Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tatile gidemiyorum benide yazın
  • arkadaşlar, eğer aileniz ve siz sağlıklıysanız gerisi hakikaten yalan, bir düşünün bakalım sağlığınızı kaybettiğiniz ya da annenizin veya babanızın ciddi bir hastalığa yakalandığını.. Allah'a inancı olan insan haline şükretmeli, unutmayın sizden çok daha kötü durumda olan insanlar vardır..

Allah'a emanet olun arkadaşlar..

İyi geceler.
  • beni de eklermisinn?
  • MUTSUZUM MUTSUZUM GECELER UYKUSUZUM

TADI YOK YALNIZLIĞIN YARINIMDAN UMUTSUZUM

AĞLA GÖNÜL AĞLA !

.........

VALLA BU ŞARKIYI SÖYLEYENİ PEK SEVMEM AMA TAM BENLİK BİR ŞARKI!
  • allah allah ya tamamda kardesim mutsuzsa mutsuzdur adam sukur baska bsieydir mutsuzluk baska birsey adam mutsuz iste hatta mutsuzlar mutsusuz !!
    quote:

Orjinalden alıntı: cagriii

arkadaşlar, eğer aileniz ve siz sağlıklıysanız gerisi hakikaten yalan, bir düşünün bakalım sağlığınızı kaybettiğiniz ya da annenizin veya babanızın ciddi bir hastalığa yakalandığını.. Allah'a inancı olan insan haline şükretmeli, unutmayın sizden çok daha kötü durumda olan insanlar vardır..

Allah'a emanet olun arkadaşlar..

İyi geceler.
  • bende mutsuzum benide ekleyin
  • millet sadece beni de ekle deyip kacıp gitmekle olmuyor

o yüzden bir süreliğine üye alımı yapmıyoruz...

paylaşımların artması ve konunun güncel kalması umudu ile...

bu arada sevdiğim kız ayın 15 şinde istemeyerek ve o adamı sevmeyerek de olsa başkası ile evlendiriliyor
    hiç böyle birşey yaşmamıştuım hayatımda. hep filimlerde görürdük ve gercek hayatta başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi ve sonunda oldu işte...
    9 aydır beraberdik ve bazı şeylerde gec kaldığımız için artık o başkası ile nişanlı ve 15 emmuzda ankarada evlenecek

ve sanırım banada yapacak tek şey kalıyor...
    rober hatemo dan (onun da çok sevdiği ) BEYAZ VE SEN şarkısını dinlemek

SEN SABIR VER BANA AY ALLAHIMMMMMM

• Yapılan yanlışlar
    1-) Lustral kesinlikle bağımlılık yapmaz: Lustral SSRI grubu bir ilaçtır. Presinaptik aralıktan serotonin reuptakeini inhibe ederek. Presinaptik Serotonin düzeylerini artttır ve bu yolla duygudurumu düzeltir. Bağımlılığın iki olmazsa olmazı tolerans ve yoksunluk geliştiği gösterilmemiştir

2-) Lustral,bağımlılık yapmadığı gibi ne kimyasal açıdan ne de beyinde etki ettiği bölge ve reseptörler bakımından ne ectasy ne de kokaine benzer hatta alakaları bile yoktur

3-) Lustral ve diğer SSRI gruplarının net yan etkileri yoktur! Kişilere göre farklı prezantasyon gösterebilir. Kimilerinde kilo almaya sebep olurken kimilerinde ise kilo kaybı yapar. Kimilerini çok uyuturken kimilerini ise enerjik hale getirir vs. Ancak Lustralin aynı gruptaki diger SSRI'lara göre sedasyona daha az sevk ettiği ve hareketi arttırdığı kişiyi daha enerjik hissettirip günlük aktivitelerini sekteye uğratmadığı gösterilmiştir. Çünkü sertralin ayrıca minor olarak dopamin geri alım inhibitörü olarak da görev yapar. Serotonin'in mood üzerindeki etkisi gibi dopamin de hareketlilik üzerinde etkilidir.

