Şimdi Ara

Kavga Durumunda Adrenalin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • koskoca mike tyson da bile oluyor sendemı olmayacak ulan
  • Bu sokakta trafikte felan saldırmadıkları sürece vurmam ama okulda en basit bir dalgada vurmayınca o günden sonra herşey başlıyor.

Arkadaşlar inanın bulunduğum ortamı bilseniz sizde beni anlarsınız sakinliğimi ele alarak herkez benle oyun oynuyordu , artık öyle bir hale gelmiştim ki bunca zaman vurmadım bir anda vursam hemen üstesinden gelmeye çalışırlar diye korku bile olmaya başlamıştı özgüven dediğin zaten böyle şeyleri düşünmeden dalmaktır ne olursa olsun .
    Tanıdığın birinin dövmesi olayıda evet bende sizin gibi düşünüyorum . görünürde hiçbir nedeni yokken yüzümde morluklar olucak sizcede olmalımı

Savunma sporlarına gelince şuna bir uzun açıklık getiriyim . kavga edememem benim durumumu çok bozuyordu halen ne zaman okulda bir sıkıntı yaşasam elimden birşey gelmediğinden tüm gün beni yaşadığım o an mahvediyor , yani spor salonundan verim almadığımı anlarsam ben hemen çıkarım bir kickboks salonunda 80 lira aylık ön ücret birde 200 tl eldiven , bandaj , kaval koruma seti istiyorlar okadar para vericem . 2. 3. gün hoca yok öğrenemiyorsun faso fiso yapacak ben yani çıkarım . şu marmara şampiyonluğu kickboks videolarını izliyorum inanın bokstan çok güreş yapıyorlar yani o zamanlara gelsem halen kendimi hazır etmem . türkiyede birebir eğitim de yok . Wingchun falan bunlar zaten para sömürüsü bir karate hocası bile kareografik oyunları zor beceriyor biz halen judo , teakwando , aikido felan uğraşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 25 Nisan 2016; 9:02:14 >

• Adrenaline niye zımbırtı diyon la biyoloji dersi görmedin mi?
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin ortamın aynısında bende yaşıyorum. Haklısın kavga etmeden susmuyorlar. Fakat ne yapacaksın bende ağzımı açmıyorum artık halbuki 2-3 defa vur bak sesleri çıkıyor mu?

Benim özgüvenim seninkinden belki de 100 kat daha azdır. 0 yani. Ben depresyon haplarıyla yaşıyorum. Arkadaş edinemiyorum artık. Bu saatten sonra da olmuyor evde öküz gibi oturmak ya da yatmak haricindebir şey yok.

Allahtan spor yapıyorum o da olmasa herhalde delireceğim iyice :/

Yani durumunu anlıyorum geçen sene sınıfla kavga eşiğine geldim herkesle aram bozuldu ama işte sonra sustum şimdi ne konuşuyoruz ne de işi düşmediği sürece arayan var. Salak rolü kestim 3 sene ne yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gene şimdi iyiym geçen sene bu aylarda hiç dayanamıyordum sınav günleri haricinde okula hiç gitmiyordum tüm gün dışarıda sessiz ortamlarda duruyordum . okul zamanıda sınıfın hemen o gevşeklerin yerine yakın olmayan yerlerde dersi geçirirdim çıkıştada hemen durağa arkamdan konuşuyorlardı , sürekli üzerime oynuyorlardı iyiki o devamlığı yaptım yapmasaydım beni belki daha başka şeylere girişmeme sebeb olcak şeyler bekliyordu.

öyle bir dereceye gelmişlerdiki artık alışmışlar sessizliğime ses çıkarınca çok zorlarına gidiyorlardı . birde öyle 1 2 kişi değil 5 - 10 kişi
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    Ben yapmadım sen mutlaka yap. Önce ailene söyle. Sonra okul değişikliği iste -Tabi 12 değilsen- .

Ben ot gibi yaşıyorum. Evet arkadaşlarım var gibi ama onca yaşadığım şey sonrası yüzlerine bakmaya utanıyorum,haklıydım ama yine de yufka yürekli biriyim. Şimdi soğuk soğuk takılıyorum. Ağzımı açmıyorum. O konular aklıma geldikçe deliriyorum kafamı kırasım geliyor.

Git o okuldan. Kavgaya falan bulaşma. Kavga çözüm değil çaresizliktir. Nefretten gelir. Sus ve başka bir okula git!!!!!

• kavga çözüm değil ama benim üzerimden artislikle geçinenler aslında hayatında 1 kere veletken kavgaya girmiş insanlar da benim elimden birşey gelmiyor.

o arkadaş konusunda yorum yapmıcam aynen bende öyle durumdayım ne zaman birinin yüzünü görsem hemen o günler aklıma geliyor o zamanlardan arkadaşım olsada görmek istemiyorum zaten

benim ailemle bazı konularda sıkıntılar var eğer ki onu açarsam o sıkıntılar da varken işler baya tuz buz olur malesef ben orta okulda ders konusunda çok koptum şuan lisedeyim geçen seden çocuklarında olduğunu söyledim seneye aynı sınıfa düşme ihtimalim olduğunuda belirttim belki sınıfta kalcaktırda benim haberim yoktur . anadoluya felan geçemem yani o iş yaş
  • Yağlı ve lezzetli bir hindi adrenalini indirger

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.