Şimdi Ara

Kavga Durumunda Adrenalin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Racon diye bir olay vardır. Bunu sağlarsan kavgaya falan gerek kalmaz. Ama ilk racon için kavga etmen gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Racon diye bir olay vardır. Bunu sağlarsan kavgaya falan gerek kalmaz. Ama ilk racon için kavga etmen gerekebilir.
    bana zor şeyler onlar hemen isteyince lap diye kavga etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

bana zor şeyler onlar hemen isteyince lap diye kavga etmek

Kavga etmek kolay. Haklı bir bahanen olsun yeter. Biraz tecrübe lazım sana. Kavga başlatma. Kavgacı bir çocukla takıl. Onun tarafında kavgaya dahil ol. Lise döneminde olur böyle şeyler ama dikkat et yine de. Kendini riske atma. Bana kalırsa hiç kavga etme.

• quote:

öyle elim ayağım titrer zaten zayıf nokta orda

Etmemeyi öğrenmeyi isticek bir durumda değilim teknik lisedeyim anla işte youtube dan bak anadoluda olmayan liselilerin haline nasılda bulaşıyorlar

Lisedeki ilk yılımda Endüstrideydim. Biliyorum ortamını bana demene gerek yok. Üç aşağı beş yukarı bütün lisedeki tipler aynı. Anadolu'da okuyanlar sadece biraz evcilleşmiş versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

öyle elim ayağım titrer zaten zayıf nokta orda

Etmemeyi öğrenmeyi isticek bir durumda değilim teknik lisedeyim anla işte youtube dan bak anadoluda olmayan liselilerin haline nasılda bulaşıyorlar

Lisedeki ilk yılımda Endüstrideydim. Biliyorum ortamını bana demene gerek yok. Üç aşağı beş yukarı bütün lisedeki tipler aynı. Anadolu'da okuyanlar sadece biraz evcilleşmiş versiyonu.

Alıntıları Göster
    valla araştırmalarıma göre anadolulularda full laf var hiç icraat yok . meslekte hep komplo yaparlar çıkışta bu çocuğu nasıl yıldırıp dövebiliriz diye felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 24 Nisan 2016; 23:52:36 >

• quote:

valla araştırmalarıma göre anadolulularda full laf var hiç icraat yok . meslekte hep komplo yaparlar çıkışta bu çocuğu nasıl yıldırıp dövebiliriz diye felan
    yani benim egom megom yok , ben kavga etmediğim için bana bulaşıyorlar . hadi 1 , 2 tane bulaşan olur 3.de beni tanımaz bile ama . bazıları var anlatmaya gerek yok full üzerime oynuyor arkadaşları bile sataşmaya başlıyor yaşayan anlar
  • Dayak yerken vücutta iki şey artar 1- korku 2-ardinal

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

Dayak yerken vücutta iki şey artar 1- korku 2-ardinal
    ben vurmayada korkuyorum kaygı bozukluğu desen o da var
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    O evet korkudan kaynaklı fakat adrenalinden zira biraz daha ruhsal. Adrenalin biyolojik bir şey. Beynin nasıl yorumladığı işi değiştirir.

Savunma sporuna git. Sende özgüven eksikliği var. Heyecan titretir evet,fakat savunma sporundan deneyim edinirsen o sıkıntıyı halledersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

O evet korkudan kaynaklı fakat adrenalinden zira biraz daha ruhsal. Adrenalin biyolojik bir şey. Beynin nasıl yorumladığı işi değiştirir.

Savunma sporuna git. Sende özgüven eksikliği var. Heyecan titretir evet,fakat savunma sporundan deneyim edinirsen o sıkıntıyı halledersin.
    Hocam defalarca söylüyorum . Savunma sporları kareografiktir ama judo , wingchun felan . Onun dışında Kickboks , MT bunlar da ring de daha çok işe yarar yani 10 sene yapan bir insan anca dışarıdaki korkuyu siler .

