Şimdi Ara

Kayıp (2013) | Kanal D (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tv de gordum bugun fazla iyimserim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir dizi. Amerika'da yayınlansa izlenme rekorları kırar. Ama bizde üç kez günü değişti. Yazık
  • Dizi hak ettiği yerde değil, ben severek takip ediyorum. Kerem'i dayısı kaçırttı belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Kasım 2013; 14:57:14 >
  • Arkadaş neye göre ölçüyorlar da rating hesabı yapıyorlar halen bana mantıklı gelmiyor.
    Şunu delili ile birileri gösterse anlatsa da bilsek..

Reklam alıyorsa tutmuştur dizi. dün resmen reklamsız yayınladılar 90 dk
    Yeni çıkan her dizi de 1 ci olacak diye bir şart koşmasınlar

Övgüleri yapımcısına yazmak lazım
    Karadayı ve süleymanı hiç izlemedim...

Bu aralar KAÇAK - KAYIP sardım gidiyor.

Dün akşam cocuğun annesi gene rüya görmüş olabilir.
    Artık haftaya bakcazz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 19 Kasım 2013; 17:49:42 >
  • sırf reytinge katkım olsun diye torrentten indirmek yerine televizyonu açıp izledim dün gece en beğendiğim yerli yapımlardan biri oldu, bu yüzden yayından kalkmasını istemem
  • yahu dizi on numara bir dizi ama nedense ratinglerde bir türlü istenen seviyede değil, inşallah erken final yapmazlar. İlk yayınlandığı gün iyiydi, salaklar hemen gününü değiştirdi. Kanal d ilk başta bu diziye aşırı bel bağladı o yüzden hayal kırıklığına uğradılar. Baksanınza daha dizi başlamadan çok çok reklam verdiler, 15 dakikalık tanıtım yaptılar, ama bizim türk halkı sulu salak dizileri izlediği için bunu pek benimseyemediler...
  • Arkadaşım sende başlığı güncellersen güzel olur. Yayınlandığı gün ne bileyim fragmanlar,resimler falan. Başık açıyorsunuz devamını getirin sonuçta bu bir dizi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Arkadaşım sende başlığı güncellersen güzel olur. Yayınlandığı gün ne bileyim fragmanlar,resimler falan. Başık açıyorsunuz devamını getirin sonuçta bu bir dizi. Teşekkürler.

Aynen arkadaşım doğru söyledin, konuyu bir açtınız bir daha ne ses ne soluk çıktı. Fragman, resim eklense daha çok ilgi çeker, konu neredeyse ölü toprağı gibi olmuş.
  • Dizinin her bölümü harika, her bölümü yabancı dizi tadında. Bu akşamki bölüm ayrı bir heycanlıydı

• Resmen soluksuz izledim reklamsız iyiydi
  • - Peki sen neden içerdesin?
    - A, bilmiyor musun?
    - ?..
    - Avukatım kazık attı.

___

Ne yaptın be Fahri, bıraktın bizi!

Ne yaptın..
  • Şu dizinin kıymeti bilinmiyor ya vallahi üzülüyorum

Bölüm soluksuz izlendi cidden iyiydi genelde fragmanlarda o malum son sahneyi kesinlikle gösterirlerdi ve fragmandan fazlasını veren bir bölüm oldu , ve bu bölümlede kalitesini göstermiş oldu ama o son sahne cidden beklemediğim bişeydi zaten leyla ve oğlunun kavuşmasında içim bi kötü olmuştu o son sahneylede psikolojim altüst oldu

Bölümle belli oluyor ki falkonun eski sevgilisi kesinlikle leyla ! Ama o maddi durumdaki bir adamla nasıl beraber olmuş merak konusu , ayrıca çocuğun kaçtığı sahnedede baya bi gerildim sarışın kız öldü sandım hatta , Ama o avukatı hala çözebilmiş değilim , Ama ilker kaleli bu bölümde kesinlikle oyunculukta zirveye ulaşmış
  • Mükemmel bölümdü. Son sahnede resmen şok yaşadım.
  • Son Bölümü neredeyse soluksuz izledim, çok şahane bir bölüm olmuş. Falko bu hatunun eski sevgilisi belli oldu artık.
    Şu da var, arabada Falko nun sesini felan duydu bakalım anladım Selma da.
    Birde o kadar kurşun attılar attılar ancak tekerini vurabildiler.
    Ama o Son sahne mükemmel olmuş.

• spoiler vermeseydiniz iyiydi

• Dünkü bölüm çok güzeldi , dizi umarım reyting yüzünden kaldırılmaz.
  • Önceki bölümleri izlemedim dün rastgele son bölümüne baktım gerçekten çok duygulandım birde american history x in sonunda böyle olmuştum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

Son Bölümü neredeyse soluksuz izledim, çok şahane bir bölüm olmuş. Falko bu hatunun eski sevgilisi belli oldu artık.

Aynen hocam mehmeti bari kolundan vursalardi o sahne sacmaydi

Bi de falco nun gercek ismi ne acaba

Leyla nin eski sevgilisi buyuk ihtimal

Ama artik cocuk bulunsun dicem dizi bit

dizide ozlem adindaki karakter cok guzel bence

Tam istedigim guzellikte hatun

• sabah tvde sinan engine denk geldim
    tüm dizileri izlerim diyor benim beğenmediğim dizi yayından kalkar çünkü halkla aynı görüşteyim diyor diziden iyi anlarım diyor
    dün kayıpı izledim çok saçma diyor kadın kaçıranlardan kurtuluyor ama telefonla polisi aramak yerine kaçmaya çalışıyor diyor..
    diziyi adam gibi izlemiş olsa cebini evde unuttuğunu görür böyle şapa oturmazdı.

işte bunun gibi insanlar yüzünden zekayı değil yatak odasını dürten diziler daha çok izleniyor.akıl oyunları bu insanlara zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesomenes

quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

Son Bölümü neredeyse soluksuz izledim, çok şahane bir bölüm olmuş. Falko bu hatunun eski sevgilisi belli oldu artık.

Aynen hocam mehmeti bari kolundan vursalardi o sahne sacmaydi

Bi de falco nun gercek ismi ne acaba

Leyla nin eski sevgilisi buyuk ihtimal

Ama artik cocuk bulunsun dicem dizi bit

dizide ozlem adindaki karakter cok guzel bence

Tam istedigim guzellikte hatun

Falkonun gerçek adı faik.
    Onuda flashback sahnesinde, kardeşi fahrinin dünyaya geldiği zaman, annesi söylemişti.
    İnşallah dizinin izlenme oranları artar da yayından kalkmaz, yoksa yazık olacak onca emeğe, ve güzel senaryoya..
    Yoksa nerde dandirik saçma diziler izleniyor ya ona ayar oluyorum...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.