Bir oyunun ortalıkta dolaşan birden fazla yaması varsa acaba birisi makine çeviri mi diye şüphe ediyorum hep. Fırsat bulduğumda v2'yi denerim. |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (16. sayfa)
-
-
Yamalar ve dosyalar bize ait değil ki hocam o yüzden müdahale veya güncelleme mümkün değildir. Animus isimli bir (resmi?) hesap yabancı bir mod sayfasında paylaşmış biz de oradan çekip atıyoruz foruma.
Toplam 7 taneydi hemen hepsini attım sanırım, tekrar bi bakıp eksikleri atarım buraya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Animus'un yayınladığı ve bulunmayan yamalardan Curse of the Dead Gods, Return of the Obra Dinn ve The Last Spell kaldı sanırım. En çok arananlar bulundu en azından. Özellikle Dragon Age Inquisition ve Psychonauts'ın bulunmasını hiç beklemiyordum.
-
Bahsi geçen, yeni keşfedilmiş diğer 7 Animus yama dosyaları toplu olarak şu şekilde:
- Assassin's Creed III: Remastered (konuda paylaşılan ile birebir aynıydı, testi yapılmadı)
- Assassin's Creed Valhalla (konuda paylaşılandan farklı, testi yapılmadı)
- Catherine Classic (konuda paylaşılan ile birebir aynıydı, testi yapıldı)
- Europa Universalis IV (kayıptı, font problemi var, yüzeysel testi yapıldı)
- Psychonauts (kayıptı, yüzeysel testi yapıldı)
- Star Wars: Knights of the Old Republic II (konuda paylaşılmıştı, bu font problemsiz, yüzeysel testi yapıldı)
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines (konuda paylaşılan ile aynıydı, yüzeysel testi yapıldı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ağustos 2023; 1:57:39 >
-
Anladım hocam. Olduğu şekilde arşive atıyorum. Teşekkürler.
-
Vampire: The Masquerade - Bloodlines Yamasını test etmiştim zamanında. Sorunsuz çalışıyor. Şuan oyun kurulu olmadığından görsel ekleyemiyorum.
-
Catherine Classic'i sorunsuz oynuyorum. Beş saat sonunda ana menü ve oyun içi 1-2 diyalog dışında çevrilmemiş metne rastlamadım.
-
Şimdi test ettim hocam. (Korsan Sürüm) Direkt dosyaları attığımda font sorunu mevcut. 'ı', 'ğ', ve 'ş' harfleri sıkıntılı. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği, Seyit Mehmet Çoban'ın paylaştığı Türkçe Yama da ki font dosyaları ile font sorunu çözüldü.
Font'suz
Font'lu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 12 Ağustos 2023; 0:5:53 >
-
Geri dönüşler önemli, teşekkür ederim @s-adebisi @Asılsız-Zaman
-
Vampire: The Masquerade – Bloodlines yamalarını test ettim. Öncelikle bir üstteki son bulduğumuz, VTMB_TR.rar içindeki yama dosyaları @Asılsız-Zaman hocamın şu mesajda paylaştığı ile birebir aynı. Tek fark Asılsız hocamınki Vampire_oyna.bat isimli geçersiz bir dosya içeriyor, diğeri içermiyor. Bir de benim paylaştığım 0xANTI'nin kırdığı belirtilen yama var. Unofficial_Patch klasörü içermiyor, Vampire klasörü içine yedirilmiş. İç klasörler aynı, tek fark Asılsız hocamınki Vampire\materials içinde ayrıca decals klasörü barındırması (benimkinde yokmuş). Özetlemek gerekirse Asılsız hocamın paylaştığı daha güncel gibi. Ben her ikisini de test ettim, çalışıyor.
Rar içi ve klasörleri düzenleyerek ve kurulum talimatı + sayfa yedeğini ekleyerek tekrar paylaşıyorum. Şuradan indirip test edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ağustos 2023; 0:56:55 >
-
Hocam 0xANTI'nin kırdığı yama da sorun vardı diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam karakter yumruk atmıyor. Benim paylaştığımda böyle bir sorun yoktu. Baya oynayıp, test etmiştim. Herhangi birisinin arşivinde daha güncel sürümü yok ise (kırılan) en son sürüm benim paylaştığım.
-
Klasör ve dosya boyutu olarak neredeyse fark yok, ikisi de aynı dosyalardan oluşturulmuş yama denebilir.
Yine de senin paylaştığını düzenleyip tekrar paylaştım zaten hocam. Animus mesajını ve e-tablo'yu da güncelliyorum şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ağustos 2023; 1:24:24 > -
Kolay gelsin. Böyle değerli ve faydalı bir konu açtığın için ayrıyeten teşekkür ederim. Bir çok kayıp yama bulunmuş oldu.
-
The Last Spell 'in Steam Atölyesinde Türkçe Yama modu mevcut. https://forum.donanimhaber.com/kayip-turkce-yama-talep-ve-paylasim-konusu--156474988-2
Curse of the Dead Gods ise Makine Çeviri de paylaşılan Türkçe Yama mevcut.
-
Çeviri özünde kime ait bilgi var mı? Animus'un kaybolan çevirisini arıyoruz çünkü. Zaten yaşayan, aktif yamalar ile ilgilenmiyoruz konu amacı olarak.
Animus'tan sadece şunlar bulunamadı:
- Curse of the Dead Gods
- Return of the Obra Dinn
- Until We Die
Şunu da çevirmişlerdi denebilecek, listemizde eksik kalmış başka projeleri de varsa paylaşın. Misal Batman: Arkham Knight sonradan farkedilmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ağustos 2023; 1:55:8 > -
Steamden yazdım burdan da yazmak istiyorum diğer arkadaşlar bilgilensin diye :)
Dragon age 2 oyununda 19. saatimdeyim yamada herhangi bir sorun bulunmamakta oyun yağ gibi akıyor
Muhtemelen bitene kadarda böyle devam eder
Dragon age 2 bittiğinde inqustiona geçeceğim
Oyunu ana görev yan görev yaparak ilerliyorum
Ünlem işaretleri getir götür görevleri olduğu için onlara bakmıyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, Dragon Age II 'yi de kontrol edildi olarak işaretledim.
-
Animus'un kırılan çevirisi hocam. Setup da belirtiliyor saten. Bildiğim kadarıyla animus'un yaması haricinde Curse of the Dead Gods 'ın başka bir çevirisi yok.
-
Evet, kurulum aşamasında yazıyormuş. Bu exe'yi boş bi klasöre kurdum içi aşağıdaki gibi çıkıyor ama direkt hali çalışır mı bilmiyorum. Yamanın kendisi de test edilmedi, oyuna sahip arkadaşlar bi test etsin lütfen.
Hem exe hem bu dosyaları ekleyerek, talimat ve site yedeği ile tekrar yükledim. Şuradan indireblirsiniz.
-
dragon age 2 testi başarıyla tamamlandı sırada ınqustion ondan sonra arkham knight daha sonrada andromeda :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X