Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya sizi kızdırcam ama yazmadan duramıcam
    insan sürekli mutsuz olucaksa yaşamasın ya
    insanlar herşeylerini kaybediyo ama yinede en ufak bişey için bile hayata gülümseyip yaşmaya devam etmek zorunda olduklarını bilerek yaşama sarılıyolar.
    insan acı cekmek , ağlamak vs bunların hepsini yapmak ister yapar da ama bunu sürekliye bağlamak saçmalamaktan başka birşey değil.
    sürekli yaşadığı şeyleri büyütüp sadece kendi başına geliyomuş gibi algılayıp kendini kederlere gömmenin saçmalığı tartışılmaz bile.
    mutsuz insan verimsiz insandır , mutlu olmadan yapılan her iş yarım yamalak birşeyler eksik olarak yapılır.
    bırakın bunları.
    insan sadce mutlu olmak istesin yetr,geri kalan her sorunu çözer insanoğlu.
    kimse burda ben neler yaşadım biliyomusun demesın öyle insanlar gördüm ki bu hallerinize dua edersiniz.
    isteyen olursa anlatırım.
  • valla ben de hep mutsuzum... bi derdim yok ama ... neden mutsuz old. mu bilmiyorum... bilen varsa bunun nedenini söylesin pm den lütfen.. zeki insanlar böle oluyomuş duyduğum kadarıyla.. zeki insanlar mutsuz huzursuz olurlarmışşş ?? dalga geçmiyorum .. öle duymuş okumuştum ... siz nediyosunuz ??
  • hiiiiç öyle durmuyo
  • avatara bakıp yanılşma derim ben
  • yok ya avatar değil mesajlarından engelncelı biri havası seziliyo.
  • ya eğlenceliyim.. çok gülerim konuşurum ama içte mutsuzum işte niye bilmiyorum... ben de bunu bi çözsem.. yada bana mı öle geliyo acaba mutsuzmuşum gibi ..bilmiyıorum .. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ya eğlenceliyim.. çok gülerim konuşurum ama içte mutsuzum işte niye bilmiyorum... ben de bunu bi çözsem.. yada bana mı öle geliyo acaba mutsuzmuşum gibi ..bilmiyıorum .. ??

• quote:

