Şimdi Ara

Kavgada ne yapılmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam daha önce hiç kavgam olmadı karışmayı da pek sevmem fakat bir sevmediğim biriyle ortak arkadaşım laf taşıdı ve bana beni pazartesi günü beni döveceğinden vs bahsediyor okul ortamında kavganın çıkmasına çok da izin verilmez en fazla bi iki yumruk yenir ama istisna bi durum olursa ve ayırmazlarsa ne yapılmalı konuşarak çözmeye çalışacağım elbet bana verebileceğiniz taktikler-tavsiyeler varsa yazın lütfen bide güç mü önemli teknik mi

• ilk yumruğu sen atıcaksın. olay budur ve nettir.

• bu tamamen senin iradene kalmış, biri beni zorla darp etmeye kalkar ise ve ben kavga etmek istemiyor isem her türlü sihalı(sopa, biber gazı, sapan) kullanırım çünkü kavga etmek istemiyorum... bu arada ben kuvvetli biriyimdir ve okul hayatımda ettiğim kavgalarda çoğu zaman döven ben oldum ama şimdi bakıyorum da yaptığım şey salaklıktan başka bir şey değil.

kavgayı seviyorsanız korumalarınızı takın ve bunu spor salonunda yapın... bu arada rakibiniz profesyonel dövüşçü değilse muhtemelen kavga ikinizden birinin yorulup pes etmesine kadar devam edecek çünkü bir birinize vurduğunuz yumruk ve tekmeler pek can yakmayacaktır... henüz yorulmamış kişi diğer kişiye kalan enerjisi ile kombolar yapmaya başlayarak müsabakayı kazanacaktır :)

dediğim gibi ben her türlü silahı kullanırım, git biber gazı al ve kullanırken sakın çekinme.

unutma, dövmek yada dayak yemek bir üstünlük yada büyüklük göstergesi değildir, kavga tamamen zevk işidir, bunu aklına kazı.

edit: pardon kardeşim, biraz geç kalmışım ben, ne oldu? dövdün mü yoksa dayak mı yedin? yada kavga etmekten vaz mı geçtin? sonucu merak ettim :D

edit2: abi adam sırf bunun için foruma üye olup konu açmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4E635E7 -- 27 Mart 2023; 22:28:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.