Bende varım dinlediğim parça İskeletler Diyarında Bir Et Parçasıyım-Sagopa Kajmer
Benide yaz hiçbişey beni mutlu etmeye yetmiyo
yok ya oyle deil hikaye uzun ama bitirdim bitti artık toptan mutsuzum attım gitti bundan sonra mutsuzluk hep benimle olacak yalnız ve mutsuz olucam en güseli böylesi
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
Görücü usulüylemi evleniyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: WiLdGuNmAn
bu forumda tek gerçek mutsuz benim sanırım... nerdesiniz ya ey mutsuzlar mutsuzluktan başınıza bişey gelmedi umarım...
zaten asker olucaz şurda 319. donem yedek subay adayıyız işler kesat makine müh. olmak iğrenç üstüne üstlük yanlış birliktelik... ne iş seçimim nede eş seçimim doğru deil yeter beaaaa neden yaşıyorum ki ben???
dumansız sigaranın köpüksüz biranın sensiz ben bu hayatın Ta ....a ......m
dip not: sen varken daha da beter Ta ....a ......m
bizler burdayız kardeş
senin durumuna bakınca bende kendimeden birşeyler bulacak gibi oldum
ve şuan beni seven yalnız evlenme durumumuz da bi o kdar zor olan birisi ile beraberim hatta evlenebilmek için deli oluyorum, aklım başımdan gidiyor...
senin durumuna bakınca acaba bende boyle olabilir miyim diye düşünmüyor değilim
durumlar benzer gibi... ben artık herşeyi bitirdim son nokta kondu çok üzdüm onu ama artık kendim rahatım son bir cesaret ve bencillik ile perimasalını bitirdim doğrusuda buydu gelecekte evlenip bunları yaşamak yerine şimdiden son verdim bununla mutlu olmayacagım ama olsun kendi kararım acısı varsa cekerim karsımdaki insanın hayatı mahvoldu belki ama artık elimden hiç bişi gelmez umarım o mutlu olur...
herşeye rağmen o bana çook beddua etti ben ise mutlu ol dedim
@sepulturgay umarım sen istedigini yapabilirsin ama unutma ne olursa olsun kendin karar vermiş ol yeter.geleceğinle ilgili tek bir soru işareti varsa tekrar düşün benim nacizane fikrim budur... ben soru işaretlerinden kurtulamayınca cümleleri sildim artık soru işareti ile biten cümleler yok
saygılarımla mutsuzluk bi yaşam tarzı
mutsuzlar günaydıııınnnn
quote:
durumlar benzer gibi... ben artık herşeyi bitirdim son nokta kondu çok üzdüm onu ama artık kendim rahatım son bir cesaret ve bencillik ile perimasalını bitirdim doğrusuda buydu gelecekte evlenip bunları yaşamak yerine şimdiden son verdim bununla mutlu olmayacagım ama olsun kendi kararım acısı varsa cekerim karsımdaki insanın hayatı mahvoldu belki ama artık elimden hiç bişi gelmez umarım o mutlu olur...
@sepulturgay umarım sen istedigini yapabilirsin ama unutma ne olursa olsun kendin karar vermiş ol yeter.geleceğinle ilgili tek bir soru işareti varsa tekrar düşün benim nacizane fikrim budur... ben soru işaretlerinden kurtulamayınca cümleleri sildim artık soru işareti ile biten cümleler yok
valla hocam sorun bir değil 1000 tane ama ne yapayım cok seviyorum onu... bu sevgi için zorluklara göğüs germeye hazırım...o da bende :)
dilerim pişman olmam
bıkkınlık da giriyor dimi buna uyumak istiyorum ... 1 gün 1 hafta
alahım sen affet beni
quote:
Vaay kendime rakip görebileceğim bir mutsuz var burada. Şimdi vaktim kısıtlı yazılarını okuyacağım bakalım her yazında da böyle başarılı betimlemeler kullanıyor musun. Gözüm üzerinde güzel şeyler yaz.
Psikolog mu tutsak bizim bu gruba ya
sorumluluk sahibi değilsiniz kendinizi de sevmiyorsunuz o yüzden mutsuzsunuz. mutsuz olmaya beyniniz alışmış. beyin kimyanız bozuk.
