Şimdi Ara

Kaybettigim sevgilimi nasıl geri kazanabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kardeşlerim, abilerim, ablalarım

2 yıllık bir ilişkim vardı ve bu 2 yıl boyunca sürekli hatalar yaptım ve bir sevgilinin dayanamıcağı kişisel özelliklerim vardı. Bana bunları düzelt dediği zaman düzelticem dedim ama yapmadım. Son olarakta yakın zaman önce kendimi sebepsiz yere eve kapattım okulu işi herşeyi bıraktım. En sonunda kendime geldim ve düzelmeye karar verdim. Tam herşeyi düzeltmek için planlar yapıp uygulayacakken kız arkadaşım beni terk etti. Düzelticem dediğim zaman inanmadı haklı olarak. Artık beni sevmediğini söylüyor ama 2 yıllık bir geçmişimiz var, bu kadar kısa sürede unutması imkansız diye düşünüyorum. Onu geri kazanmak için ne yapabilirim?

Not: Kendimi düzelttikten sonra karşısına çıksam işe yarıyabilir ama o arada geçen süreçte beni unutmasından korkuyorum yani onu tamamiyle kaybetmekten korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoAlvess -- 10 Haziran 2017; 2:21:53 >

• Mesela nasıl kişisel özelliklerdi bunlar ?
  • Terkedilmeye hazır olarak kendini düzelt. Sonuçta onun için değil kendin için kendini düzeltiyorsun. Terkedilirsen kendini depresyona atma, sonuçta bir zamanlar yaptığın hataları düzeltiyorsun ve daha da uzatma eski halini.

Seni seviyor olabilir ancak belki de son 4-5 aydır ayrılmayı düşünüyordu. Biraz daha detaylı yazarsan daha detaylı yazarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 10 Haziran 2017; 2:26:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giyimime temizligime dikkat etmiyordum, kaba birisiydim ve en onemlisi sinir problerim vardi. Sevgimi belli edemiyordum ama canimdan cok sevdim ve simdi kaybedince hic birsey yapamaz hale geldim. Onu dusunmeden tek bir anım geçmiyor

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Hocam şu durumda düşünebilicegim en son şey konu başlığı olurdu ama degistirdim yinede

• 2 yıllık geçmişimiz var unutması imkansız demişsin önce bunu sil kafandan.Kızlar bizim gibi değiller 2 gün iletişimi kessin 3.gün biriyle görüşmeye başlarlar.Biz unutamayıp anılarla yaşıyoruz,değiş ama eski sevgiliden birşey bekleme artık

• Sana sürekli düzelt demiş şans vermiş. Burdan seni sevdiği anlaşılıyo. Sevmese çoktan ayrılırdı. Ama sen o verdiği şansları hiç kullanamamışsın. Kızın da haklı olarak dayanma gücü kalmamış. Valla şuan kapısına gidip düzelicem şöyle böyle yapçam demen manasız olur. Ben olsam ben de inanmazdım. Gözle görülür şekilde gerçekten değişmen lazım. Laf değil icraat yani. Ondan sonra kıza gidip bak ben böyle böyle oldum diye anlatırsın. Seni sevdiği için hemen başkasına gideceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar bahane. Kendini düzelt, sonra git kızla konus. Kabul etmeyecektir yine. 2 yıllık iliski. Senin karakterini bilmiyor muydu sanki önceden ? Ayrıca kendini niye düzeltiyorsun ? Paragöz olabilirsin, cimri olabilirsin, bonkör olabilirsin, kindar olabilirsin, kıskanc olabilirsin vsvs. Sen kendinde yanlıs gördüklerini degistirmeye calıs. Ama bunlar kolay kolay degismez. Haliyle kıza göre degismeye calismaktansa, karakterine gore kiz bulacaksin.

• Karşına alıp konuşmaktan başka hiçbir çaresi yok bu işin hocam

• Dostum sana tek tavsiyen, yaptığın hatalarından ders çıkarman ve denizdeki diğer balıkları daha iyi tanıman.
  • Kız bir "soğuma" süreci yaşamış ve bitirmiş. Seni sevmiyor. Neden unutması imkansız olsun?

Soğutmak için elinizden geleni yapın sonra da kadınlar çabuk unutur bla bla. Yok öyle.

• Bnm 7. Yilina giricek iliskim bitti. Elimden gelen herseyi yaptim iliskinin sonlarina dogru tavirlari degisti ve ayrildi 1 yil oldu toplam pisman oldu kendi msj atti goruselm fln dedi illa. Sonra vazgecti git geller yašadi sanrim hic yuzyuze gorusmedk 1 yildir .. Toplasan 10 farkli zamanlarda msjlasmisizdir oda naber naslsn tarzinda 6 ay oldu sanrm ... Takinti ettim pesinden kostum ama yok illede sevmiyorum deyip durdu her ona ulaşmamda sanirim baskalarini buldu bende biraktim pesini artik yoluma bakiyorum zorda olsa, sevmiyorm deyip aylarca msj dahi atmayana yapicak birsey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 13 Haziran 2017; 8:5:59 >
  • konuyu açalı 2 ay olmuş. " bu kadar kısa sürede unutması imkansız diye düşünüyorum " demiştim ama yanılmışım. konuyu açtıktan sonra 1 ay boyunca her gün barışmak için elimden geleni yaptım, ta ki bundan tam 1 ay önce bana " peşimi bırak artık, ben başkasından hoşlanıyorum " dedi. o gün bugündür tek bir an olsun rahatsız etmedim ama unutulmuyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoAlvess -- 23 Ağustos 2017; 23:44:14 >
  • 5 yillik iliskim bitti bu konudakinin aynisi sebeplerle. her defa defol diyen ben her defa nolur beni birakma diyen o, bu sefer tamam hadi bye dedi. devaminda adim attigimda ise baska biri oldugunu anladim.

yani anlayacagin baska dali tutmadan elindeki dali birakmaz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

5 yillik iliskim bitti bu konudakinin aynisi sebeplerle. her defa defol diyen ben her defa nolur beni birakma diyen o, bu sefer tamam hadi bye dedi. devaminda adim attigimda ise baska biri oldugunu anladim.

yani anlayacagin baska dali tutmadan elindeki dali birakmaz bunlar

Ne yazık ki konudaki en doğru yorum

• Boşver, seni olduğun gibi seven. Sana sahip olduğu için mutlu olan birisi karşına çıkar elbet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samimi olarak söylemek gerekirse erkekler daha yumuşak. Kızlar beni bırakma nolur tarzı dediklerinde bu işin olur yolu yinede oluyor. Fakat bir kız size istemediğini söylüyorsa gözü karadır. Dönüş yolu neredeyse tamamen kapalıdır. Sen kendini kendin için düzelteceksin. Olur olmaz bilemiyorum ama ümit bağlama derim. Hayat tecrübelerle güzelleşir. Her yaşanmış bir tecrübedir. Kendin için birşeyleri çabala ve bir sonraki insana aynı haksızlıkları yapma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.