Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BZTRL
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
145
Favori
64.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu hafta ?⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ Batman Arkham Knight ile bunu da takibe alalım. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Yapma hocam, yanarızzz

• Asılsız-Zaman A kullanıcısına yanıt

Batman: Arkham Knight'ı çözdük ya hocam. Sizde çalışmadı mı? ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam yama %100 değil maalesef. 2-3 saatlik deneyimi söyleyeyim bazı yan görevler(DLC olmayan) hala ingilizce. Ana görevlerde bazı diyaloglar, polis merkezindeki hemen hemen bütün diyaloglar İngilizce. Animusun kendi yamasında oyun %100 Türkçeydi bu kırılmış sürümde nasıl oldu da bazı kısımlar İngilizce kaldı hayret. Yine de buna da şükür tabi oynanıyor mu gayet güzel oynanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Anladım geri dönüş için teşekkür ederim. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Konudaki diğer yamalara da böyle yorumlar bekleriz, herkes için. Test eden arkadaşlar dönüş yaparsa konu kalitesi artar.

Detaylarıyla arkadaş bahsetmiş hocam. DLC'ler de Türkçe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 23:34:26 >
  • Şu mesajımda bahsettiğim sinnerclown ekibine ait Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands yamasını denedim. @Ulpro

Sitelerinde "Uyumlu Oyun Sürümleri: v4792145" demişler, güncel oyun da o sürümde zaten. Update gelirse yine bozulabilir fakat şimdilik çalışıyor görünüyor.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

• Benim bulmaya çalıştığım ve zamanında bir arkadaşa gönderdiğim yama buydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu yama da benim bahsettiğim yama olmayabilir. Arkadaştan ben şehir dışındayken cevap gelmiş, yamanın yedeğini almadığını söyledi. Şimdi bazı yerler İngilizce mi diye soracağım.

• İngilizce yerlerin nadir olduğunu söyledi. Keşke silinmeseydi ve atabilseydim.

Hocam ayıp oluyor bizim linklerimizi kaldırıp sitemize yönlendirebilirsin.Biz daha ölmedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siteye yönlendirdim zaten. Direkt download linkini diyorsan haklısın hocam onu kaldırdım. Kusura bakmayın. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Evet direk indirme linki için yazmıştım.Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam Yakuza planınız ne zaman? Heyecanla bekliyoruz.

Valla ben denediğimde olmamıştı korsan indirmiştim oyunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar Fallout 4 yaması da bu konuya dahil edilebilir mi? Biliyorum ana konusu var ama son sayfalarında yamanın kurulamadığı ile ilgili mesajlar var. Ayrıca yama sahibi de sanırım uzun zamandır bir bilgilendirme yapmıyor. Örneğin şu an güncel steam versiyonunda sorunsuz çalışıyor mu belirsiz. Ana konusunun linkini bırakıyorum

https://forum.donanimhaber.com/fallout-4-tum-dlc-ler-100-turkce-yama--123044996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Ağustos 2023; 9:54:51 >
  • Şu an Steam versiyonunda sorunsuz çalışıyor. DLC'siz sürümde sadece birkaç değişik çeviri var o da DLC almadığımdandır diye düşünüyorum.

• Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

Anladım sağolun, şu an güncel olarak dlc lerin olduğu goty sürümü oynayan arkadaşların görüşlerini de bekleyelim.

• @nucleusxx 'un yönlendirmesi ile Animus'a ait Psychonauts yaması bulundu. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  @s-adebisi @Asılsız-Zaman

Steam versiyonuna göz attım, çalışıyor. Şuradan indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Ağustos 2023; 4:49:44 >

Ben ümidimi çoktan kesmişken büyük sürpriz oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.