Şimdi Ara

Kayıp (2013) | Kanal D (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
1
Favori
9.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polis Hasan’ın, Falko da Mehmet’in peşine düşüyor.

Nuri’yi öldürme girişimi başarısızlıkla sonuçlanır. Güvenlik kayıtlarını izleyen polis, yüzü maskeli bir hasta bakıcıya ulaşır. Ancak kayıtlarda Kemal’in babasının da olması kafaları karıştırır. Üstelik Murat’ın, Kemal’in babası Feridun’un daha önce para için kendilerine şantaj yaptığını söylemesi Mehmet’i harekete geçirir. Leyla da ilk, Kerem’i dedesinin kaçırmış olabileceğinden şüphe eder. Feridun’u araştırmaya başlayan Mehmet, bunu Kemal’den gizlemelerini rica eder. Eve gelen Kadir ise kan ter içindedir. Şüpheli davranışları ile annesini de telaşa düşürür.

Kemal ise büyük paniktedir. Falko onun arar ancak, panik halde olan Kemal telefonu yüzüne kapatır. Babasını arayarak bir kez daha yardım ister. Kemal tarafından ciddiye alınmadığını düşünen Falko, kardeşine Kemal’i yakacak görüntüleri hazırlamasını ister.

Kendine gelen Nuri ise polislere konuşur ve Hasan’ı ele verir. Eve gelen Kemal, Özlem’den çarptığı adamın şikayetini geri çektiğini öğrenir. Ancak oraya Mehmet ile gidip depoyu ve oradaki mermi kovanını bulduklarını da duyunca soğukkanlılığını kaybeder. Özlem ise onun bu ani çıkışına anlam veremez.

Polisler, Hasan’ın oğlunun üzerine kayıtlı tamirci dükkanın yerini bulurlar. Hasan ise minibüsle görüntüyü postaneye götürmeye çıkar. Nuri’nin Hasan’ı ihbar ettiğini bir şekilde haber alan Falko, hemen onu arar. Kerem’i sakladıkları yere ise polis baskın yapar. Leyla evde yine umutlu bir bekleyiş içindedir.

• Mehmet'in avukat arkadasinda da var bir işlerson 2 bolumdur bir garip

Replikleridr yaz bari dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainKnight -- 2 Kasım 2013; 23:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin bu bölümü bence boştu hani öyle aman aman bişey olmadı ama hak veriyorum belli bir bölüm durgun gidecektir hikaye bakımından ama o avukatta sanki var bişeyler , Bu arada aslı enverin kırmızı arabasına mehmet her bindiğinde kamera açısının uzaktan plakayı alması ve plakanın 34 ASL 69 Olması pek bi manidar Yada içim fesat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 3 Kasım 2013; 0:28:39 >
  • dizi gayet güzel gidiyor. bugünkü bölümü de iyiydi bence.

avukatta suçlu potansiyeli var gibi ama gerçekten suçlu olsa bence arkadaşı mehmeti bu işe sokmazdı hiç. reytinglere oynamak için böyle bir hareket düşünmüş olabilirler.
  • Yine güzel bölümdü.Herkes şüpheli gözüküyor , bir de böyle göstermek için kamerayı uzun uzun tutuyorlar bazılarında.Tabi şu an 3 kişi çok şüpheli gözüküyor ; Avukat , Özlem , Kemal'in babası . Bakalım ne olacak ilerleyen bölümlerde.
  • Bence bir plot twist peşindeler, çünkü şüpheliler çok fazla göze sokuluyor, sürpriz yaşanmayacak hale geldi.
  • dizi çok güzel gidiyor, ama dün akşam hasan'ın yakalandığını gördüğümde, herhalde erken finale doğru gdiyorlar diye bir hisse kapıldım, ama bölüm sonunda daha yeni başlıyor dedim kendi kendime diziden için:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Dizinin bu bölümü bence boştu hani öyle aman aman bişey olmadı ama hak veriyorum belli bir bölüm durgun gidecektir hikaye bakımından ama o avukatta sanki var bişeyler , Bu arada aslı enverin kırmızı arabasına mehmet her bindiğinde kamera açısının uzaktan plakayı alması ve plakanın 34 ASL 69 Olması pek bi manidar Yada içim fesat

Asli envere ozel plaka bulmuslar ya da o arabanin plakasi oyle

Senin icin fesat

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Dizinin bu bölümü bence boştu hani öyle aman aman bişey olmadı ama hak veriyorum belli bir bölüm durgun gidecektir hikaye bakımından ama o avukatta sanki var bişeyler , Bu arada aslı enverin kırmızı arabasına mehmet her bindiğinde kamera açısının uzaktan plakayı alması ve plakanın 34 ASL 69 Olması pek bi manidar Yada içim fesat

Asli envere ozel plaka bulmuslar ya da o arabanin plakasi oyle

Senin icin fesat

sorma bi fesatlık sezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 3 Kasım 2013; 13:18:16 >

• bence çocuğu kaçıran annesi beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist

quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

O değilde en sonunda bu işin altından Mehmet ' in arkadaşı avukat var ya o çıkacak

