Arkadaşlar Oyun steam sürümde sorunsuz calişmaktadır. Kurulumunu gercekleştirdim. Rahatlıklı oynayabilirsiniz. Başta Animusceviri ekibine cevrilmesine katkıda bulunan herbir cevirmene ayrica teşekkürler.. Bu yamanın suan sürülmesine sebep olan arkadaşlar icinde ayri bir teşekkür ediyorum.. Böylesi efsane oyunun kaybolup gitmesi icimi yer bitirirdi.. Not : Mass Effect Andromedia Sürümüne sahip olan arkadaşlarin ,Lütfen konuda hakim olmasini istiyoruz. Uzun yillar sonra unutulup gitmesine izin vermeyelim. Kazandıralım yardimci olalım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Ağustos 2023; 21:0:55 > |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (7. sayfa)
-
-
Şu an nasıl mutluyum anlatamam :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz, tablo ve mesajı güncelliyorum.
Edit. orijinal sayfa yedeğine eriştim ve Steam + Epic + Korsan için olan sürümleri indirip tek klasör haline getirdim. Buradan daha kapsamlı indirilebilir:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 2:59:42 > -
Bende cok sevindim. Ama kelime haznesi geniş oyunlardan birisini kurtardık . Mass effect Andromedia yamasınıda kurtarmaliyiz. Böylesi derin oyunlarin yamaları yabana atilamaz..
-
Andromeda yaması zaten yıllardır internette geziyor kırıldı o.
-
İnternette geziyor dediğin Andromeda yaması şu mesajda paylaşıldı, konu üzerine konuşuldu fakat test eden arkadaşlar çalışmadığını belirttiler. Yorumlar mevcut.
Sende Animus'a ait çalışan bir yama varsa paylaşabilirsin.
-
Peki teşekkür ederim.
-
Belki korsanda çalışır ama korsana da sırf bir yama için yönelmek istemiyorum, para da olmadığı için Andromeda'yı alamadığımdan denemedim. Ama yine de korsanda çalışırsa oynarız diyorsanız indirip deneyeyim isterseniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Korsan pek tercih etmiyorum malesef, Buglu oyunlara tahammülüm kalmadı. Şayet öyle birşey mümkünse ,Yeni oyuna portlanir demek bu.
-
Ben de o yamayı kullanıyorum ve çalışıyor. Oyunun bendeki sürümü 1.10. Eğer Steam veya farklı platformlara bu sürümün üstüne güncelleme geldiyse yama uyumlu olmadığı için sorun yaratıyor olabilir.
-
İnternette dolaşan Mass effect andromeda yaması bende steam versiyonda yüklü ve sorunsuz çalışıyor. Gerçi technopat konusunda birisi virüslü olduğunu söylemiş ama bende 8 aydır yüklü bi sorun olmadı. zaten dosyalar kopyala yapıştır şeklinde
-
Technopat'ın sıkıntılı bir kitlesi var. Virüs programı veya virüs total dahi kullanmayı bilmeyen 13-15 yaş aralığında çok fazla çoluk çocuk var onlar her şeye virüs var diye yaftalıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 3 Ağustos 2023; 19:35:44 > -
Hocam hangi internet ? Bahsettiginiz yamayi paylaşirsanız sevinirim :) barişblt61 dediginiz yama ise o yama malesef caliştirmiyor oyunu. Caliştiran varsa bilgi verirse sevinirim
-
internette zaten tek versiyon var hocam. turkmmo ve technopatta konuları var. ben techopattaki indirmiştim yani barişblt61 ni yamasını. sizde hiç tepki vermiyor mu?
oyun çalışırken arka planda cmd ekranı açılıyor
-
Bunu şuanmi kurdun , eski görüntümü bu ? Şuan kurulumda bu sorun var kuracakken oyundan atiyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Ağustos 2023; 19:59:40 > -
attığım cmd görüntüsü yeni hocam. hatta yamayı şimdi bir daha indirip yine uyguladım yine sorunsuz açıldı
-
Hocam rica etsem Yamayi burdan paylaşabilirmisin. Biz eski sürümü kullaniyor olabiliriz.. Seninki yeni gibi farkındaysan bende ingilizce sende Türkçe ibareler var.. o yüzden paylaşman iyi olacaktır
NOT : An itibariyle Mass Effect Andromedia Yamasının kurulmama sorunu çözülmüştür. İcindeki gereksiz dosyalardan sonra oyun sorunsuz acilmakta.
dosya.coİndir Mass Effect Andromedia Türkçe Yama (animusprojesi) rarhttps://dosya.co/c79iq1st6ikw/Mass_Effect_Andromedia_T%c3%bcrk%c3%a7e_Yama_(animusprojesi).rar.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 3 Ağustos 2023; 20:57:16 >
-
Cidden mükkem bir konu oldu bu , emeği geçen forum ve sitelerin geride kalmış sayfalarında kaybolmasını istemeyen herkesin katılım göstermesi gereken güzel bir proje gibi oldu, tabi en başta zamanlarını ve emeklerini katarak bizlere bu yamaları ulaştıran çevirmen arkadaşlara teşekkür ederiz.
-
Türkçe oldu oyun.
Teşekkürler.
Yalnız arkada komut istemi penceresi açılıyor. Normal mi bu?
-
O aktif oldugu için Türkçe oynayabiliyoruz. O aktif olmazsa oyun Türkçe olmuyor malesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X