Ne zaman bulundu ? Tool public mi ? Epeydir bakmıştım tool'a ama sadece yakuza 0 ve 2'yin tool'unu bulmuştum. Edit: Japon oyunlarının dosyaları ve text'lerine kanser demek hafif kalır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 0:21:54 > |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (13. sayfa)
-
-
Aynı şeyler değil ama WickedSabbath adlı bir youtube kanalı tüm Yakuza oyunlarının oynanış videolarına Türkçe alt yazı hazırladı. Oyunu oynayıp anlamadığınız kısımları seyredebilirsiniz.
-
Hocam millet tool arıyor çevirmek için. Nerede bulundu atabilir misiniz? Çevirebilecek arkadaşlara ileteyim hemen.
-
Biliyorum hocam kendisini uzun zamandır takip ediyorum. Bizzat oynamak varken izlemek pek keyif vermiyor bana.
-
SoloqYama sitesindeki kayıp yamalar bildirimleri @atessivas @fayzdak1ng @ElysionHD @kuiks
- The Dark Pictures Little Hope (soloqyama.site'ye yönlendiriyor, .com yapınca iniyor)
- Hazel Sky (komple patlamış)
- The Scourge Project Ep. 1-2 (komple patlamış)
...
-
Hocam gönderdiğin The Dark Pictures Anthology yamalarını kontrol eder misin?
Üçü de 100-150mb ve içinde SMG0**-XTurkish.pak isimli tek dosya var fakat soloqyama sitesindeki Dark Pictures yamaları yaklaşık 20'şer mb ve içinde çok dosya var.
-
Dark Pictures yamaları çalıştı mı, denemiş miydin hocam?
-
Mutant Year Zero: Road to Eden yamasının orijinal sayfa yedeğine ulaştım. Steam, Epic ve korsan sürümler için ayrı ayrı olan klasörleri birleştirerek tekrar paylaştım. Animus mesajı + tablo güncellendi.
mediafireMutant Year Zero Road to Eden - Türkçe Yama (animusprojesi.com)https://www.mediafire.com/file/eupm0s4srmiflm9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 2:55:6 >
-
Star Wars: Knights of the Old Republic'in orijinal sayfa yedeğine ulaştım. PC versiyonunu ayrı, Mac ve Android versiyonunu ayrı paylaşmışlar. İlk attığın link PC versiyonuna ait exe, alttaki linki ise Mac ve Android'de oynayacaklar kullanabilir.
mediafireStar Wars Knights of the Old Republic_TR_Yama_v1.00https://www.mediafire.com/file/hcc4ci8eqr4f2f4Bir de not paylaşmışlar:
Alıntı
metni:Yamayı Windows’a kuracaksanız yapacağınız tek şey kurulum programını indirip yönlendirmeleri takip etmek. Kurulumun içinde Kotor’a birkaç iyileştirme yapan modlar da mevcut biz kurmanızı tavsiye ederiz ama Türkçe oynamak için kurmanız gerekmiyor. Bu arada kurulum çok büyük olduğu için “İleri”ye tıkladığınızda diğer ekrana geçerken biraz kasabilir, kesinlikle başka bir yere basmayın veya kapatmaya çalışmayın. Yeterince beklerseniz düzelecektir. CDli versiyona sahipseniz önce v1.03 yamasını kurun. Catherine Classic ve KotOR 2'nin Animus yama sayfalarını maalesef bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 2:51:30 >
-
Benim arşiv de KotOR 2'nin Animus yama sayfa yedeği varmış.
Edit: Resmi sildim. Direkt .pdf olarak upload ediyorum. Konuya ekle hocam.
mediafireStar Wars_ KoTOR II – The Sith Lords - Animus Projesi - Türkçe Oyun Ç_ - animusprojesi.comhttps://www.mediafire.com/file/qgw576y9kyntbim/Star_Wars__KoTOR_II_%25E2%2580%2593_The_Sith_Lords_-_Animus_Projesi_-_T%25C3%25BCrk%25C3%25A7e_Oyun_%25C3%2587__-_animusprojesi.com.pdf/file
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 3:28:8 >
-
oyy iyi oldu, hiç yoktan iyidir. html yada pdf versiyonları yok mu hocam? Böyle linklere tıklanamıyor ya. Download linki aboneliğe mi yoksa public bi linke mi yönlendiriyor bakardık.
_____
Bilgi olsun diye belirteyim, sayfa yedeği almak için şahane bir tarayıcı uzantısı var: SingleFile. İster komple ister seçtiğin belli bir alanı tek html çıktısı olarak veriyor.
githubGitHub - gildas-lormeau/SingleFile: Web Extension and CLI tool for saving a faithful copy of a complete web page in a single HTML filehttps://github.com/gildas-lormeau/SingleFile -
.pdf dosya saten hocam. Siteye resim olarak yükleyim diye .jpg veya .png çevirdim şimdi.
Edit: Yukarıda düzenledim. ModDB direkt download linki, Steam ise atölye linki diye hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 3:31:11 > -
Normalde .pdf almak için FireShot veya Awesome Screenshot kullanıyordum ama senin bu attığında işime yarar. Teşekkür ederim.
-
Paydos vermeden bunu da aradan çıkartalım.
- Hazel Sky
-
Teşekkür ederiz.
-
Warcraft 3'ün DH'ta çevirisi vardı. Sonra Reforged sürümüne uyarlamıştı bir arkadaş. (İlgili konu https://forum.donanimhaber.com/warcraft-3-reforged-turkce-yama--149500126 )
Link kırılmış. Elinde mevcut olan var mı dostlarım?
-
Benim attıklarim direkt kopyala yapıştır yamalar hocam. Sitedeki yamalar setup lı. Setup dosyaları da server a baglanamadigi için sorun çıkartıyor çoğu zaman.
-
Akşam şu yakuza tool konusunu kovalicam :) Bilgi alabilirsem haber veririm. Yakuza serisi cevrilirse mülkemmel olur. -
Paylaşımın için teşekkürler hocam. Deneyeceklerden testini bekleriz çünkü konuda birisi "Yama Steam orjinal versiyonda çalışmıyor." demiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 14:12:29 > -
Çevrilmeyen Yakuza Oyunlari için bir projemiz var yakında bilgelendirme yapacağız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X