Şimdi Ara

''' KAYBEDENLER KLÜBÜ ''' (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
2
Favori
46.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de arayış içindeyim. Ben de Tanrı'ya ve aileme değer verdiğim kadar kendime bile değer vermiyorum. Zaten öyle de olmalı. Çok kez düşündüm ölümü. Ama ailemi üzmek istemedim hiç. Akıl almaz hallere düştüm. O günleri bırakın konuşmak, düşünmek bile istemiyorum.

SLAYER_OF_GOD, 3. sayfadaki yazımı oku.
  • okudum dave...
  • ARKADAŞLAR

bu resimleri ben çektim yorumlarınıza sunuyorum

dilerim beğenirsiniz...

tekGULL
     ''' KAYBEDENLER KLÜBÜ '''

2 sevgili

nurettin abi kafam yok

sapık böcek git başımdan benim sevgilim var :)

sonsuzda buluşalım

soğuk sevgilim, yumuşamaz mısın??

gözlerin lens mi?

aşkım saçlarımı sarıyaya boyayayım mı?

• Tebrik ediyorum gerçekten güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Dışımı ne kadar mutsutluk kuşatsada
    içime döndükçe hep mutluyum

Çok hoş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

Tebrik ediyorum gerçekten güzelmiş

eyvallah sağol...
  • DAyı burdan benim neden haberim yok en başa beni eklemen lazım = ) şaka bi yane benide ekleyin

Sevdigim kız bitirdi beni
  • Hortlattın dayı çaktırmadan.
  • Benide ekliyebilirsin..
  • uçurumlar ki sende büyür
    dağdır ki sende göçer
    ben bayrak derim çiçek derim
    çam diplerine açmış kanatlarını kozalak derim
    gül yanaklı çocuğa benzer
    yine de oğlunu yitirmek ne garip şey anne.

beni de ekler misin dostum?
  • Konuyu daha önce görüyordum fakat girmemiştim az önce inceleme fırsatım olmuş bu nedir yav millet dağılmış bu sıralar ben de çok mutsuzum hele şu Emre Aydın'ın Belki Bir Gün özlersin adlı şarkısını dinliyorum mahfediyor insanı.Bağırmak haykırmak istiyorum mutsuzluğumu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Konuyu daha önce görüyordum fakat girmemiştim az önce inceleme fırsatım olmuş bu nedir yav millet dağılmış bu sıralar ben de çok mutsuzum hele şu Emre Aydın'ın Belki Bir Gün özlersin adlı şarkısını dinliyorum mahfediyor insanı.Bağırmak haykırmak istiyorum mutsuzluğumu...

şarkının klibini izledim daha da beter oldum...

• Kardeş Knıght_Sercix i Caglar.1903 diye değiştirirsen sevinirim nick değiştirdim de Cümleten kolay gelsin
  • Beni de ekleyin...
  • beni de ekleyin lütfen.
  • mutsuzum ...çünkü hep sürekli bir atalet hali içerisindeyim ... hayata dair kılımı kıpırdatmıyorum.... oysa hayatımın daha başında 22 yaşındayım... yapmam gereken herşeyi hep erteliyorum..yarınlara bırakıyorum sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi yaptığım hiç birşeyden zevk almıyorum...zamanımın çoğunu evde geçiriyorum.. ama böyle devam edersem o yarınlar hiç gelmeye bilir...velhasılı kelam....mutsuzum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

mutsuzum ...çünkü hep sürekli bir atalet hali içerisindeyim ... hayata dair kılımı kıpırdatmıyorum.... oysa hayatımın daha başında 22 yaşındayım... yapmam gereken herşeyi hep erteliyorum..yarınlara bırakıyorum sanki üzerime ölü toprağı serpilmiş gibi yaptığım hiç birşeyden zevk almıyorum...zamanımın çoğunu evde geçiriyorum.. ama böyle devam edersem o yarınlar hiç gelmeye bilir...velhasılı kelam....mutsuzum...

Gerçekten aynen bende böyleyim ya$imiz bile ayni sanki bunlari benim için yazmi$sin

• quote:

Orjinalden alıntı: nactumu

mutLuLuk biLE acı vEriyor çünkü sonu var biLiyorum...

katılıyorum arkadaşa,ekle benide
  • yuvaya döndüm...dediğiniz gibi her mutlulugun bir sonu war ama en azından ölümün yok..o zmn ölene kdr yola dewam
  • bende sizin gibiyimde de beni eklemeyin mutsuz olurum

Size bir tavsiye sago dinlemeyin kendinize sarılır donarsınız yoksa bu monotonluk maratonunda..
    Bu arada can havli güzel şarkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossaNova -- 23 Ocak 2008; 2:35:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.