Ayrıca bir çok insan diyor özgüven ve sokak kavgası için başlıcaksan hiç başlama öğrenemessin diyor
  • Dovus sporlari yaparsan heyecanin azalir daha rahat edersin ama hafif bir heyecan hep olucak.Icgudusel olarak hayatini tehlikeye atacak bir sey yapiyorsun heyecan olmasi dogal bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

Dovus sporlari yaparsan heyecanin azalir daha rahat edersin ama hafif bir heyecan hep olucak.Icgudusel olarak hayatini tehlikeye atacak bir sey yapiyorsun heyecan olmasi dogal bir sey.
    valla adrenalin iyi oluyor arkadaş yüzünden koca bi okuldan dayak yedik hiç bişey hissetmedim o anda eve geldim duşa girdim kafada 6 tane yumurta gibi şişlik adrenalin candır
  • quote:

quote:

Ağlıcam ama ~üüüü

Tanıdığın yakın bir arkadaşın varsa ondan seni düzenli olarak dövmesini iste. 1 hafta boyunca yap. Ama şakalaşma değil harbiden vursun yani. Biraz saçma gelebilir ama işe yarar Bir nevi kavga olduğu zaman daha rahat hissedersin kendini.

Boks kafalığı falan alsın saçmalama öyle durduk yere döverse 1 haftaya komalık olur ciddi ciddi
    Sen en iyisi o kırmızı kafalıklardan al geçirsin arkadaş sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

quote:

Ağlıcam ama ~üüüü

Tanıdığın yakın bir arkadaşın varsa ondan seni düzenli olarak dövmesini iste. 1 hafta boyunca yap. Ama şakalaşma değil harbiden vursun yani. Biraz saçma gelebilir ama işe yarar Bir nevi kavga olduğu zaman daha rahat hissedersin kendini.

Boks kafalığı falan alsın saçmalama öyle durduk yere döverse 1 haftaya komalık olur ciddi ciddi
    Sen en iyisi o kırmızı kafalıklardan al geçirsin arkadaş sana

Amaç zaten öldüresiye dövmek değil birkaç tane sırt ya da omuz bölgesine doğru vuracak. Ama gerçek anlamda kavga edeceklerse kafalık giymesi lazım tabiki garanti açısından. Ki zaten o tarz bir kavgayı da önermem.

• Korkuyu sürekli kavga ederek yenersin , tecrübe ile sabit
    Adrenalin her zaman olacak oda sürekli kavga ederek kendini kontrol edecek seviyeye geliyor ama korku gibi yok olmuyor

• Kardes kavga iyi degildir. Ben 17 eylul 2015 te trafikte kavga ettim zamaninda bende senin gibiydim dayak yedikten sonra hirslandim basit savunma teknikleri ogrenip spor yapmaya basladim spor yapmayinca gitti ama o teknikler refleks haline geldigi icin(babamdan ogrendim aylarca tekrar yapmistik evde her aksam 1-1.5 saat) unutmamistim. Kavga gunu bu reflekslerden biriyle hareket ettim, yumruktan kacip yumruk attim(sag kolumla da sol kolumla da yazabiliyorum, top sektirebiliyorum, yumruk atabiliyorum, telefonda yazisabiliyorum vs. Her iki elim de cogu konuda birbirine yakin) ama o adrenalinle nereye attigimi kavrayamadim ama Allahtan adamin sag kasinin ustune vurmusum orasi patladi ustume kan fiskirdi resmen adam zaten o an bayildi ustume yikildi daha sonra kendine geldi tekrar dovustuk. Ne oldu? Adam hastaneye gitti, 7 dikis atmislar kafasina, subat 2016 da mahkemeye ciktim o an yaptigimin salaklik oldgunu anladim. Adami da gorunce icim acidi kafasinda kocaman bir iz vardi. Haketti mi haketti ilk o saldirdi ama sonra basima bir dunya bela acildi hem benim hem onun.

Ozet: mallar kavga eder ben dahilim bu mallara

• Adrenalin dediğin şey sana geçici ve en hızlı biçimde enerji sağlar reflexlerin maximum tepki verir. Sen heyecan yapıyosun bence yapma bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saxton Hale

Adrenalin dediğin şey sana geçici ve en hızlı biçimde enerji sağlar reflexlerin maximum tepki verir. Sen heyecan yapıyosun bence yapma bunu.
    aradığın cevap özgüvenini geliştir ilk olarak hissettiğin şey özgüven eksikliğinden kaynaklı korku.
  • kmltkk K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sporlar savunma sporudur. Elbette başlarsan sana orada kavga etmeyi öğretmezler.

Kendini hazırlaman vakit alacaktır. Sen hemen alışamazsın. Kimse de alışamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Hocam bu sporlar savunma sporudur. Elbette başlarsan sana orada kavga etmeyi öğretmezler.

Kendini hazırlaman vakit alacaktır. Sen hemen alışamazsın. Kimse de alışamaz.
    olm niye kavga ediyorsunuz lan serseri misiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.