@XanthiN İşler biraz karışık saatlerdir Dragon Age Inquisition yama dosyalarına @Scofield ile ulaşmaya çalıştık. İlk başta özelden kendisinin bana söylediklerini (program vs. kullanarak) harfiyen yaptım ama sonuç yine hüsran. En sonunda TeamViewer bana bağlanarak ciddi bir uğraş sonucu yama dosyalarını buldu ama iş bunla bitmiyor. Kendisi hala dosyalar ile ilgilenmekte kısaca gerisi ona kaldı umarım başarır. Kendisi isterse durumu daha detaylı konuya yazar ben o kadar teknik bilgiye sahip değilim. |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (5. sayfa)
-
-
Scofield ile özelden görüşmüştük. Umarım hayırlı haberler çıkar, bol şans dilerim. Sen her şekilde o oyun klasörünü bir yere yedekle hocam, olmazsa komple alabiliriz senden.
-
Forumun en faydalı konularından biri olmuş :) elinize sağlık hocam -
@XanthiN Tamamdır oyunu saklarım ama öğrendiğim kadarı ile yama benim donanıma göre çalışan bir id atanmış durumda gözüküyor. Ola ki oyunu silsem daha sonra yedeğini tekrar atsam bile çalışır mı orası bile kesin değil. En azından tr yama olduğunu düşündüğümüz dosyalar elimizde artık.
-
Konu çok iyi olmuş elinize sağlık, bu arada divinity original sin 2 için steam atölyesinde yıvali nin paylastigi turkce yama animusun yamasiymis ama kontrol eden var mı bilmiyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 3 Ağustos 2023; 8:46:6 > -
dragon age yaması çıkacak diye yükledim bi gazla ama olmamış heralde beklemedeyiz bi umut.
-
Çözemezseniz bakarız ama uyarlama noktasında başka grupların çevirileri sıkıntı oluyor.İzin vs gerekir ortada muhatap yok.
-
Malesef calişmadi. Cmd ekrani cıkıp kuruyorken oyun acıldığı an kapanıyor. Yapabilen bilgi verirse iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Ağustos 2023; 12:24:33 > -
Konu çok iyi oldu, yanarım yanarım dragon age yamasının uçmasına yanarım yazık günah o emeğe. Oyunu türkçe oynarken bir dosya taşıma ile iptal oldu dahada ulaşamadık yamaya. Yıllarca birde destek sağladım şu ekibe. Olayın parasında değilim kesinlikle fakat paylaşacaz deyip 2 yıldır gram paylaşım olmaması rezalet.
Dragon Age Inguisiton yamasını çözülürse baya hayır duası alır.
-
Selam arkadaşlar. Öncelikle hiçbir ekip ve şahıs ile kişisel bir husumetim olmadığını ve yama dosyalarını @# Ace # isimli arkadaşımızın bilgisayarına bağlanıp bazı düzenlemeler yaparak çalışır hale getirdiğimi bilmenizi istiyorum. Keşke oyunu çeviren ekip geçen sene vermiş olduğu sözü tutup, tüm yamalarını genele açıp paylaşsaydı veya küçük bir açıklama yaparak gecikme durumlarını anlatsalardı. Fakat sessiz kalmayı tercih ettiler. Yine de ne olursa olsun yamayı yapan ekibe kötü sözler söyleyip hakaretler etmeyelim. Onlar olmasaydı bu yamada mümkün olmazdı bunu unutmayın. Neyse, Türkçe yamayı hazır hale getirdiğimde, paylaşımı @# Ace # ve @XanthiN arkadaşlarımız konu üzerinden yapacaklardır. Kendinize iyi bakın.
-
Böyle bir çalışmanın tarihin karanlığında yok olup gitmesi son derece üzücü olurdu. Sen ve Ace hocam epey uğraşmışsınız, emeğinize sağlık. En başta tabi Animus ekibine çok teşekkür ederiz.
-
çok teşekkürler harikasınız, steam üzerinden çalışıyordur umarım :D
-
Emeği geçen herkese teşekkürler.
-
Forumdaki herkeste bu konunun açılmasını bekliyormuş herhalde.
-
Sen kelam yapmayı boşver de winrar'a para verip mi aldın? Çok az kişi lisanslı windows kullanıyor. Bi bitmediniz.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 3 Ağustos 2023; 14:1:28 > -
Güzel konu.
-
Güzel konu. Yalnız ilk mesajda tüm yamalar toplansa çok daha derli toplu olur. Şu an çorba gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X