YAŞ 23 BOY 1.80 KİLO 55 (ZAYIFLADIM) - MUTSUZLUK BİR
BURÇ BOĞA ÜNİV.MEZUNU Y.LİSANS ÖĞRENCİSİ
ÜNİV.DE BİLE KIZ ARKADAŞIM OLMADI - MUTSUZLUK İKİ (HATTA ÜNİV.KADAR DA EŞEK GİBİ DERS ÇALIŞMAKTAN DA OLMADI)
ÇOK İYİMSER BİRİYİM BAKMAYIN FORUMDA SİNİRLİ GÖZÜKTÜĞÜME SİNİRİMİ EN ÇOK BOZAN ŞEYLERDEN BİRİSİNİ ÇOĞUNUZ BİLİYOR
O DA REJİM TEHDİDİ
7-8 SENEDİR DENİZE GİDEMEDİM - MUTSUZLUK ÜÇ
BUNLARIN ÇOĞUNU ATLATMAK İÇİN PCDE HARCIYORUM ZAMANIMI VE BAZI GÜZEL OYUNLARLA (COMPANY OF HEROES , CALL OF JUAREZ VE OBLİVİON)
BELKİ ÇOK İYİMSER OLMAMDAN BELKİ DE ZAYIFLIĞIMDAN KIZ ARKADAŞIM YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA ARAMAYA ÇIKMAMAMI DA SAYARSAK BELKİ DAHA MANTIKLI YANIT BU OLACAKTIR
KENDİNİ PARAYLA SATANLARIN(ÇIKAR MENFAAT ANLAMINDA) HER ZAMAN KARŞISINDAYIM HELE BU İNSANLAR PARA İÇİN ÜLKÜSÜNÜ DE SATIYORSA
YALANCILARDAN NEFRET EDERİM , YALAKALARDAN DA . HİÇBİR ZAMAN YALAN SÖYLEYEMEM HİÇBİR ZAMAN DA ÜLKÜMDEN VAZGEÇMEM!
BU ÜLKEYİ YIKMA CESARETİNDE ÇOK FAZLA ARKADAŞIM OLDU HATTA BİR TANESİ TAM AMACI BU OLMASA DA BANA ÇOK ÇATIYORDU ŞİMDİ İSE KENDİSİNDEN HABER ALAMIYORUM!
ALLAHTAN ŞU AN NE ÖSS DERDİM VAR NE BAŞKA BİŞEY AMA BU SAYDIKLARIM BENİ SİNİR EDİYOR
EN ÇOK DA YALNIZLIK TABİİ Kİ -MUTSUZLUK DÖRT
SON OLARAK BEYNİ YIKANAN İNSANLARA ÇOK KIZIYORUM ÇÜNKÜ BULAŞMAMALARI GEREKTİĞİNİ ÖĞRETECEK AİLEVİ EĞİTİMİ ALMAMIŞLAR DEMEK Kİ
BAZILARI DA BUNDAN İSTİFADE KULLANIYOR ONLARI!
YANİ AİLEDEN ALINAN EĞİTİM ÇOK ÇOK ÖNEMLİİ!
İŞTE BEN BUYUM BELKİ FORUMDAKİLER ŞU AN BENİ DAHA İYİ ANLAR
69- kobem (not: gerçi hiç bununla ilgili bir girişimim olmadı ama)
bırak dağınık kalsın yaaa
bende çok mutsuzum. 2 ay öncesinde işsizdim ve mutsuzdum şimdi bi avukatın yanında çalışıorum, bu seferde sürekli ofiste oturduğum için canım çok sıkılıo ve mutsuzum. insan ilişkilerinde iyice geriledim:((((( nerredeyse konuşmayı unutucam benide ekle lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: kutluada
bende çok mutsuzum. 2 ay öncesinde işsizdim ve mutsuzdum şimdi bi avukatın yanında çalışıorum, bu seferde sürekli ofiste oturduğum için canım çok sıkılıo ve mutsuzum. insan ilişkilerinde iyice geriledim:((((( nerredeyse konuşmayı unutucam benide ekle lütfen
hoşgeldin
mutlu olmak için sebebi olan var mı? lütfen çok lazım belki yardımınız dokunur.