Kelebekler insandan daha mutlu yaşadı ömrünü… İnsanoğlu ise onlarca yıla sığdıramadığı ömründen mutlu olmayı başaramadı… Doğum ile ölüm arasında sıkıştı kaldı insanoğlunun ruhu ve sonunda ölümün gideceğini bildiği için, hayatını keşmekeş içinde tüketti… Kelebekler ise anladı hayatın değerini… Sadece bir gün yaşadı kelebekler… Kendisini yaratan kudretin sanatının işlediği kanatlarını gün ışığıyla çırpmadan önce, günler boyunca bir koza içinde, karanlığın zulmetine katlandı… Bir kelebeğe dönüşmeden önce, ipek böceği olarak çektiği o zulmetin paha biçilmez hediyesini, ipek kozası olarak bıraktı insanoğluna… İnsanın paha biçemediği ipe, kelebeğin dünyaya geldiği yaşamın rahmi oldu… İnsanın onlarca yıl yaşadığı halde, değerini bilmediği, kısa bulduğu ömre inat, kanatlarındaki Tanrı fırçasından çıkma sanatı gösterdi insanoğluna, kısacık hayatının her anında… Sadece birkaç gün yaşadı kelebekler… Ve aşkın ne demek olduğunu, insandan daha iyi bildiler… Aşkın bir ateş olduğunu, yakıp kül ettiğini anladılar ve ateşe pervane oldular. Dört kelebeği öyküsüdür; Dört kelebek ateşin gerçek sırrına ulaşmaya karar verirler… İlk kelebek ateşin uzağından geçip gelir ve şöyle der; "Ateş aydınlatan bir şeydir." Bu gerçeğin tam bilgisi değildir… İkinci kelebek ise ateşe biraz daha yaklaşıp döner ve şöyle der; "Ateş ısıtan bir şeydir." Bu da gerçeği anlatmak için eksiktir… Üçünü kelebek ateşe iyice yaklaşır, alevler kanatlarına değer geçer ve döndüğünde, "işte ateşin gerçek bilgisi" der, "ateş yakıcı bir şeydir." Dördüncü kelebek bununla yetinmez. Ateşin çevresinde döner, dolanır, kavrulur ve birden bire ateşin içine dalarak bir an parladıktan sonra, alevlerin içinde görünmez olur… Ateşin gerçek bilgisini anlayan tek kelebektir o… Ancak bunun artık diğerlerine anlatacak durumda değildir. Anlatmasına gerek de yoktur… Hiç kimse ateşin ne olduğunu başkasının anlatmasından öğrenemez... Ateşe ancak dokunarak öğrenilir, onun ne olduğu… Hepimiz bu öyküdeki dördüncü kelebek olmayı düşlüyor ama ömrümüzü diğer üç kelebek gibi tamamlıyoruz. Sadece birkaç gün yaşadı kelebekler… Ömrünce gerçek aşkı bulunamayan insana inat; ateşin aşk olduğunu bilerek ve aşk için yanmayı bilerek...
alıntı ama nerden ben de bilmiyorum .. pc içinde buldum ...
Beni de eklermisin
benide eklermisin
bende mutsuzum
89 Re-1 90 PesimistRap
hoşgeldiniz
git artık...ne bekliyorsun daha,git!...kapıyı çek ve bekleme orada..
bu sefer ardından seslenmeyeceğim "dön hadi aşkımm.." diye,merdivenin altında beklediğini bilerek.. git!çok kanattın,çok yara açtın git..gözlerimin siyahını bulandırdın...kan akıttın siyahıma git...bu sefer bende kalmayacak büyüklük ve bu sefer alacağım olsun demeyeceğim..sana değmeyecek bu sefer...
bilsen ne kadar çok çaldın gülüşümden,ne kadar eksilttin çocuk yanlarımı...yıktın,dağıttın..bense hep çocuktum..masumdum hatalarına körebe oynayacak kadar..saflığımla oynadın..git!
ne kadar da körmüşüm meğer..sen yanımdasın diye hiç hissetmemişim çaldıklarının yokluğunu!hiç bir şeyi hissetmemişim...
başkasının koynuna girdiğini hissetmemişim!!...oysa ne çok severdim kokunu..onu başkasına sattığında anlamıştım artık benim olmadığını.. ne de çok severdim koynunda uyumayı...şimdi yalnızlığımın koynundayım..ve özlemiyorum seni!yatağımın yarısını yalnızlığım çok iyi dolduruyor..hissetmiyorum yokluğunu..ve kokun..onu hiç mi hiç özlemiyorum!!
dönme artık geri!çalma kapımı yeter!ne yüzle buradasın daha!terkettim seni görmüyor musun..?