Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
143
Favori
63.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne zaman bulundu ? Tool public mi ? Epeydir bakmıştım tool'a ama sadece yakuza 0 ve 2'yin tool'unu bulmuştum.

Edit: Japon oyunlarının dosyaları ve text'lerine kanser demek hafif kalır. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 0:21:54 >
  • Kiymalipide kullanıcısına yanıt

Aynı şeyler değil ama WickedSabbath adlı bir youtube kanalı tüm Yakuza oyunlarının oynanış videolarına Türkçe alt yazı hazırladı. Oyunu oynayıp anlamadığınız kısımları seyredebilirsiniz.

https://www.youtube.com/@WickedSabbath

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Hocam millet tool arıyor çevirmek için. Nerede bulundu atabilir misiniz? Çevirebilecek arkadaşlara ileteyim hemen.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam kendisini uzun zamandır takip ediyorum. Bizzat oynamak varken izlemek pek keyif vermiyor bana.

• SoloqYama sitesindeki kayıp yamalar bildirimleri @atessivas @fayzdak1ng @ElysionHD @kuiks

- The Dark Pictures Little Hope (soloqyama.site'ye yönlendiriyor, .com yapınca iniyor)

- Hazel Sky (komple patlamış)

- The Scourge Project Ep. 1-2 (komple patlamış)

...

• atessivas kullanıcısına yanıt

Hocam gönderdiğin The Dark Pictures Anthology yamalarını kontrol eder misin? ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Üçü de 100-150mb ve içinde SMG0**-XTurkish.pak isimli tek dosya var fakat soloqyama sitesindeki Dark Pictures yamaları yaklaşık 20'şer mb ve içinde çok dosya var.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Dark Pictures yamaları çalıştı mı, denemiş miydin hocam?

• Mutant Year Zero: Road to Eden yamasının orijinal sayfa yedeğine ulaştım. Steam, Epic ve korsan sürümler için ayrı ayrı olan klasörleri birleştirerek tekrar paylaştım. Animus mesajı + tablo güncellendi.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐mediafire
    Mutant Year Zero Road to Eden - Türkçe Yama (animusprojesi.com)
    https://www.mediafire.com/file/eupm0s4srmiflm9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 2:55:6 >

• s-adebisi kullanıcısına yanıt

Star Wars: Knights of the Old Republic'in orijinal sayfa yedeğine ulaştım. PC versiyonunu ayrı, Mac ve Android versiyonunu ayrı paylaşmışlar. İlk attığın link PC versiyonuna ait exe, alttaki linki ise Mac ve Android'de oynayacaklar kullanabilir.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐mediafire
    Star Wars Knights of the Old Republic_TR_Yama_v1.00
    https://www.mediafire.com/file/hcc4ci8eqr4f2f4

Bir de not paylaşmışlar:

Alıntı

metni:
    Yamayı Windows’a kuracaksanız yapacağınız tek şey kurulum programını indirip yönlendirmeleri takip etmek. Kurulumun içinde Kotor’a birkaç iyileştirme yapan modlar da mevcut biz kurmanızı tavsiye ederiz ama Türkçe oynamak için kurmanız gerekmiyor. Bu arada kurulum çok büyük olduğu için “İleri”ye tıkladığınızda diğer ekrana geçerken biraz kasabilir, kesinlikle başka bir yere basmayın veya kapatmaya çalışmayın. Yeterince beklerseniz düzelecektir. CDli versiyona sahipseniz önce v1.03 yamasını kurun.

Catherine Classic ve KotOR 2'nin Animus yama sayfalarını maalesef bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 2:51:30 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Benim arşiv de KotOR 2'nin Animus yama sayfa yedeği varmış.   

Edit: Resmi sildim. Direkt .pdf olarak upload ediyorum. Konuya ekle hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 3:28:8 >

• Asılsız-Zaman A kullanıcısına yanıt

oyy iyi oldu, hiç yoktan iyidir. html yada pdf versiyonları yok mu hocam? Böyle linklere tıklanamıyor ya.   Download linki aboneliğe mi yoksa public bi linke mi yönlendiriyor bakardık.

_____

Bilgi olsun diye belirteyim, sayfa yedeği almak için şahane bir tarayıcı uzantısı var: SingleFile. İster komple ister seçtiğin belli bir alanı tek html çıktısı olarak veriyor.

github
    GitHub - gildas-lormeau/SingleFile: Web Extension and CLI tool for saving a faithful copy of a complete web page in a single HTML file
    https://github.com/gildas-lormeau/SingleFile

.pdf dosya saten hocam. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ Siteye resim olarak yükleyim diye .jpg veya .png çevirdim şimdi. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Edit: Yukarıda düzenledim. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ ModDB direkt download linki, Steam ise atölye linki diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asılsız-Zaman -- 7 Ağustos 2023; 3:31:11 >

Normalde .pdf almak için FireShot veya Awesome Screenshot  kullanıyordum ama senin bu attığında işime yarar. Teşekkür ederim.⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

Paydos vermeden bunu da aradan çıkartalım. 

- Hazel Sky

• Asılsız-Zaman A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

• Warcraft 3'ün DH'ta çevirisi vardı. Sonra Reforged sürümüne uyarlamıştı bir arkadaş. (İlgili konu https://forum.donanimhaber.com/warcraft-3-reforged-turkce-yama--149500126 )

Link kırılmış. Elinde mevcut olan var mı dostlarım?

Benim attıklarim direkt kopyala yapıştır yamalar hocam. Sitedeki yamalar setup lı. Setup dosyaları da server a baglanamadigi için sorun çıkartıyor çoğu zaman.

• Kiymalipide kullanıcısına yanıt
    Akşam şu yakuza tool konusunu kovalicam :) Bilgi alabilirsem haber veririm. Yakuza serisi cevrilirse mülkemmel olur.
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Paylaşımın için teşekkürler hocam. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  Deneyeceklerden testini bekleriz çünkü konuda birisi "Yama Steam orjinal versiyonda çalışmıyor." demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Ağustos 2023; 14:12:29 >
  • Çevrilmeyen Yakuza Oyunlari için bir projemiz var yakında bilgelendirme yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.