Bu yama bende kurulu hocam ve şimdilik sorunsuz çalışıyor. forumda konusuda var. animus yamayı kaldırınca celinkes adında bir arkadaş yeniden paketlemiş galiba. kurulumu uzun sürüyor. bazı forumlarda rusça yerler olduğu söylenmiş. büyük ihtimal batman.usm dosyasını kullanmadıkları içindir. çünkü paketlemeyi yapan arkadaş büyük boyutlu dosyaya gerek yok demiş. oyunu sonuna kadar oynamadığım için tam bilemiyorum @AltaNora nın attığı dosyalar animusun orjinal dosyaları. eskiden çalıştırınca animus sitesine bağlanmaya çalışırdı ama artık cmd ekranı açıldıktan sonra kapanıyor batman.usm.zip dosyasını @AltaNora paylaşmış, upload etmenize gerek yok birde DLC lerin yamasını bulsaydık çok güzel olacaktı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtheendX -- 6 Ağustos 2023; 0:1:42 > |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (12. sayfa)
-
-
Tamam hocam, bunu çalışıyor olarak arşivliyorum ve Google Tablolar'a da işliyorum. Daha temiz bir versiyonunu bulursak onu da paylaşır arşivleriz artık. DLC'ler eksik diye not geçeceğim. Değişen dosyalar üzerinden yetenekli bir arkadaş bunun da sürükle bırak versiyonunu yapar belki diyelim.
Batman: Arkham Knight da kurtarıldı, batman.usm.zip dosyası ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Ağustos 2023; 0:14:1 > -
Sendeki BatmanArkhamKnightTurkceYama.exe Jared'in paylaştığı exe ile aynı (dosya boyutuna göre), usm de aynıdır herhalde. Bu yama çalışıyormuş, upload etmene gerek kalmadı ama edebilirsin de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Ağustos 2023; 1:34:5 > -
Hocam oyuna girip gerek görevler , gerek hikayeler ve etkinliklerle ilgili görsel paylaşsaniz ? Kurup bakayim dedim odane 75 gb ? :D Siz bakıyorsunuz kanit olarak zaten
-
Reis kafadan vurmuş süper içerik indirmeye koydum apexi şimdiden diğerleri de indircem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SoloqYama yetkililerinden birine ulaştım. "Siteyi tekrar aktif edeceğiz, içeriği yedekleyip sayfada paylaşabilirsiniz" demişti. Site bugün tekrar açılmış, bilginize.
-
Hocam turkce yama olayında oyun açılırken cokmuyorsa o yama genel olarak sorunsuz demektir :)
Oyun 47 GB ya siz hangi platformdan indiriyorsunuz
Aynı yöntem kurulum ile bundan iki sene önce kadar nerdeyse oyunun yarısına gelip sıkılıp silmiştim
Çok uzun zamandır yamanın çalışmasını sağlayan usmzip dosyasını arıyordum onuda farklı bir hesaba yükleyip ana hesap ile paylaşmışım ordan denk geldi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkham Knight yamasının bulunmasında emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum yama sorunsuz görünüyor. İlk 1 saati öyle en azından :)
Prince of Persia 2008 dahil olmak üzere OyunÇeviri'nin yaptığı yamaların bir çoğu uyumsuz bunların yeni güncellemelere entegre edilmesi zor bir iş mi? Ortada büyük emek var bu şekilde heba oluyor o yamalar orda
-
Hocam soloq yamada yöneticilerde adınızı gördüm sanki. Mümkünse The Scourge Project Ep. 1-2 Türkçe Yama 1.0
yamasının linkini yenileyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
-
@kuiks hocam senin yama linki patlamış. Yenileyebilir misin?
-
Arkadaşlar apex'in çevirilerini nasıl indiriyorsunuz bişey indirmedim ama yandex Veri indirme sınırı aşıldı diyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de indirdim tam bitti aynı uyarıyı verdi boşuna beklemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 6 Ağustos 2023; 19:19:23 > -
Allah rızası için birileri Yakuza serisi için Türkçe yama çıkarsın. Yıllardır bekliyoruz çıkmıyor
-
Yandex hesabı aç, giriş yap, linkten "yandex hesabına kaydet" diyerek kendi dosyalarının içinden indir. Tarayıcı ve uzantı kaynaklı sıkıntılar olabiliyor. Hepsini disable ederek tekrar dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 6 Ağustos 2023; 21:39:29 >
-
Çok araştırmadım ama Yakuza 0 için varmış. Çevirinin DH sayfası. Linkler kırılmış fakat s-adebisi'nin yedeklediği Steam için olan yama linki şu.
-
Hesap açtım disk 5 gb görünüyor. Linke tıklasam şu uyarıyı veriyor galiba çözemedim sorunu...
-
Haydaa, yeni hesap kotası 5GB'a mı düşmüş? Böyle bir boktan durum varsa upload hızı iyi olan arkadaş Drive yada MediaFire'ya yükleyiversin.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 6 Ağustos 2023; 21:54:50 >
-
Hocam Yakuza 0, Yakuza Kiwami 1 ve 2 için yama var. Fakat 3-4-5-6 ve Like a Dragon için yama yok ve tool olmadığı için yapılmıyor. Yapabilecek şimdilik Anonymous ekibi var, onların da yakın zamanda yapma planı yok az kişi istediği için.
-
Yakuza 3/4/5/6 ve Like a Dragon oyunlarinin Tool'u bulundu. Sadece cevirmesi cok cetrefelli oldugu için ve oynayanlari az oldugu için , cevirmenler yanaşmiyor :)
Artik piyasada cevrilmeyecek oyun kalmadı. Sadece Ceviricek adam kalmadı... Birde japon oyunlarinin dosyalari tam bir kansermiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X