H-O-Ş-Ç-A-K-A-L
Ellerimle gömdüm seni yüreğimin en derin yerine. Her toprak atışta parçalandı ellerim. Kan kırmızısı göz yaşlarım çaresiz ağıtlar yaktı ardından. Nasıl veririm hesabını;ellerime, gözlerime ,beni suçlu bulan aynadaki yüze? Yoksulluklarımdan farklıydın, öylesine hiçtin.alabildiğine yalan doluyken dünya, gök yüzündeki tek mavimdin. En büyük gerçeklerimden farklıydın, ispatlayamadığım, yalanlayamadığım. Yinede vaz geçemediğim, yıkıldığım, eridiğimdin. Yüreğim göç etmiş kuşlardan sonra sefil, bir çare. Sen benim uğrunda feda edebildiğim başımdın. En iyi üstadım en iyi hocamdın; bana hayatı, acıyı, göz yaşını, temiz duaları, duyğuları, mutluluktan ağlamayı öğretendin. Sen bende öylesine farklıydın ki ama öylesine bendin... geceler boyu vürgüllü cümleler kurduğum zaman ufkumda donup kalmış Güneşimdin. Hiç batmayacak terk etmeyecek... Bir an seni dolu dizgin yaşamak bedeldi, ömrümün en güzel yıllarına. Esir olmuş bedenimle sana sahip olamadım affet; Hani hep söylerim ya hayalin, baktığım ayna misali karşımda ben ise O aynanın sahibiyim; Bir gül tazeliğindeki dudakların bana seni sevmiyorum derken gözlerin viran olmuş yıkıntılardan kurtarılmayı bekleyen bebek misali ağlıyordu. Bıraktığın eskiler yenilerin olmuştu.Zaman acımasız bir hortum, insanlar yenilmişliklerinin farkında olmayan komutanlar Fakat ;sen lütfetsen gözlerinden bir hale dayanmaz yine erir bedenim .
yalnızlık insanı mutsuz ediyor yav. şu an mutsuzum. ama yarın mutlu olabilirim. hala umut var.
Hava sıcak içimde bir sıkıntı büyüyüp gidiyo hiçbirşey yapmak istemiyorum
yapmayın arkadaşlar acı,mutsuzluk,mutluluk,dert,gülmek,ağlamak,sevinçler... hayatta hepsini yaşamak gerek yaşadım diyebilmek için geçmiş kötü günlerden bahsedeceğimize yada gelmemiş yarınlardan şikayet edeceğimize birazcıkta güzel yönlerden baklaım yahu hayat kısa amann ne gerek var tatlı canlarımızı üzmeye?=) çok büyük derdi olanlara Allah sabı versin tabii ama gülmeyi bilelim yoksa çok üzülürüüz hayat sevince güzel hem gülebilmek herşeye çare
pff çok konuştuğumu hissettim neyse hadi size kolay gelsin
evet bende mutsuzum. Benimde geçmişte keşkelerim var gerçekleştiremediğim hayeller .yaş aldı başını gidiyor . mutsuzum işte
Bilmem,
hatırlar mı
gövdemiz
bir zamanlar
filizlerimizdeki
o kalp atışlarını...
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
Bilmem,
hatırlar mı
gövdemiz
bir zamanlar
filizlerimizdeki
o kalp atışlarını...
+1
eger iyi bir arkadaş cevreniz varsa ve iyi bir hayatiniz varsa hic kimse mutsuz olmaz.mesela ben su an cok mutluyum. .cünkü hic bi sorunum yok.param var saglıgım var ve iyi bir hayatım var.peki sizin neyiniz eksik? bos yere hic bi insan mutsuz olmaz.bence hic biriniz mutsuz degilsiniz sadece öle olmaya calısıyorsunuz. bu arada beni eklemeyin he
izel - Ah yandım
beni de ekleyim bende lise2den beri mutsuzum yaklaşık 5 sene oldu