Kavak yelleri iyice cıvıttı ya ne güzel diziydi eskiden.şimdi şey oldu deniz aslıya aslı efeye deniz efeye efe hepsine gibi bi durum var.saçmalık resmen.
efe havasını aldı ama ne sevindim anlatamam.bacı kardeş ayağına kızı götürcem sandı.
quote:
Orijinalden alıntı: CCYBORG
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Deniz'in Mine'yi götürdüğü bölüm izlemeyi bırakmıştım .
Hala aynı kısır döngü devam ediyor demekki
quote:
Orijinalden alıntı: Thema
Alıntıları Göster
Abazan Yelleri Oldu dizi
quote:
Orijinalden alıntı: Akbaba89
Abazan Yelleri Oldu dizi
Alıntıları Göster
her yere bensiz mutlysan öyle kal diye bir müzik dayamışlar, baydım kapadım
quote:
Abazan Yelleri Oldu dizi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hydrogenfla
Abazan Yelleri Oldu dizi
quote:
Orijinalden alıntı: Thema
Alıntıları Göster
læ tam öpüşme işine girişiyolardı dönme dolap çalıştı..
quote:
Orijinalden alıntı: kumandan xx
her yere bensiz mutlysan öyle kal diye bir müzik dayamışlar, baydım kapadım
Alıntıları Göster
ateşle barut yanyana durmaz yiyişirler böyle işte
quote:
Orjinalden alıntı: ibo3458
Kavak yelleri iyice cıvıttı ya ne güzel diziydi eskiden.şimdi şey oldu deniz aslıya aslı efeye deniz efeye efe hepsine gibi bi durum var.saçmalık resmen.
filmin somnunda gurup yaparlarsa şaşırmam
quote:
Abazan Yelleri Oldu dizi
Alıntıları Göster
Oooo detçıvan kızın adı Zeynep yu meru geççuvo, Oooo detçıvan kızın adı Zeynep oouuoo..
ya o dizi yaz dizisiydi baktılar dizi tuttu devam ettirdiler yoksa dizide bir atraksyon yok
quote:
Orijinalden alıntı: erzincanspor
ya o dizi yaz dizisiydi baktılar dizi tuttu devam ettirdiler yoksa dizide bir atraksyon yok
Alıntıları Göster
aynen ya bende yazın izliyodum.Yani o kadar karıstı ki olaylar brezilya dizisine döndü.Ulan herkes herkes den bebek yapıyo millet birbirine aşık. En iyisi kurtlar vadisi ve avrupa yakası birde arka sokaklar
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.V.
aynen ya bende yazın izliyodum.Yani o kadar karıstı ki olaylar brezilya dizisine döndü.Ulan herkes herkes den bebek yapıyo millet birbirine aşık. En iyisi kurtlar vadisi ve avrupa yakası birde arka sokaklar
Alıntıları Göster
iboş nettiler sana
quote:
Orijinalden alıntı: gitarist55
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist55
quote:
Orjinalden alıntı: ibo3458 Kavak yelleri iyice cıvıttı ya ne güzel diziydi eskiden.şimdi şey oldu deniz aslıya aslı efeye deniz efeye efe hepsine gibi bi durum var.saçmalık resmen.
+++ Türk dizilerinden daha ne beklersiniz ki adam gibi hiç yapmadılar ki..
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
Oooo detçıvan kızın adı Zeynep yu meru geççuvo, Oooo detçıvan kızın adı Zeynep oouuoo..
Orjinalden alıntı: ibo3458 Kavak yelleri iyice cıvıttı ya ne güzel diziydi eskiden.şimdi şey oldu deniz aslıya aslı efeye deniz efeye efe hepsine gibi bi durum var.saçmalık resmen.
Alıntıları Göster
ya beyler filmde birbirini sevecek kimse kalmadi yakında deniz, efeye aşık oldugunu söylerse düşüp bayilmayin ya da Asli , Mine'ye aşık oluyormus ya da tersi mine asliya aşık Bu diziyi ozaman hic kaçirmam
quote:
Orijinalden alıntı: .i.
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist55
quote:
Alıntıları Göster
Geçen yaz arkadaşlık dizisi diye bakayım dedim ama sonra gördüm ki bunlar yoldan çıkmış
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
ya beyler filmde birbirini sevecek kimse kalmadi yakında deniz, efeye aşık oldugunu söylerse düşüp bayilmayin ya da Asli , Mine'ye aşık oluyormus ya da tersi mine asliya aşık Bu diziyi ozaman hic kaçirmam
Alıntıları Göster
diziyi bilmemde gerçektede böyle olaylar oluyor
quote:
aşçı uşağı uşak bahcivanı sonra hepsi bahcivanı
quote:
Orijinalden alıntı: LeoN7
quote: