Şimdi Ara

Kavga Durumunda Adrenalin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar dövüş sporuna gidip felan şu zımbırtıdan kurtulan var mı

• cevap veirn lao
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

cevap veirn lao
    Adrenalin her türlü gelir. Aslında gelmesi bir bakıma iyi çünkü daha az acı hissedersin. Ama adrenalini kontrol edemezsen çok bilinçsiz saldırırsın. Bu yüzden vücudundaki adrenalin tepkimesini hissettiğin anda bunun normal birşey olduğunu anlamaya çalış ve çok kaptırma kendini. Adrenalin sırasında gülmen daha çok kontrol sağlar. En azından benim yöntemim bu.
  • Kavgada adrenalin yükselmezse acıyı hissetmeye başlarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Kavgada adrenalin yükselmezse acıyı hissetmeye başlarsın
    adrenalin derken ben tutulmadan bahsediyorum adrenalin belki o an ki hırstır yanlıi anlamış olabilirim
  • quote:

adrenalin derken ben tutulmadan bahsediyorum adrenalin belki o an ki hırstır yanlıi anlamış olabilirim

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    agalar yardımcı olun ya sizlerle konuşunca huzur buluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ağlıcam ama ~üüüü
  • quote:

Ağlıcam ama ~üüüü

Tanıdığın yakın bir arkadaşın varsa ondan seni düzenli olarak dövmesini iste. 1 hafta boyunca yap. Ama şakalaşma değil harbiden vursun yani. Biraz saçma gelebilir ama işe yarar Bir nevi kavga olduğu zaman daha rahat hissedersin kendini.
  • quote:

Alıntıları Göster
    eğer topluluk karşısında konuşurken ki adrenalin gibi bir şeyse bilemem bende ondan yok zaten :D hatta ben tersine topluluk karşısında daha rahat oluyorum nedense.

neyse diğer türlü adrenalin nasıl kullanacağını bilirsen çok faydalı bir şeydir.acıyı hissetmezsin,endişe hissetmezsin.ama şöyle bişey de var korku da hissetmezsin pek ki korku senin beynin uzak durman gereken şeyleri senin için kümelediği şeylerden oluşur.yani adrenalin bu sınırı kaldırır bu yüzden kendi beynini kullanmayı bilmiyorsan adrenalin senin zararına olabilir..

özet:malsan kavga etme

• kmltkk K kullanıcısına yanıt
    Hocam adrenalin çok önemli bir salgı. Kavgada gerçek acıyı hissedersen açıdan dolayı hareketlerin zorlaşır, değişir yani normal bir şekilde kavga edemezsin. Ama adrenalin yüzünden saldırganlaşır ve düşünmeden hareket etmeye başlarsın. Senin yapman gerdek adrenalinle uğraşmak değil, adrenalin yükseldiği zaman kendini kontrol etmeyi öğrenmektir. Kavgada acı hissetmeyip kavgadan sonra acının gelmesi adrenalinin sayesindedir. Adrenalin düştüğü içi kavgadan sonra o morlukların acısını hissetmeye başlarsın. Zaten düşündüğün zaman o acıyla kavga edemeyeceğini anlarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 24 Nisan 2016; 23:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede var boyle kavgaya tam giremiyorum o başlangic olmuyor veya kotu yumruk salliyorum vs adrenalinle alakasi yok bunun cok kavga edersen atlatirsin ustunden spora git ozguven meselesi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Ağlıcam ama ~üüüü

Tanıdığın yakın bir arkadaşın varsa ondan seni düzenli olarak dövmesini iste. 1 hafta boyunca yap. Ama şakalaşma değil harbiden vursun yani. Biraz saçma gelebilir ama işe yarar Bir nevi kavga olduğu zaman daha rahat hissedersin kendini.

