Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
145
Favori
64.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psychonauts yaması link kırık tekrar yükler misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

Bir önceki sayfada ki link sağlam.

• Asılsız-Zaman A kullanıcısına yanıt
    Buldum teşekkürler umarım ilk sayfada düzeltilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

Düzelttim. Böyle durumlarda tablodaki linki de kontrol edin.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Bu yorumunuzu ayrı bir gönderi olarak paylaşırsanız bence daha iyi olur. Animus çevirileri uzun zamandır bekleniyordu. Bu yorum üstte kalır gözden kaçar.

• Merhaba. İlk önce hem konuyu açan hem de konuya katkıda bulunanlara teşekkür ederim çok faydalı bir konu olmuş. Batman Arkham Knight oyununda bazı konuşmalar ingilizce bazıları da çizgi çizgi şeklinde çıkıyor. Acaba yama tam olmadığı için mi?

• peaceforever81 P kullanıcısına yanıt
    Evet yama tam değil maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harika bir konu . Nintendo switch için hiç türkçe yama bulamadım . Sanki eskiden sitede vardı. Elinde olan paylaşabilir mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divinity: Original Sin - Enhanced Edition yamasını girişte test ettim, sorunsuz çalışıyor görünüyor.

...\Divinity Original Sin Enhanced Edition\Data\Localization\English.pak dosyasını yedek alın, .rar'daki English.pak dosyasını buraya yapıştırın.

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐
    ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

• 2020 yılında yayınlanmış, 50'ye yakın yama bulunduran bir arşiv konu. Yeni keşfettim, ilgililer baksın diye buraya bırakıyorum. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

https://steamcommunity.com/discussions/forum/7/2850173019349835982

• Arkadaşlar Merhaba, horizon zero dawn, spiderman remastered oyunların çevirisi var mı acaba? ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz?

Birde STAR WARS Jedi Fallen Order çevirisini indirmek istiyorum, bunun için 8gb küsür dosyayı indirmem mi gerekiyor? dosyanın içinden ihtiyacım olan yamayı çekemiyor muyum?

Konu için teşekkürler, çok faydalı.

Bu arşiv de güzel ama asıl arşivi zamanında Iska yapmıştı. Yok yoktu arşivde. Şu an sildi ya da gizledi sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peaceforever81 P kullanıcısına yanıt

Arkham Knight yaması çok mu eksik yoksa nadiren mi yaşanıyor bu dediğiniz şey? ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐  Oynanışı epey kötü etkiliyorsa listeden kaldıralım yamayı.

Sadece ana hikayesi çevirilmiş durumda. DLC kısımlarına denk gelince İngilizceye dönüyor ama başka bir yama olmadığından oynamak için son derece yeterli bence.

• DcNeuS kullanıcısına yanıt

Horizon Zero Dawn ve Spider-Man oyunlarının ücretsiz Türkçe yamaları var fakat translate çeviri. El çeviri için bedel ödemeniz gerekiyor.

Jedi Fallen Order için 8 GB dosyayı indirmenize gerek yok diye biliyorum.

Benim önerim boş vaktiniz varken bir aylık Anonymous'tan üyelik alın ve hepsini bir ayda Türkçe olarak oynayın. Anonymous ekibi bahsettiğiniz oyunları çevirdi.

Gerçi Spider-Man ve Horizon'un translate çevirileri güzel duruyordu, yine de siz bilirsiniz tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 14 Ağustos 2023; 17:2:3 >
    Hocam bu yamayla oyunun yarısına kadar oynamıştım gayette yeterliydi
    Bazı bolumler ingilizce muhabbeti dlcden ibaret
    Alternatif olmadığından ya bu yamayı kullanacaklar yada ingilizce oynayacaklar

• bulduren kullanıcısına yanıt
    Spider-Man'in yamasının güzel olmasının nedeni yamanın çalınmış olması.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.