Gamepass'tede calıştı sonunda bu yama da bulundu herkese teşekkürler. |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (10. sayfa)
-
-
Atacağın dosya 5-6 mblık bişeyse sağlam değil maalesef. Oyun bazen Rusça bazen İngilizce oluyor. Bu yamayı heryerde aradım ama yok maalesef sağlam çalışanı hiçbir yerde yok. Zaten orijinal yamanın boyutu baya büyüktü sinematik dosyalarını ayrı oyuniçi altyazıları ayrı yere kopyalıyordun vs.. -
Bu arada elimde bu yamalar mevcut eksik olan var ise bunları arşivleyip atabilirim.
Edit: Ah be herkesi bayağı yormuşuz hard diski erkenden kontrol etsem dragon age inquistion dlc ile beraber bende mevcutmuş dosyaları. Ayrıca Mass Effect Andromeda kurulumsuz da mevcut şimdi @XanthiN hocama atarım kontrol ettirebilirse birine denerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 5 Ağustos 2023; 8:38:27 >
-
Hocam ciddi bi zararı yok. Virüsü deaktif ederek kurup oynayabilirsin. Virüs programları cmd kurulumlarına karşi aşiri duyarlı. -
Hakkaten şu batman serisine el atsak harika olacak. Akşam şu arşivleri kurcalayım. Bende saglam eski yama arşivleri mevcuttu. -
Vay vay vay hazine var sende şu ds2 dediğin dark soul 2 mi?
-
Evet dark souls 2 nin el çevirisi. -
5-6 MB değil. -
Heyecanlandım valla inşallah problemsiz olan yamadır -
Hocam problemsiz yamaydı ama dosya kaldırılmış, bir attığım arkadaşa yazacağım umarım yedeğini almıştır. Böyle kurulum yaptıktan sonra ara sahnelerin de tamamen Türkçe olması için klasörün içindekileri alıp oyunun içine falan atıyorduk. -
Hocam animus yamayı kaldırdığından beri heryerde bu yamayı arıyorum umarım bulursunuz ve umarım bazı sahneler rusça, İngilizce olmuyordur. Cmd’den mi yükleniyordu bu yama? -
Kurulum önce düz devam edip sonra CMD'den yükleniyordu, klasörden bir şey alıp BMGamemovies klasörüne atınca da ara sahneler de tamamen Türkçe oluyordu. Arkadaşa sordum, yedeğini almadıysa ben de bir bulmaya uğraşacağım. -
Hocam hem Inquisition hem Andromeda'yı yolla buradan, oyun kurulu arkadaşlar kontrol ederler. Bunlar ikisi kesin Animus mu ama? Öyle ise sendeki sanırım orijinal halleri ama sürümlerini bilmem tabi. Farklı sürümleri de arşivliyoruz, bulunsun iyi olur. -
Valla şimdiden teşekkür ederim hocam bulsan da bulmasan da -
Batman Arkham Knight yamasını dlc'li olarak bulmak çok zor. Zamanında animustan bu yamayı abonelik üzerinden değilde tek seferde satın alan bir arkadaş sonradan kendisine hiç sorulmadan satın almış olduğu yamayı hesabından kaldırdıklarını ve sonradan parasını iade ettiklerini söylemişti.
Bir ihtimal bilgisayarında animus yamasının kurulu olduğu bir kişi bulunur ve programdan anlayan birileri uzaktan bağlanıp yama dosyalarını bulup çıkarıp paketleyebilirse yada önceden paketleyip elinde tutan birileri varsa belki o zaman ortaya çıkar aksi durumda yama setup halinde kimsede yoktur.
Elimde olsa veya kurulu olsa ben yardım ederdim ama bu gurubu başından beri sevmediğim için ne bir yamasını kullandım ne bir yamasını sakladım. Sadece yardımcı olan olur diye fikrimi söyledim.
Bu arada konu çok faydalı ve gittikçe büyüyen ve paylaşımı artan bir konu konuyu düşünüp açan ve destek olan herkesin emeğine sağlık
-
hocam selamlar. Dragons Dogma - Call of Cthulhu ve Octopath Traveler yamalarını buradan veya özelden yollama imkanınız var mı rica etsem ?
-
Üzdün hocam. Maalesef haklısın bu daha üzücü oldu -
Selam, evet Divinity Original Sin 2 yamaları aynı zamanda direkt Steam Atölyesinde bulunuyor. 2 adet var. Kaynak aynıdır muhtemelen.
steamcommunity.comDivinity: Original Sin 2https://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=435150&searchtext=T%C3%BCrk%C3%A7e&childpublishedfileid=0&browsesort=textsearch§ion=about -
Europa Universalis IV Animus yamasını bulamadık ama bizim forumda şu yaması var bir bak istersen:
smehmetcobanEuropa Universalis 4 Türkçe Yama - SMehmetCobanhttp://seyitmehmetcoban.com/europa-universalis-4-turkce-yama/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X