Şimdi Ara

Kavgayı sonlandıracak etkili darbeler nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gece aklıma geldi forumada danısıyım dedim günlerim çok olaylı geçiyor kendi bildiğim yöntemler var bu yöntemleri siz değerli forum uyelerının yardımıyla zengınlestırmek ıstıyorum. Bitirici harektler,kombolar felan paylaşın arkadaslar ?

• Bacakarasına şiddetli bir tekme
    Yaklaşma imkanın varsa burna kafa at
    Ama en temizi bu:

http://www.aliexpress.com/item/618-Flashlight-flashlight-Black-Freeshipping/454874595.html

Henüz deneme imkanım olmadı ama yanımdan ayırmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümügünu sıktın mı adamın feriştah meriştah gözlerinin feri gider adamın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bacakarasına şiddetli bir tekme
    Yaklaşma imkanın varsa burna kafa at
    Ama en temizi bu:

http://www.aliexpress.com/item/618-Flashlight-flashlight-Black-Freeshipping/454874595.html

Henüz deneme imkanım olmadı ama yanımdan ayırmam
    burna etkili sert bi kafa attın mı kavga başlamadan biter

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

burna etkili sert bi kafa attın mı kavga başlamadan biter

Alıntıları Göster
    kulak hizasına sert bi yumruk-tokat atabiliyorsan tekme feriştahı kayar adamın

yada çeneye sert bi yumruk

tabiki en etkili yol bacak arasına tekme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

bazooka
     Kavgayı sonlandıracak etkili darbeler nelerdir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

• parmaklarini gozune batir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne Veriyim Abime

kulak hizasına sert bi yumruk-tokat atabiliyorsan tekme feriştahı kayar adamın

yada çeneye sert bi yumruk

tabiki en etkili yol bacak arasına tekme

Alıntıları Göster
    Bir kaç şey yazayım edimde,sen uygularsın filan bu tarafta olmasa da öbür tarafta dert olur başıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Kırlangıç

parmaklarini gozune batir
    Arkadaşlar ben merhametlibir adamım direk burna,şakağa,çeneye kulağa ve kulak arkasına felan çalısırım bacak arası yazıktır benim derdim adamla olur gelecektekı cocuklarıyla deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strake90

Bir kaç şey yazayım edimde,sen uygularsın filan bu tarafta olmasa da öbür tarafta dert olur başıma

Alıntıları Göster
    em onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Strake

Yaz sen hocam burdaki herkez bilinçli insanlar gerekmeden kullanmazlar emınım
  • Ayağının tabanıyla diz kapağına sertçe vur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇankırıLordu

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam son darbe falan boşver;
    Box maçlarındaki 100 kiloluk herifler bilene tek yumrukta yere yatıyor ve genel olarak çeneye yenilen darbelerdir.
    Ölen boksörlerin çoğu çeneye yediği darbeden dolayı gitmiştir.
    Çeneye yenilen darbede çok sert vurulursa çene çıkabilir. Beyin kanaması riskide var.
    Yani çeneye tek darbe ile k.o yaparsın adamı

• quote:

quote:

Gırtlağa sert vuruş,direk nefes kesilir,nefesin kesilmesini takriben kalp bölgesine seri iki adet vuruş yapılır,kişinin ve vuranın hayatı son bulur.Gırtlağa vuruş için kişi kendi elini yatay pozisyonda ve 90 derecede tutar,vuruş yapılır kol 180 derece olmuş,düşman nefes alamaz hale gelmiştir,iki elini boğazına götürüp nefes almak ister,işte o sırada kalp bölgesine 2 vuruş yapılır,karşıdaki düşmanda aldığı darbe nedeni ile adrenalin artmış,kalp hızlı atmaya başlamış ama nefes kesilmiştir,vuruş sertliğine göre kalp kriz geçirir.

• quote:

quote:

quote:

Gırtlağa sert vuruş,direk nefes kesilir,nefesin kesilmesini takriben kalp bölgesine seri iki adet vuruş yapılır,kişinin ve vuranın hayatı son bulur.Gırtlağa vuruş için kişi kendi elini yatay pozisyonda ve 90 derecede tutar,vuruş yapılır kol 180 derece olmuş,düşman nefes alamaz hale gelmiştir,iki elini boğazına götürüp nefes almak ister,işte o sırada kalp bölgesine 2 vuruş yapılır,karşıdaki düşmanda aldığı darbe nedeni ile adrenalin artmış,kalp hızlı atmaya başlamış ama nefes kesilmiştir,vuruş sertliğine göre kalp kriz geçirir.

Alıntıları Göster
    Hayatı boyunca kavga etmemiş adamlar böyle konulara yazıyor ya nasıl gülüyorum nasıl gülüyorum

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadan kavrayıp kaldırıp yere vurma hareketi var youtubeden rus kavgalarına bak çok yapıyorlar etkili bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Hayatı boyunca kavga etmemiş adamlar böyle konulara yazıyor ya nasıl gülüyorum nasıl gülüyorum

hep jean claude van damme'nin suçu bunlar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

hep jean claude van damme'nin suçu bunlar :D

Alıntıları Göster
    Zaten akıllı adam kendisine fiili bir saldırı olmadıkça kavga ortamına düşmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.