Alıntıları Göster
    daha etkili bir çözüm düşünüyorum sokakta böyle sessiz sakin zamanlar saat 8 de felan genelde bakkala gidiyorum etrafta çoluk çocuk oluyor pek kişi olmuyor omuz atıcam sonra birşeyler derse yüzüne birtane vurcam sonra o bana vurcak kavga olcak ama çocuk ta belki benim gibi birşey dir gururu kırılsın istemem

• quote:

daha etkili bir çözüm düşünüyorum sokakta böyle sessiz sakin zamanlar saat 8 de felan genelde bakkala gidiyorum etrafta çoluk çocuk oluyor pek kişi olmuyor omuz atıcam sonra birşeyler derse yüzüne birtane vurcam sonra o bana vurcak kavga olcak ama çocuk ta belki benim gibi birşey dir gururu kırılsın istemem
    ben adrenalini o an donup kalma , elin ayağın titremesi zannettim yoksa diğer türlü zaten yenilgiden kurtarır
  • quote:

ben adrenalini o an donup kalma , elin ayağın titremesi zannettim yoksa diğer türlü zaten yenilgiden kurtarır

Alıntıları Göster
    hocam zaten sporu tamamen bu konuda sildim . forumdaki insanların çoğu boksu felan kavga için yaparsan öğrenemezsin diyorlar . ayrıca zaten çok dertliyim boks salonlarındaki itici hocalara dayanamam 3. antremanda çııkarım
  • quote:

Sakın öyle birşey yapma. Eğer birisinin sana vuracağını hissedersen o zaman kavga et. Dediğim gibi yap sen.
  • Adrenalin belki de vücudun ürettiği en önemli hormon.

Kan damarlarını açarak kalbe daha fazla kan gitmesini sağlar :) . Vücudun daha hızlanır. Daha iyi düşünürsün.

Şayet bir savunma sporuna gidersen. Sana kavga etmeyi öğretmezler. Aksine etmemeyi öğretirler. Bilinçli hareketler edilirsin. Ben Türk Savaş Sanatı yapıyorum. Ve halimden memnunum. Hocamla gayet iyi anlaşıyoruz. :)

Seveceğiniz bir spora gidin mümkünse. Hocası da iyi olsun. Sıfırdan başlayan elemanlara başla. Ustalara yapmak iyi olmuyor.

• Adrenalin sana güç veren şeydir. Adrenalinsiz bir kavgadan sağ çıkma ihtimalin azalır. Adrenalin hava gibi su gibi ekmek gibi kadın gibi bir nimettir. Ama kendini kontrol etmeyi bileceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Adrenalin belki de vücudun ürettiği en önemli hormon.

Kan damarlarını açarak kalbe daha fazla kan gitmesini sağlar :) . Vücudun daha hızlanır. Daha iyi düşünürsün.

Şayet bir savunma sporuna gidersen. Sana kavga etmeyi öğretmezler. Aksine etmemeyi öğretirler. Bilinçli hareketler edilirsin. Ben Türk Savaş Sanatı yapıyorum. Ve halimden memnunum. Hocamla gayet iyi anlaşıyoruz. :)

Seveceğiniz bir spora gidin mümkünse. Hocası da iyi olsun. Sıfırdan başlayan elemanlara başla. Ustalara yapmak iyi olmuyor.
    öyle elim ayağım titrer zaten zayıf nokta orda

Etmemeyi öğrenmeyi isticek bir durumda değilim teknik lisedeyim anla işte youtube dan bak anadoluda olmayan liselilerin haline nasılda bulaşıyorlar

• quote:

öyle elim ayağım titrer zaten zayıf nokta orda

Etmemeyi öğrenmeyi isticek bir durumda değilim teknik lisedeyim anla işte youtube dan bak anadoluda olmayan liselilerin haline nasılda bulaşıyorlar
    şimdi anladım hocam hani o birinin gözü döndüğünde hızlıca yüzüne yumruklar sarvulması bende

hani kıpkırmızı olup donup kalmadan bahsediyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.