sarıp getirelim yoksa Milliyet, Sabah gibi alternatif gazeteler kabul mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Böbrekleri Hürriyet'e mi sarıp getirelim yoksa Milliyet, Sabah gibi alternatif gazeteler kabul mü ?

Alıntıları Göster
    konu ciddi diyonda şehri bile yazmamıssın vanda oturan adamın otobüs biletini karsılıcaksan okey sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail5231

konu ciddi diyonda şehri bile yazmamıssın vanda oturan adamın otobüs biletini karsılıcaksan okey sorun yok

Şehir İstanbul çekim Merter'de yapılacak firmamız Fatih mahmutpaşada ilk defa yapılmayacak zaten geçen sezon Alman bir arkadaşla yaptık , bu seferde böyle bir yoku denemek istedim forumda var body ile uğrasan arkadaşlar.
  • Fake agency.avi
  • Lan hani hepiniz sarışın, adonisli, mavi gözlü boylu poslu erkeklerdiniz. Hanyy kimse add dememiş hey yavrum böle çıkartırım yalanınızı ortaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 4 Şubat 2015; 23:13:40 >
  • JezeBeeL kullanıcısına yanıt
    aynısını yazacaktım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.