Akşam aynen bende bu hisse kapıldım. Kesin o avukatta var bir bokluk. Bir arkadaşın dediği gibi, kemalin babası bu işin içinde falko ile ortak degildir gibime geliyor ama

Falko'ya biri hemen haber uçuruyor. Bu bölümde bende o avukatdan şüphelendim, yada senaristler bizi ters köşe yapacaklar, öyle düşünmemizi sağlıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni gününde ratinglerden bir haber var mı? Tek takip ettiğim yerli dizi bu. Ve ratinglerin düşük olmasının nedenini anlayamıyorum. Diğer basit sadece aşk üzerine kurulu aptal yerli dizilere alışan türk halkı, böyle her yönüyle kaliteli bir diziyi kaldıramadı herhalde. Senaryodaki olaylar çok karışık geldi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 5 Kasım 2013; 21:59:39 >
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Türk televizyon izleyici kesimin çoğunluğunun zeka seviyesi düşük olduğundan dolayı bu tip dizilere pek ilgi olmuyor.
  • @_Marvel_ @bonser24

Durumu kısaca özetlemişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Yeni gününde ratinglerden bir haber var mı? Tek takip ettiğim yerli dizi bu. Ve ratinglerin düşük olmasının nedenini anlayamıyorum. Diğer basit sadece aşk üzerine kurulu aptal yerli dizilere alışan türk halkı, böyle her yönüyle kaliteli bir diziyi kaldıramadı herhalde. Senaryodaki olaylar çok karışık geldi herhalde.

13 KAYIP KANAL D 22:30:07 24:27:48 3,37 9,98 33,74

Kayıp ratingleri pek iyi değil ama işin iyi tarafı bu seneye kadar her ay total ve A/b de rating 1. cisi olan kanal d tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.Şuanda Star ve Atv den sonra geliyor genel rating sıralamasında.Fox la aralarında pek bişey kalmadı ve 4. sıraya düşecek nerdeyse.O nedenle Kayıp ilk 15 te kaldığı sürece devam eder ama bu sezon biter.Normalde 2 sezon olarak planlamışlardı.

• 1 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE STAR TV 21:10:15 23:28:08 8,5121,82
    2 SEFKAT TEPE SAMANYOLU TV 20:38:09 23:00:18 7,4419,04
    3 FATIH HARBIYE FOX TV 19:58:01 22:16:40 6,0315,92
    4 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZET STAR TV 19:44:32 21:10:15 5,9116,12
    5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 19:53:53 22:29:14 5,3314,05
    6 SEFKAT TEPE (OZET) SAMANYOLU TV 18:59:10 20:38:00 4,7913,76
    7 KANAL D HABER KANAL D 18:59:36 19:49:01 3,7311,2
    8 FATIH HARBIYE (OZET) FOX TV 19:30:17 19:58:01 3,7210,76
    9 3 ADAM STAR TV 23:28:31 25:42:19 3,5716,91
    10 STAR ANA HABER STAR TV 18:25:07 19:19:53 3,5711,37
    11 ADINI KALBIME YAZDIM SHOW TV 21:11:25 23:43:53 3,459,03
    12 LALE DEVRI FOX TV 22:26:20 24:21:41 3,49,74
    13 KAYIP KANAL D 22:30:07 24:27:48 3,379,98

Biri bana bu sıralama gerçek değil desin yoksa kafayı yiyeceğim. Şefkat tepe nedir ya Lale Devri, Adını Kalbime Yazdım
    Ben dizi yapımcılarına kızardım eskiden, adam akıllı dizi yapmıyorlar Türkiye'de diye. Artık tamamen hak veriyorum. Ben olsam ben de ne kadar güzel olsa da izlenilmeyecek beni zarara sokacak bir dizi yapmazdım.
    Edit: Arka Sokaklara 10 sezon daha sipariş etsinler bence. İnsanlar 50 sezon olsa bile sıkılmıyor anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 6 Kasım 2013; 18:51:00 >

• Bazen suçun bizde olduğunu düşünüyorum belkide çok sağlam senaryoları olan nice adamlar sırf bu rezillikten dolayı projelerini eyleme geçirmiyo olabilirler , allah aşkına o sıralama nedir çıldırıcam Fatih harbiye ne abi şefkat tepe yetenek sizsiniz ne !!! Bize müstahak ne diyim , bazen izleyici kalitesi de önemli
  • Dizi pazartesi 20.00 alınmış hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah daha iyi bir izlenme oranı olur umarım hakettiği ilgiyi görür hayırlısı olsun
  • Ben ilk 2 bölümü izlemiştim saati değişince gerisini izlemedim. Şimdi pazartesiye alınmış iyi hoşta ben baya şey kaçırdım. O arada ne oldu biri kısaca özet geçebilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Ben ilk 2 bölümü izlemiştim saati değişince gerisini izlemedim. Şimdi pazartesiye alınmış iyi hoşta ben baya şey kaçırdım. O arada ne oldu biri kısaca özet geçebilirmi ?

Hocam netten izleyebilirsin ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.