3-) Lustral ve diğer SSRI'ların etkisi en az iki üç hafta sonra ortaya çıkar ve işin kötü yanı en yoğun yan etkilerin olduğu dönem de ilk iki haftadır hatta ilk iki hafta varolan depresyon ve anksiyete bile artabilir bu da hastaların ilaca olan motivasyonunu bozabilir. Lakin iki haftadan sonra çoğu yan etki önemli derecede kayboulur ve ilaç da antidepresan etki göstermeye başlar. Bundan sonra ilaç belirli plazma seviyesi oluşması için en az 6 ay kullanılmalıdır.

4-) Sadece Tıp doktorları ilaç reçete edebilirler psikologlar ilaç reçete edemezler. Tabii ki toplumumuzda komşuların bile birbirine ilaç önerdiği gerçeğini saymazsak. Bilginize...

En belirgin yan etkileri olarak Yorgunluk,uyku bozukluğu(uykusuzluk/aşırı uyuma) hazımsızlık,iştah değişiklikleri,libido kaybı,Geç boşalma,konfüzyon,titreme,bulant/kusma,diş gıcırdatma, hafif depersonalizasyon sayılabilir...

Not:Karaciğer rahatsızlığı olanlara önerilmez,alkolle alımı sakıncalıdır,Beraberinde Aurorix gibi bir MAO inhibitörü ilaç kullanılmamalıdır!!!!

Kısacası deprosyon'daki veya takıntılı insanlar'da kullanılmaktadır ben şöyle bir şey istiyorum ben bu aralar hiç bir şey düşünmek istemiyorum zamanın'da çok düşündüm ve bir yararını görmedim artık düşünmek istemiyorum ben bu ilacı nasıl temin edebilirim bir psikolağa gittiğimde alabilirmiyim yoksa doktorların mı yazma yetkisi var.

• yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal.
    "Karanlıklar çöktüğünde gömülesi bedelin ve eskide kalan soğuk iklimlerin"
  • benımde kafam bozuk bugun hemde cıldıracam nerdeyse varya offffffffffffffffffffffffffff
  • lisede ikan bende denemiştim lustral i pek bir yararı olmamıştı sanırsam : ))
  • beyler herkes hayata depresif bakıyor heralde benim gibi.
    bnide eklerseniz sevinierim üye alımı durdurulduğu halde.
    Beni anlayan insanlarla konusmak ayrı bir taddır.
  • sonunda ayrıldık heee
    bizi de ayırdılar sonunda
    nası ayırdılar nası göz yumdun buna annayamadım
    bir an bile ayrılmasken şimdi nası ayrıldık annayamadım

belki sen rahatsın
    belki memnunsun hayatında
    bensiz hayatında
    ama bil ki kardeşim ben seni özlüyorum
    ben seni düşünüyorum dostum
    unutma arkadaşlar gider her zamna dostun kalır

nası bıraktın beni
    beni nası deiştin yeni tanıştıın birine
    ama olsun bi gün gelirde ben naptım die düşünürsen ben gene burdayım
    herzaman ki yerimizde
    hatırlıosundur umarım

eğer bi gün bni hatırlayıp ta yanında bulamassan
    ağlayıp da başını yaslayacak bi dost bulamasan üzülme!!
    ben oralardayımdir
    sadece bakmasını bil we yüreğnin sesini dinne
    ve eminim yüreğin seni bana ulaştıracaktır

ve her zaman gül
    hiç bi zaman somurtma
    GÜLMEK İÇİN MUTLU OLMAYI BEKLEME BELKİ GÜLMEDEN ÖLÜRSÜN!
    bunu da unutma

ve bi de bunu

bir dost yüzüne ihtiyacın olduğu zamn kaldır başını ve gökyüzüne bak ben her zmn orada olacağım!!!

• yawww bende bıktım bu hayattan daha dogrusu askerlıkten yeter yaa ekle benıde ahh!!!!!
  • şunu bilir şunu söylerim insanın başına hayatta herşey gelebiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 30 Temmuz 2007; 16:37:56 >
  • mutsuzlukk naberrrrr

• Ben mutluyum la
  • Bende katılmak istiyorum :(
  • burdaki çoğu kişinin mutsuz olmak için bi sebebi yok aslında ama mutlu oömayı bilmediğimiz için normal bi durumda bile kendimizi mutsuz hissediyoruz tamam herkesin kendince dertleri vardır elbet ama bunlar hayatın tadını çıkartmamız için engel değil.

ekle benide
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.