Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya boş... Diğer tarafa çalışmak lazım. mutsuz olmayın.. Huzur islamda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

Dünya boş... Diğer tarafa çalışmak lazım. mutsuz olmayın.. Huzur islamda..

İyi de, ben müslüman değilim ki?
  • mutsuuzm nıye bılıyomusunuz hocam

5 senedır karım dedıgım kız arkadasım hala bana guvenmıyor erkekten bıle kıskanıyor bazen dıyorum manyakmıdır nedır yoksa cokmu sevıyor mutsuzum cunku benım gosterdıgım anlayısı bana gostermıyor o bısey yaprptıgı zman canım cıcım bız yaptıgımız zman arama benı der telı kapatır mutsuuzm nıye bılıyomusunuz basımda egıtım hastası sureklı hergun hrr saat kendımı bıldıım bılelı benle tartısan bır baba var hep oss muabbetı yapan ısı gucu ders olan ısı gucu benle ıdaaya gırmek olan dersle tabı bı baba var..mutsuzmm yıne kız arkaadsımdan ıstedıgım destek gelmıyor kendı kazndı ankaraya gıttı ama ben ondan destek almam gerkırken bız ona destek verıyoruz sankı ıyı puan almayan bızmısız gıbı..napayım hocam ben yardım edın?
  • Her akşam 5bira 1paket sigara Tüketmekden bıktım Henüz öbrün baharındayım derler ya benimkide o misal Ama engel olamadıgım bir mutsuzluk var üzerimde yaşım daha 18 tipim fena deil Kro Değilim Tiki değilim Cebimde allaha şükür paramda Var Herşeyim tamam diyebilirim Bilmiyorum Bu Hayat neden beni Bu kadar sıkıyor .. SEvgili desen istesem oda olur ama Karşı tarafa karşı bişey hissetmiyorum (kendi cinsimede bişey hissetmiyorum yanlış anlaşılmasın) cıkacagım insanı da üzmek istemiyorum.

Şimdi Soruyorsunuz Bu adam bunları buraya neden yazdı..

Yokmu Benim Derdime Çare .. !! Bu yaşta Bıktım Hayattan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi5nil

Benide ekle.

ekledim hg.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

Dünya boş... Diğer tarafa çalışmak lazım. mutsuz olmayın.. Huzur islamda..

oyle bir cevap yazıyorsunuz ki sanki burdaki adam ların hepsini dinsiz yerine koyuyorsunuz

meseleyi başka yerlere çekmeyiniz lutfen
  • Bedenimin hayatı bir kısırdöngü ve ben bu döngünün dışına çıkamıyorum
    Ölmek dahamı güzel olur acaba..en azından sonsuz bir cehennemim olur
    burda herşey sonlu, herşey sınırlı
    Duygular,sözcükler,hava,yürüdüğüm yollar,tanıyabileceğim insanlar...
    hiç kimse ve hiç birşey özgür değil bu yaşanmışlıgın içinde
    yaşananları, tüketilenleri yeniden ve yeniden...
    YAŞAMAK...!
    tekrar ve tekrar üretmek
    ritm değişmeksizin, yüzler değişmeksizin,ruhlar değişmeksizin...
    Tanrım Boğuluyorum______
    bir hapishaneye attın ben adına Dünya dedi kulların
    ama ben istemedim bedenlenmeyi
    ben istedim senle seni sensiz
    aynı ruhla farklı bedenlerde yaşamayı!!
    basamakları tırmandırıyorsun ..
    ve yürümeyi bilmeyen acizleri bize öğretmen gösteriyorsun Neden?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLAYER_OF_GOD

