Şimdi Ara

Kavga taktiği lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
38.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kirk bes dakika sonra benden cok daha iri ve uzun bircok insana karsi kavga edeceğim bana boy avantajını ortadan kaldırabileceğim taktikler lazim simdiden tesekkür ederim

• Diz kapağına sert bi şekilde tekme at. Sonra eğilirse veya düşerse bide kafasına diz at. Belki ölür..
  • bacaklarını açık olarak düşün. yada az olsada aralık bırakmak zorunda insanın yapısı gereği. o aradan diz kapağının alt tarafına vur o futbolcuların kaval kemiğine taktıkları bölge varya. ordaki kaval kemiğine vurursan kırarsın dikkat et. işte o iç tarafa vurdumu çok etkili oluyor. acısı günlerce dinmiyor. gerisi yüzünü sana saldırrken kapat darmaduman olursun.

tabiki bunlar kavga kaçınılmaz ise. yoksa kavga etmemeye bak. ben lisedeyim kaç senedir kavga etmiyorum. halbuki yapılı biriyim de. ama sataşmıyorum kimseye çok büyük olay olmadıkça.
  • bak sana şunu söyliyim, eğer senden iri biriyse mutklaka önce ve atik davranman lazım. yoksa yersin dayağı.

1. eğer kafa atmasını biliyorsan ani sağlam bir kafayla işini 99% bitirirsin.
    2. senden iri biriyse yüzüne tükür ve hemen gırtlağına sağlam bir yumruk indir. (dikkat ölebilir!!!)
    3. alt çenesine yumruk at, sağlam atabilirsen bayıltabilirsin.

• Tesekkür ederim arkadaşlar,benden cok daha uzun yapılı birine denk geldim.Diz kapağına vurdum yüzüme yumruk attı.Yere dogru eğildi o tekmeden sonra,benim bacağımdan tuttu ve çekti ben düştüm arkadasim sırtına tekme attı, ben hemen kalktım ve karnına tekme attim zaten diger arkadaşları kaçmış, o da hemen kaçtı sağ yanağım şişti ama olsun diger tenedüse adam toplayıp gelecekler hoca gelmedi Allah tan tam kavga olmadi umarim diger tenefüste fazla kişi olmaz
  • korkma veya korkuyosan korktuğunu asla belli etme o git diklen ilk önce sen diklenki senden tırssın sonra yanında usulca yaklas ve caaat kafa bitir işini
  • Pilot kalemin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkür ederim,sayıları cok fazla olmaz ise pek bir sey olmaz sanirim pilot kalem var da ne yapacagim onunla?
  • Kötü bir durumda bıçak gibi kullanıp beline saplayabilirsin.daha önce forumda yapan oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanağın alt kısmındaki ceneye vur sıkıca vurmasanda olur sadece vur Kendinde bi yavasca dene etkisini görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Tesekkür ederim arkadaşlar,benden cok daha uzun yapılı birine denk geldim.Diz kapağına vurdum yüzüme yumruk attı.Yere dogru eğildi o tekmeden sonra,benim bacağımdan tuttu ve çekti ben düştüm arkadasim sırtına tekme attı, ben hemen kalktım ve karnına tekme attim zaten diger arkadaşları kaçmış, o da hemen kaçtı sağ yanağım şişti ama olsun diger tenedüse adam toplayıp gelecekler hoca gelmedi Allah tan tam kavga olmadi umarim diger tenefüste fazla kişi olmaz

• Yorumlar icin tesekkür ederim.O çene harika imiş kesin onu denerim,arkadasim neden komik buldun ki? sınıfta saldıracağım diye gelen en az 4 kişi baktı öyle aval aval o nedenle fazla kişi olmaları cok kötü olur pilot kalemi de cok zor durumda kalirsam kullanırım
  • hiç stres etme, kendini çuval gibi bırak yapabileceğin birşey yok artık.
  • quote:

Yorumlar icin tesekkür ederim.O çene harika imiş kesin onu denerim,arkadasim neden komik buldun ki? sınıfta saldıracağım diye gelen en az 4 kişi baktı öyle aval aval o nedenle fazla kişi olmaları cok kötü olur pilot kalemi de cok zor durumda kalirsam kullanırım

kalemi sırtına vurmaya çalış daha etkili olur forumda tecrübeyle sabit
  • karnına dogru at kendini adam yere düssün ağzına ağzına vur
  • quote:

Yorumlar icin tesekkür ederim.O çene harika imiş kesin onu denerim,arkadasim neden komik buldun ki? sınıfta saldıracağım diye gelen en az 4 kişi baktı öyle aval aval o nedenle fazla kişi olmaları cok kötü olur pilot kalemi de cok zor durumda kalirsam kullanırım

Kendimden biliyorum dostum,ceneme yumruk gelmisti yerden kalkamamıstım bas ağrısı bas dönmesi istesende kalkamıyorsun güzel bi sekilde vur vurma hızlı olsun yine etkisi cok olur merak etme,sadece sinirlenme sakin ol sinirlenince insan pata küte giriyo tekme tokat
  • Bel altı çalış.
  • Tesekkür ederim herkese o çene olayını tuttum onu kesin yaparim gelmediler bu tenefüste ama daha 5 tenef var ve öğlen tatilinde gelirler heralde
  • Burnunu kır :) Çapraz vurursan ve doğru oturtursan kesin kırılır... Ama okulda yapmanı tavsiye etmem... Burun ile alın arasındaki bölgeyede geçir kuvvetlice... Kulaklara da kroşe vurabilirsin... Yüze sağlam geçirdikten sonra mide ve dizkapaklarına çalış ve bırak kıvranışları izle Önemli olan ilk vurmak ve çoklu kavgalarda kritik noktalara darbe almamak...
  • Şahsen kavgada belli taktiğim yok o anda zaten hırs mı diyim sinir mi diyim acı da pek hissetmiyorum.(bıçak vs demiyorum) Direk dalıyoruz Allah ne verdiyse.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.