Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
545
Cevap
143
Favori
63.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine aynı arkadaşımızın yönlendirmesi ile Animus'a ait olduğu belirtilen Europa Universalis IV yaması da bulundu. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  @The Mandalorian @Asılsız-Zaman @ABOOO

Steam versiyonunda girişini test ettim, gördüğüm kadarıyla 'ı' ve 'ş' harfleri bozuk. Şuradan indirip deneyebilirsiniz.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Ağustos 2023; 4:31:51 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Çok iyi hocam, çok teşekkürler. Sanırım ufak güncelleme istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler.

• @nucleusxx Vallhalla da gelir mi hocam ? Beklemediğim bir yamaydı. Baya şaşırdım doğrusu. @nucleusxx Font sorununu çözme imkanımız var mı hocam ?

• Asılsız-Zaman A kullanıcısına yanıt

Malesef hocam konuyla ilgili bilgim yok ancak yama ile paylaşılan görselde font sorunu görünmüyor eğer steam dışında deneme imkanınız var ise bakarsınız.

Valhalla için bunu dener misiniz Notlar kısmında yazan: Arşiv dosyasını oyun klasörüne çıkarmanız yeterlidir. 1.5.6 güncellemesine kadar, DLCler dahil tüm oyunu Türkçe yapar.

https://www.mediafire.com/file/doka2cbwy5vfkct/ACV_TR.7z/file

• @Asılsız-Zaman oyun birkaç GB. Müsait zamanınızda kurup sizde de harf sıkıntısı var mı bi test edebilir misiniz?

Konudaki Valhalla yaması çalışmıyor mu hocam? Makine Çeviri ekibinin bünyesindeki yama, Animus'a ait olduğu belirtiliyordu. Muhtemelen en güncel çalışan versiyonuna oradan erişilebilir.

Belirtilen yerde Animus'a ait olduğu söylenen Valhalla yaması da var. nucleusxx paylaşmış, talimat içeren not defteri ekleyerek tekrar paketledim. Şuradan indirip deneyebilirsiniz.

* Görseller benim testime ait değil

Makine Çeviri'nin paylaştığı yama çalışıyor da, yamayı arşivlemek zor hocam.

İndirip bakacağım.

İndirip baktım. Oyun açılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 11 Ağustos 2023; 17:39:4 >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

İlginç. Hangi platformda denedin? ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Bu arada oyun bu hafta Epic'te ücretsiz. Müsait arkadaşlar indirip bir de oradan deneyebilirler.

Steam'den indirdim önce hiçbir eklenti olmadan oyunu açtım, daha sonra oyunun olduğu klasöre atınca oyun açılmadı, işin ilginç kısmı hani bir dosyayı falan da değiştirmedim. Nedense oyun açıllmadı. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Steam versiyonda denedim yama çalışıyor ama ı,ş,ğ desteği yok. Seyit Mehmet Çoban'nın yamasındaki fontlarla denedim, font sorunu kalmadı ama kendisinden izin almak lazım herhalde yada onun yamasınıda kullanabilirler, bildiğim kadarıyla yaması güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtheendX -- 11 Ağustos 2023; 18:31:35 >
  • Test ettiğin için teşekkür ederim. En azından bir çözümü olması sevinirici. Bu arada o yamadaki bir .dll için bende Defender uyarı verip sildi. Büyük ihtimalle false positive bir uyarı idi ama bahsetmek lazım.

@Asılsız-Zaman font sorunu çözülebiliyormuş, yukarıda hocam açıklamış.

@The Mandalorian hocam, sen tekrar bi bak belki bişeyler yanlış olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Ağustos 2023; 18:35:34 >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

Hocam paylaştığın Star Wars: Knights of the Old Republic II (KOTOR 2) yamasını test ettim, 'ş', 'ı' ve 'ğ' harflerinde problem vardı.

Diğer bulduğum, yine Animus'a ait denen yama daha sorunsuz gibi. İkisinin kısa karşılaştırmasına alttan bakabilir, diğerini şuradan indirip kendiniz test edebilirsiniz.

v2 yama

• Bende oyunu indirip, test edecektim. Arkadaşlar benden hızlı davrandılar.⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  @XtheendX Font sorunun çözümü için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 11 Ağustos 2023; 18:54:9 >

Star Wars: Knights of the Old Republic II (KOTOR 2) yamasının Android sürümünde de, 'ş', 'ı' ve 'ğ' harflerinde sorun var. O yüzden 'ş', 'ı' ve 'ğ' 'yi 's', 'i' ve 'g' ile değiştirmiştim. Senin bulduğun v2'yi de arşive atmak lazım aslında.

Rica ederim hocam. Yalnız oyuna baya güncelleme geldi, yamanın hala çalışıyor olması çok iyi

Hocam yama ile doğrudan ilişkili olduğunu sanmıyorum zaten, çözemedim bütün oyunu ve dosyaları sildim. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

• XtheendX kullanıcısına yanıt

Hiç yoktan iyidir.

• nucleusxx N kullanıcısına yanıt

Orijinal oyuna sahip olmadığım için Valhalla yamasını test edemedim hocam. Yine de arşive ekliyorum. Yamayı 1.7.0 sürümüne güncelleme imkanın var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.