Bedenimin hayatı bir kısırdöngü ve ben bu döngünün dışına çıkamıyorum
    Ölmek dahamı güzel olur acaba..en azından sonsuz bir cehennemim olur
    burda herşey sonlu, herşey sınırlı
    Duygular,sözcükler,hava,yürüdüğüm yollar,tanıyabileceğim insanlar...
    hiç kimse ve hiç birşey özgür değil bu yaşanmışlıgın içinde
    yaşananları, tüketilenleri yeniden ve yeniden...
    YAŞAMAK...!
    tekrar ve tekrar üretmek
    ritm değişmeksizin, yüzler değişmeksizin,ruhlar değişmeksizin...
    Tanrım Boğuluyorum______
    bir hapishaneye attın ben adına Dünya dedi kulların
    ama ben istemedim bedenlenmeyi
    ben istedim senle seni sensiz
    aynı ruhla farklı bedenlerde yaşamayı!!
    basamakları tırmandırıyorsun ..
    ve yürümeyi bilmeyen acizleri bize öğretmen gösteriyorsun Neden?????????

• efendim daveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

Tanrım Boğuluyorum______

• bir mutsuzluk aldı başını gidiyor gene herşey üstüme üstüme geliyor sanki arkaya baktığımda adamakıllı mutlu olduğum gün yok gibi.
  • ben denedim yalız olmayı
    ruhumu ölümsüz kılmayı
    hafızamı dondurmayı
    neden bugun hala dün_?
    neden zmn değişip acımı alıp gitmiyor_?
    melekler kaderimi okuyor
    beni hissediyormusun
    acımı hissedebiliyormusun
    sen beni, varlığımı,ruhumu...yarattığın,yaraladığın,ve yaralamasına izin verdiğin günleri unutmak istiyorsun
    ben ise seninle olmak sana gelmek istiyorum
    nolur beni al ve affet beni.!

kedimi öldürmek istiyorum
    tekrar ve tekrar öldürmek istiyorum
    sağlam tek parça kalmayana kadar
    parçalanarak, parçalayarak, yıkarak
    çünkü sen hiç bir zaman acımı dindirmeyeceksin!

edit:dave uğraşma benimle cadı süpürgemi aldırma elime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiwironicles -- 13 Kasım 2007; 16:52:07 >
  • SLAYER_OF_GOD

ekledim senide hoşgeldin

• Bu yazıları kime yazıyorsun bilmiyorum ama o arkadaşın aklı varsa seni affetmez!
    Sonra kapıları kırıp evi basıyorsun.

Hem senle uğraşmak güzel oluyor, ne yapayım gidip sarışın kokonalara mı sataşayım:) Ama rahatsız oluyorum diyorsan susarım üzmem seni

8 ay 6 gün oldu ayrılalı. Önceleri rüyalarımı süsleyen kız şimdi en korktuğum kâbuslarımda beni canlı canlı gömer oldu. Ne güzel bir haftadır görmüyordum ne rüya ne kâbus. Bugün saat 04.00'da yattım. 06.00 civarı rüya mı kâbus mu belli olmayan sanılgıyla uyandım. Rüyamda tek aşkım ile bir çadırdaydık. Elini tutup gözlerine bakıyordum. Kendi rüyamda bile rahat konuşamıyordum. En sonunda boğazımı temizleyerek "Aslında kusursuz bir ilişkimiz olabilirdi, biz birbirimize hep yetmiştik yatırlıyorsun değil mi?" diyorum. Yanıt gecikmiyor; "şşşt bırak şimdi bunları. Senin yanındayım ya işte. Başka ne istiyorsun!? Geçmişi konuşmayı da düşünmeyi de istemiyorum artık. Artık beraberiz ve önemli olan da bu. Şimdi öp beni." Bu işte bi terslik var diyorum ve rüya olduğunu anlıyorum. Çünkü 7 senedir tanıdığım beraber olduğum insan böyle birden duygularına esir olmaz, bastırır onlar biliyorum. Ve istemeye istemeye kendimi uyandırıyorum. Uyandığımda birşey dikkatimi çekiyor. Gözlerimden yaş akmış. En son ağlamayalı ne kadar oldu?230 gün felan sanırım. Ondan önce ağlamayalı da bir 10 sene olmuştu...

