Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
143
Favori
63.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToLHaN_07

Hocam arşivimde Curse Of The Dead Gods yaması var fakat nerden indirdiğime emin değilim çılışıp çalışmadığından emin değilim. Ayrıca psychonauts 1 sinnerclown yaması da var. Bu yamaya internetten ulaşılabiliyor diye biliyorum.

Sadece kayıp yamalar toplanıyor. Psychonauts yaması makine çevirisi ve kayıp değil. İnternet sitelerinde mevcut.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt

Arkadaş Animus'un çıkardığından bahsediyor (galiba) ve o kayıp internet sitelerinde mevcut değil.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 4 Ağustos 2023; 17:17:45 >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt

Çoğu yamayı indirdim kendi luncher olmadığı için yüzde 90 çalışacaktır deckte. Hatta twins mirror indirip decke türkçe yamayı attım çalışıyor. (Ms andromeda haric)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 4 Ağustos 2023; 17:23:19 >
  • Prosouls kullanıcısına yanıt
    Psychonauts içi sinnerclown'ın demiş. Bahsettiği çeviri makine çevirisi.
  • Remember Me Türkçe Yama

Türkçe-Oyun

https://forum.donanimhaber.com/remember-me-turkce-yama--78616991

Şu an için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum seneler önce kullanmıştım yamayı.

• Mass Effect Andromeda TÜRKÇE YAMA ( animus yamasıdır..dosya adından da anlaşılacağı üzere BarisBlt61 nick li arkadaş daha önce paylaşmıştı )

s2.dosya.tc
    MEATR_YAMA__BarisBlt61_mast_effect_.rar dosyas�n� indir - download
    https://s2.dosya.tc/server25/gfbm1q/MEATR_YAMA__BarisBlt61_mast_effect_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 4 Ağustos 2023; 23:6:11 >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

Anladım cevap için teşekkürler.

• EndOfTheNight kullanıcısına yanıt

Hocam biz zaten bu sürümü kurduk. Tek fark icinde 2 3 dosya yok. Bu sürümde sıkıntı var malesef. Oyuna yeni güncelleme geldiginden caliştirmiyor. Buda Xanthinin Bahsettigi cmd sürümü.. Cmd sürümü olmayan yaması var ise alternatif güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 4 Ağustos 2023; 23:14:20 >
  • Olaylı Red Dead Redemption 2 çevirisinin zamanında arşivlediğim tüm versiyonlarını düzenli biçimde paylaşıyorum, font-fix çözümleri de içindedir. Bazıları internetin karanlığında kaybolup gitmişti. Bunlardan birisinin oyununuzda çalışması gerek. Exe takıntısı olanlar ilk [v13-exe'siz] olanı denesin, olmazsa v17'den düşerek denersiniz. Bu arşivi Mart ayında hazırlayıp paylaşmıştım / ilk mesajım. Geçen 5 aylık süreçte v18 ve üzeri geldi mi bilmiyorum. Yama v10'dan itibaren Anonymous ekibinin el çevirisidir, çeşitli olaylar sebebiyle yayınlayamamışlardı. Makine Çeviri grubu aracılığıyla -el altından- yayınlanmaktadır. En azından edinilen bilgi bu şekildeydi.

https://www.mediafire.com/file/qd0mi30a6rt2t10

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, işe yarayacağı için sevinmiştim üzüldüm açıkçası.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Arşiv de sadece V16, V11, V8 ve V5 öncesi sürümler eksik :D Zamanında v1'den başlayıp tüm sürümleri arşivlemiştim pc 'ye ama pc arızalanınca arşiv de gitti.⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  Neyse, V17'den sonra yeni bir sürüm çıkmadı hocam. Mevcut en güncel sürüm v17.

Edit: V10 yani Anonymous ekibinin el çevirisi, Zartzurt'un Anonymous ekibin'den birisi ile forumda tartışıp (1 hafta veya 10 gündü sanırım) ceza yemesi üzerine geldi⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 5 Ağustos 2023; 0:3:58 >
  • EndOfTheNight kullanıcısına yanıt

Sorun yok , Mass Effect Andromedia senin paylaştigin yama üzerinde degişiklik yapildi o kadar. Yine bu sürümle oynaniyor :) Yani kaybettigimiz birşey yok. Yama sapasaglam animusprojesinin cevirisi.

• Mass Effect yamasını windows defander trojan olarak görüyor neden böyle görüyor?

• adminastör kullanıcısına yanıt
    Yama dosyası .exe mi hocam?
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Rar hocam (Mass Effect Andromedia Türkçe Yama (animusprojesi).rarBaşarısız - Virüs algılandı)

Bilemedim hocam exe dosyaları onaylı olmadığı için defender direk virüs bu diye yapıştırıyor ama Rar dosyasında işler nasıl yürüyor bilmiyorum. Yamayı kullanan arkadaşlar biliyordur belki

Andromeda yaması biraz değişik, arkaplanda CMD yani bir komut satırı çalıştıyor. Önceki sayfada göstermişler. Bu sebeple şüpheli uygulama olarak işaretleniyor olabilir.

Bu yama da Inquisition gibi dosyaları çözülebilse at çalıştır olacak. Bunu ancak işin ehli birisi yapabilir. Scofield belki buna da el atar. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

• Animus'un bir de Batman Arkham Knight yaması yaptığı söylendi. Baktım bende yok, internette dolaşana da pek iyi değil demişler ama bilmiyorum.

Sanırım sonra teliften dolayı kaldırmışlar. Bu konu hakkında bilgisi olan, arşivinde yama olan var mı? Ana oyun yaması ücretsiz yayınlandığı belirtilmiş.

Kendi siteleri patlak tabi ama link şuymuş:

Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
    Batman Arkham Knight Türkçe Yama V1.0 Tam Sürüm!
    https://animusprojesi.com/batman-arkham-knight-turkce-yama-v1-0-tam-surum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 5 Ağustos 2023; 2:26:3 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bundan 1 1 buçuk yıl önce falan bir arkadaşa Discord üzerinden bir yama atmıştım, o da sağlam çalıştığını söylemişti. Korsan oyun indirme sitelerinin birinde paylaşılan bir yama.
    Yamayı kıran kişi de zamanında Animus'un yamalarını kıran kişiymiş sanırım. İsterseniz yarın atarım.
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

At hocam, oyunu olan ve yüklü kişiler bir test ederse harika olur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.