Orjinalden alıntı: sadall

ABD DE ÇOK ZENGİN BİR ADAMIN OGLU VARMIŞ. ÇOCUK ÇOK ZEKİ VE ÇOK ÇALIŞKANMIŞ. OKUDUGU ÖZEL KOLLEJİ BİRİNCİLİKLE BİTİRİNCE BABASI OGLUNA SORMUŞ: OGLUM DİLE BENDEN NE DİLERSEN
    ÇOCUK: BABA BANA BİR HELİKOPTER AL DEMİŞ
    BABA: OGLUM HELİKOPTERİ NE YAPACAKSIN. SANA GEÇEN GÜNLERDE BİR FERRARİ ALDIM İSTERSEN ONU DEGİŞTİRELİM ?
    ÇOCUK: HAYIR BABA BEN HELİKOPTER İSTİYORUM DEMİŞ
    BABASIDA İÇİNDEN : AH DELİ ÇOCUK BİTANECİK EVLADIM BİLİYOR KENDİNİ KIRAMAYACAGIMI. CANI SAGOLSUN Bİ HELİKOPTERDE FEDA OLSUN OGLUMA ZATEN BİKAÇ KURUŞ BİŞEY DEMİŞ
    ARADAN BİR HAFTA GEÇER VE SON MODEL Bİ KIRMIZI HELİKOPTER ALINIR.
    HELİKOPTERİ KULLANMAYI ÖGRENMESİ İÇİN BİRDE ÖZEL PİLOT TUTUTLUR. VE ÇOCUK HELİKOPTER KULLANMAYI 2 GÜNDE ÖGRENİR. BİR HAFTADA İSE USTALAŞIR.
    BABASINA DER Kİ: BABA BEN BU HELİKOPTER KULLANMAYI ÖGRENDİM SENLE BİR ANTLAŞMA YAPALIM. BEN HELİKOPTERDE TEKBAŞIMA UÇAYIM SENDE BANA AŞAGIDAN BAK DER. BU ARADA SENLE TELSİZDE KONUŞALIM DER.
    BABA: TAMAM OGLUM SEN YETERKİ İSTE DER.
    SABAH OLUR BAHÇEYE ÇIKARLAR. ÇOCUK HELİKOPTERE BİNER VE MOTORU ÇALIŞTIRIR. İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE YÜKSELMEYE BAŞLAR.
    ÇOCUK BABASINA TELSİZDE ŞU SÖZLERİ DER: BABA BEN EN İYİ BAKICILARIN ELLERİNDE BÜYÜDÜM EN İYİ OKULLARA VE KOLLEJLERE GİTTİM. GEZMEDİĞİM ÜLKE KALMADI. YEMEDİĞİM YEMEK ÇEŞİDİ KALMADI. HER TÜR IRKTAN BAYANLA BERABER OLDUM. BİR GÜNDE MİLYON DOLARLAR HARCADIM. SONMODEL OTOMOBİLLERİM VE MOTOSİKLETLERİM OLDU. ÇEVREMDEKİ HERKES BENİM YAŞANTIMA HAYRANDI DER. VE BU ARADA SÜREKLİ AGLAMAKTADIR. VE DEVAMEDER. BİLİYORMUSUN BABA BENİM İÇİMDE ÖYLE BİR BOŞLUK VARDI Kİ NE YAPTI İSEM O BOŞLUĞU BİR TÜRLÜ DOLDURMADIM.
    BU ARADA OGLUNUN AGLAMASINA DAYANAMAYAN BABA İŞİN GİDİŞATINI DA YAVAŞ YAVAŞ ANLAMIŞTIR. VE YALVARIRCASINA VE OGLUNA BAGIRIR: OGLUM YALVARIRIM AŞAGI İN.
    BU ARADA HELİKOPTER HAVADA SİNEK KADAR GÖZÜKMETKTEDİR
    ÇOCUK: BABA SÖZÜMÜ KESME DER VE DEVAMEDER. ŞİMDİ HELİKOPTERİN MOTORUNU KAPATACAGIM VE YERE ÇAKILACAGIM . BELKİ ÇİMDEKİ BOŞLUĞU ÖYLECE DOLDURABİLİRİM DER VEDE ÇOCUK SÖYLEDİGİNİ DE YAPAR.....
    SÖZÜN ÖZÜ ŞUDUR Kİ BEDENİN YEME İÇME VE CİNSELLİK İHTİYAÇLARI OLDUGU KAR RUHUN DA İHTİYAÇLARI VARDIR. BU YOL DA YANLIZCA ALLAH AŞKI İLE DOLDURULABİLİR.
    ŞU AN BATININ EN ZENGİN ÜLKELERİNDEN BİRİ DE İSVİÇREDİR. NE HAZİNDİİR Kİ İNTİHARIN DA EN FAZLA OLDUGU BATI ÜLKELERİNDEN BİRİ DE İSVİÇREDİR.
    SELAM VE DUA İLE

dogrumu bu ?

• sevdiğim kızla konuşamıyorum diye mutsuzum!!! bi çözüm yolu bilen varsa yardım etsin galiba o kızda beni sevio ama konuşamıyoruz die pek ileri gidemiyozzzzzz
  • Benide ekle cok sıkılıyorum bu ülkede !!!
  • benide ekle birader..

son zamanlarda dostlarımdan yediğim kazıkların hattı hesabı yok.. herkes yumuşamaya başladı

arkadaş çok var ama DOST artık zor bulunan bişey..
  • 59 GuileMatt
    60 -BoZ-

hoşgeldiniz dostlar ;)
  • fani dünyada yaşıyoruz mutsuzluk olması normaldir herkesin bir derdi var durur içerisinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

fani dünyada yaşıyoruz mutsuzluk olması normaldir herkesin bir derdi var durur içerisinde

aynen oyle dostum hakılsın...