4 saat duvara bakıp düşünüyorum. Boş düşünce değil benimkisi. Nasıl düzelebilirim, şuan birlikte olduğum kadınıma nasıl layık olabilirim, şuan içinde bulunduğum aşkın saplantıya dönüşmesini nasıl engelleyemedim nasıl bu hale geldim...nasıl? 4 seans tedavi gördüm, psikolog olan yakın dostlarım var. Kendim de güçlü karakterim ile övünürüm. Ama bu hale gelmem beni ve ailemi çok üzüyor. Hele sevgilimi! Tahmin ededurun bakalım...

Saat 10.00'da giyinmeye başlıyorum, beynim uyuşmuş vaziyette kız arkadaşımı uyandırmadan usulca yataktan çıkıyorum. 11.00'de hazırlanmış oluyorum sandalye çekiyor sevenimi izliyorum. Aklımda ne var, kim var bilmiyorum- keza bilmek de istemiyorum; ama onu öperek uyandırmak, güne güzel başlamasını sağlamak istiyorum. Kendime bir yararım yok, belki sevenlerime olur diye umarak... Uyku semesi yatakta kıvranan kız arkadaşıma ayılsın diye kahve yapıyorum. Benim gibi düşüncelere dalmasın diye umarak... Ne yapayım herkesi kendim gibi görüyorum elimde değil. Saat 13.00'deki sınava gitmek için yürüme 20 dakikalık uzaklıkta olan kampüsüme gidiyorum hızlı adımlarla. 12.15'de kampüsteyim. Biraz notlara göz atıyorum. Bir arkadaşımla konuşurken sesim gidiyor, boğazım gıcıklanıyor. İlerden gelen o mu ki? Benimle ayrıldığından beri ne kadar güzelleşmiş. Sanki önceden bu kadar çekici değildi. Üzerine de yeşil kazağını giymiş. Yeni mi acaba yoksa 2 yıl önce de giydiği kazak mı? Neyse o kadar önemli değil zaten. Sınıfa önümdeki sıraya geçiyor. Sınav başlamaya yakın ben de geçiyorum. Sınav başlıyor. Süre 60 dakika. Vaay canına...
    60 koca dakika... Bir insanın sevdiğini cepheden veya profilden görememesi ile sonuçlanacak da olsa ona yakın olmak, onun her ayrıntısını incelemek güzel birşey.Dalıyorum düşüncelere. Bakıyorum kömür siyahı saçlarına... Bir hiçe iki kişi dalıyorlar diyorum içimden. Ben ve o, kendime karşı savaştalar. En büyük can acısını da ben veriyorum kendime. Ben zaten bende değilsem kendim kiminle ki diyorum içimden. Gülümsüyorum bu paranoyak şizofreni belirtilerime... O kadar çaba, o kadar destek, o kadar sevgi bir insanı görünce yok olabilir mi? Bu bir soru değil, cevabını zaten yaşıyorum...
    Düşünceler seyiriyor kafamda. Aslında O'nu istemiyorum. Çünkü birbirimizin canını severken çok yaktık. Biz birbirimiz için vardık. Artık biz, onun için varız. O mutlu olsun da, ben mutsuzluğa da razıyım. Eğer onun saf mutluluğunu istemesem, dayanılmaz acılarımı onunla paylaşırdım. Ve biliyorum ki beni dinlerdi. Benimle üzülürdü. Ama üzülmesindir. Olsundur. Yeter ki mutlu olsundur. Hiçlikten herşey olmaya alışmak şımartır insanı. Ama kolaydır alışmak. Alışması zor olan herşeyini kaybedip bahtsız bedevi gibi bir hiç olarak yaşamaktır.

Ha Sınav mı? Bilmiyorum. Ben kendi hayat sınavımdan sınıfta kaldım. Ve aldığım dersin bütünlemesi yok.

