Şimdi Ara

KAWAİ dvd player USB Sorunu - Acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kawai marka bir dvd player aldım. dvd ve cd'leri açabiliyorum yalnız, usb taktığımda usb içindeki dosyaları görmüyor. usb nin ışığı yanıyor ama ekranda load yazıyor ve hiç birşey olmuyor. kumandadan dvd/sd/usb seçeeklerinden usb yi seçiyorum, ya empty diyor (usb nin içinde müzik ve resim var) ya da usb1 diye bir yazı çıkıyor onu seçtiğimde de hiçbişey yapmıyor. Kawai kullanan arkadalar varsa acil yardmlarınızı bekliyorum. Dvd yi başka biri için almıştım ona göndercem ama usb girişi sorunlumu alıyamadım..

• TAK ÇIKAR ZAMANLA ÇALIŞIR İLK BAŞLARDA NORMAL BU DURUM KAWAİ İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrett7

Merhaba arkadaşlar,
    kawai marka bir dvd player aldım. dvd ve cd'leri açabiliyorum yalnız, usb taktığımda usb içindeki dosyaları görmüyor. usb nin ışığı yanıyor ama ekranda load yazıyor ve hiç birşey olmuyor. kumandadan dvd/sd/usb seçeeklerinden usb yi seçiyorum, ya empty diyor (usb nin içinde müzik ve resim var) ya da usb1 diye bir yazı çıkıyor onu seçtiğimde de hiçbişey yapmıyor. Kawai kullanan arkadalar varsa acil yardmlarınızı bekliyorum. Dvd yi başka biri için almıştım ona göndercem ama usb girişi sorunlumu alıyamadım..

flash disk mi takıyorsun yoksa harici hdd mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.