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''

Burdan kimler gecti bilmedim, görmedim
    Gölgemi sen mi sattin
    "Bekledim, Özledim"
    Yanliz kalmak zormus
    "Söyledim , Dinledim"

Hava soguyor
    Titriyor yazdiklarim
     ''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''

Gecenin bir vakti nerdeyim bilmiyorum
    Yasaklara uzak bir kösede
    Kendimi
    "Bekliyorum, Sayikliyorum"
    Cocuklugumu
    Adalet yok , duygu yok
    Herkes konusurken
    Nefeste ibadet yok
    Zaman geciyor
    Gittikce git diyor
    Yorgun tenim seni buldukca kaybediyor
    Bu yarayi sen mi actin
    Şu canimi ne cok acittin

Gecenin eteklerine
    Düsüyor Son Damlalar...

• quote:

Orjinalden alıntı: GuileMatt

Benide ekle cok sıkılıyorum bu ülkede !!!

+1
  • (((BENI EKLEME )))
    YANIMDA OLMAMAN NEYI DEGISTIRIK,
    GUNES DE BENDE UZAK TA AYDA .
    AMA HICBIR SABAHIM GUNESSIZ ,
    HICBIR GECEM AYSIZ GECMIYOR .
    TIP KI YUREYIMIN SENSIZ GECMEDIGI GIBII
    YASAMAK SENI SEVMEKSE BEN HIC OLMEDIM KIII
    ((ALINTIDIR ))
  • söz-siir serbest dedin;

Sana olan aşkım bi Volkan Dağı gibiydi.....Uzun süre patladı...patladı ...patladı ve çevresine çok büyük zararlar verdi.Ama her volkan dağı gibi bir gün söndü.Sana unutmaman gereken iki ŞEY:
    -bir volkan dağı ASLA tam olarak sönmez.....ve.......
    -unutma ki bir gün tekrardan patlar
  • Dili olsa da konuşsa o günü bilir şu kaldırım,
    Bir faninin lafıyla kalbe düştü yıldırım,
    çok ağladım tuz gölü suratım sen canavarım,
    hoş bir söze hasret kaldım her sözün bir yaptırım.
    ----------------------------------------------------------

Yaratan beni dünya arenasina soktugunda tektim, her nefesi soludugumda hep Yektim bu ücralarda ben beni mi kaybettim, ve düsman kelimesinin anlamini arkadas sifatini tasiyanlardan ögrendim.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben Bana Kendim İçin Lazımım , Hatıram Olsun Sana Şarkım
    Lapa Lapa Kar Yağsın , Manzaralarımı Beyazlara Boyayın
    Bennn
    Bugün Ölebirim
    Şu an Ölebilirim
    Her An Ölebilirim
    ----------------------

Hepİmİz Sorumluyuz Herkesİn Bİr SuÇu Var
    Zaman AŞimina UĞrar Yada HiŞimina Rastlar
    Bunun İÇİn GÖzÜn AĞlar Kafan Duvara Da Toslar
    Yazik O Kadar Dost Var, Inandiklarimizin Arasinda Çok Fark Var

• offf Allahım offff
    finallerin ortasındayız aklım başımda değil yine

yine geceler haram oldu banaaaa : ((((
  • Allah size bir mutsuzluk verir ozaman görürsünüz. Halinize sükretmeyi bilmeniz gerekir eğer bir müslimansanız.Bu konuyu açan dinini pek fazla bilmiyo sanırım böyle saçma saçma konular açmayalım günaha girmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_warrior -- 11 Haziran 2007; 20:49:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.