• ekle benide daimi deil ama şuan o kadar mutsuzumki seviyorum ama sevilmiyorum o kadar koyuyoki
  • beni affetmesi gereken bi insan değil beni yaradan...annem hariç hiçbi Allah kulundan af dilemedim inşallahta ömrüm boyunca dilemicem dileyecek duruma gelmicem..bu şiirler bir ademoğluna yazılmadı...yazıldıgı zmnlarda oldu lakin bunlar 4 yıl öncesinde kaldı hayatımda tek bi insanı sevdim sevmeyide gectik aşık oldum ...mantıksız bi ask ayrıldıgımızda o baskasının olacaksa ölsün sadece benim olsun diye düşündüm bunu diledim zaten su anda ölümü dirimi bilmiyorum ama hala aklıma geliyor...işin kötüsü hiç kimseyi onun gibi sevmedim sevemedim.kapısın kırdıgım cocuga gelince o baska birisi 2.sansını tepen birisi ve fazlasıyla haketmişti sevdiğimden yapmadım sadece sahiplenme duygusundan yaptım..bende orman kanunları işler benim değilse kimsenin olamaz..sanırım bu sahiplenme duyduma neden oln duygularıda yitirdim artık zaten sevgi ve ask istemiyorum canı cehnneme...
    gün gelir hastanede tek basınıza kalır annenizin ameliyatlardan cıkmasını ameliyat sonrasındaysa gece gizlice acaba nefes alıyormu hala diye nefesini yoklamanın ne demek oldugunu öğrenirseniz aşkın ne kdr gereksiz bişey oldugnu anlarsınız...
    hiçbi kul ve o kula olan sevgim annem ve yaratıcımdan öne geçemez daha değerli olamaz zaten olmamalıda! (belki gelecekt ir çocuk sedece...)

edit:uğraş yaw zevkli oluo kızsam belirtirim sen küşümlenme

• Dışımı ne kadar mutsutluk kuşatsada
    içime döndükçe hep mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 13 Kasım 2007; 16:53:47 >
  • Aşka ve Sevgiye Dair

Aşk ikidir sevgi bir;
    Aşk yalan,sevgi gerçektir.
    Aşk sudur,sevgi susuzluk.
    Bu yüzden sevgi hasrettir,
    Özlemektir,beklemektir.
    Asıl maharet:
    Susuzken suyu içmek değil
    Karşısına geçip seyretmektir.
    Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak;
    Aşk açmaktır,sevgi katlamak.
    Sevgi saklamaktır
    Yüreğini,gözlerini
    Ve de ellerini saklamak
    Bahar geldiğinde…
    Bir çiçeğe,yeşile,çimene
    Aşık olamazsın ama seversin.
    Arkadaşına aşık olamazsın
    Ama seversin.
    Toprağa fidanı aşkla değil
    Sevgiyle dikersin.
    Sevgi için ölünür,aşk öldürür.
    Aşk kıskançtır,nankördür
    Sevgiyi öldürür.
    Aşk Kabil’dir,sevgi Habil.
    Aşkla sevgi aslında kardeştir
    Babaları insandır,Adem’dir
    Aşk için şiirler yazarsın,
    Şarkılar yaparsın;
    Sevgiyi anlatamazsın.
    Çünkü yüreğine sığdıramazsın.
    Kalbini aşka kapatabilirsin
    Ama sevgiye kapatamazsın
    Sevgi gizli,aşk aşikardır.
    Yüz vermeyince unutursun
    Sen aşığım diye daha kendini kandır.
    Dedim ya sevgi gerçek,aşk yalandır.
    Dahası da var:
    Aşkın gözü kördür,
    Fazla naz aşık usandırır;
    Aşk oyun,aşık oyuncaktır.
    Sevgi ise yaşamdır,hakikattir.
    Aşk aceledir,
    Sevgi usul usul sabırlıdır.
    Acele işe hem şeytan karışır.
    Aşk ateşlidir
    Çünkü hastalıklıdır.
    Sevgi ılıktır
    Çünkü sağlıklıdır.
    Velhasıl bu iki kardeşin hikayesidir
    Aşka ve sevgiye dair…

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.