Şimdi Ara

Kavga anılarınız ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İllaki kavga etmişsinizdir.Anlatında okuyalım aksam aksam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen bi kavga oldu ayirayim dedim. Adamlar bana daldi. Bayağı dayak yedim daha da kavga ayirmam. Çekirdeğimi alir karşıya geçer izlerim.

• bi keresinde cocgun boynunu cizmistim aslinda kavgaci biri diilim tam kavgada sayilmazdibala cizdim tirnakla

• Hll dwm

• Bir lisede oturmuş kitap okuyom arkamdan bişe şak etti bi anda kafam gidip geldi çocuğun teki enseye yapıştırmış kalktım aya gülerek olum yapma böyle şeyler dedim o sırada herkez gülüyo çocuk sola baktı bende tokatı bi yapıştırdım çocuk yere düştü bide tok kulağına gelmiş duymuyom diye ağlıyo bizim müdürde diyarbakırlıydı geldi bana tokadı yapıştırdı milli eğitime dilekçe yazdık müdür okuldan atıldı bende nakil oldum

• Deniz kenarinda kavga ederken cocugu birguzel dovuyordum sonra denize yaklastik bogusurken dusmiyim diye kenara cekilirken ayagim takilip yere dusmus harika sopa yemistim

Ozet:deniz kenarinda kavga etmeyin

• Pazarda babama yardım ediyordum. O tezgahtan virseyler seciyordu. Bi tane cocuk geldi beni itti. Dedi burda fener formasi giyemezsin. Elim doluydu kafayi vurdum. Elmacik kemigine geldi heralde. Bi daha kafa atmam. Cocuk kacti sonra. İşin ilginci babamın ruhu duymamis. Iyikide duymamis cocugu dayak bagimlisi yapardi orda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIZ BENİ TACİZLE SUÇALAYACAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen yine dovuyorum milleti

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt

• Okuyun beyler yaşadığım en iyi kavgaydı.

Köpeğim var golden retriever. Gezdirmeye çıkmıştım. Bi tane kıza havladı. Kızın sevgilisi küfür etti köpeğine sahip çık diye. Ya sabır dedim devam ettim. 1 saat kadar dolaştırdım köpeğimi. Aynı yoldan geri dönerken o çocuk yanına almıştı 7-8 kişi bekliyorlardı. Laf attılar çağırdılar falan. Ben de köpeği bağladım saldırırsa öldürür çünkü. Tutuştuk kavgaya. Beni dövmeye başladılar. Köpeğim havladı bayağı etrafta da hiç insan evladı yok. Sonra baktım benim köpek 3 kulhü 1 elham okudu ve 800 stackli zebani nasusa dönüştü. Zaten yorulmuştu ve acıkmıştı. 8 kişiyi birden mideye indirdi ve tanrı onu yanına aldı. Köpeğim için hala üzülüyorum ama yapacak bişey yok şehit oldu herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 18 Ekim 2014; 22:41:33 >
  • konuya gelin ve üstteki zebaniyi eksileyin nasuslar

• quote:

Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx

Okuyun beyler yaşadığım en iyi kavgaydı.

Köpeğim var golden retriever. Gezdirmeye çıkmıştım. Bi tane kıza havladı. Kızın sevgilisi küfür etti köpeğine sahip çık diye. Ya sabır dedim devam ettim. 1 saat kadar dolaştırdım köpeğimi. Aynı yoldan geri dönerken o çocuk yanına almıştı 7-8 kişi bekliyorlardı. Laf attılar çağırdılar falan. Ben de köpeği bağladım saldırırsa öldürür çünkü. Tutuştuk kavgaya. Beni dövmeye başladılar. Köpeğim havladı bayağı etrafta da hiç insan evladı yok. Sonra baktım benim köpek 3 kulhü 1 elham okudu ve 800 stackli zebani nasusa dönüştü. Zaten yorulmuştu ve acıkmıştı. 8 kişiyi birden mideye indirdi ve tanrı onu yanına aldı. Köpeğim için hala üzülüyorum ama yapacak bişey yok şehit oldu herhalde.

Okumayin zebani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.