Evet, sanırım DLC'ler dahil deniyordu ama emin değilim. Konuda paylaşılan bu Valhalla yamaları oyunun güncel sürümü ile çalışmıyor o zaman. Test tablosunda çarpı atıyorum. Yamalar sanırım 1.5.6 ve daha eski vesiyonlar için yapılmış, oyun güncellenince uyumluluk kalmamış gibi görünüyor. Güncel oyun ile çalışan tek yama, Makine Çeviri ekibine ait Discord'dan indirilebilen yama sanırım. |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (19. sayfa)
-
-
Git kumda oyna kalabalık etme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Makine Çeviri'de yer alan yamayı indirmeye çalışıyorum bende fakat yama da sanırım virüs ya da sorun var ne zaman indirsem daha direkt karantinaya alıyor VirüsTotal üzerinde de tarattım fakat yine de virüslü çıkıyor sebebini anlayamadım. Son sürüme yönelik eğer Türkçe Yama dosyalarını bir arkadaş herhangi bir siteye upload edebilirse oyunun klasörü üzerinde kopyala-değiştir mantığı ile yapabiliriz belki ,yapamayan arkadaşlar içinde faydalı olabilir.
-
Makine Çeviri yamaları MC_Yama_Yukleyici_V7.exe isimli kendi programı kuruyor. Bir kaç sayfa önce bir arkadaş, Makine Çeviri yamaları bu sebeple arşivlenemiyor demişti ama bilmiyorum.
Virüs konusunda ise hiçbir fikrim yok. Launcher yada Valhalla yamasında mı virüs buluyor? False-positive uyarı değilse mutlaka bi açıklaması vardır, Discord sunucuları üzerinden sorun.
-
Launcherı nedense virüs olarak algılıyor hocam, zaten direkt kendi orijinal Discord sunucularından indirmeye çalışıyorum fakat bir türlü olmadı, kendilerine bu konuyla ilgili danışacağım çözüm üretebilirler umarım.
-
Yanliş hatırlamıyorsam. Anonymous düz ve Rtx sürüm Türkçe yamalar Ücretsiz kendi launcherinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metro Exodus için ise evet, hem normal hem Enhanced (RTX) ücretsiz. Daha yeni bitirdim Sam's Story'yi hatta.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Return of the Obra Dinn yamasının direkt animusprojesi kurulum exe'si var elimde 49.91mb boyutunda. Ama sıkıntısı şu ki kurmak için site bağlantısına atıp giriş yapmamı istiyor. O da olmuyor haliyle. Bu exe'den ayırabilecek var ise paylaşabilirim dosyayı. Malesef kurulu halde elimde yok.
Bu arada bu güzel konuyu varolmasını sağlayan, paylaşım yapan arkadaşlara çok teşekkürler. Eksiklerimin hepsini tamamladım, kendime yedekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitharec -- 17 Ağustos 2023; 0:23:7 > -
Hocam valhalla olmuyor demişsiniz şu yolu deneyin bende oldu.
quickbms.exe’ye sağ tıklayıp özellikler oradan da Uyumluluk sekmesini açıp ve tüm kullanıcı ayarlarını değiştire tıklayın. Açılan pencerede bu programı yönetici olarak çalıştıra tik atıp tamam dedikten sonra ACV_TR_112_v40_crack dosyasını açın . Kurulum bu şekilde gerçekleşiyor.
-
ADR1FT'in de yaması yapılmış. Yama linki kırık olduğundan şuan kayıp.
-
Hocam oyun bende yok o yüzden denemedim, çalışmıyor diye @Elodinas demişti. Valhalla çalışıp çalışmama mevzusu bir türlü netleşemedi.
Kırılmış sürüme sahip olan ACV_TR_112_v40_crack.bat'ten, orijinal'e sahip olanlar ACV_TR_120_v40_orjinal.bat'ten mi denesin? Bir de bakabildiniz mi, DLC'ler dahil miymiş?
Bu arada, sonradan bulunan sonradan bulunan şu yama kesin çalışmıyor dimi?
-
-
ACV_TR_112_v40_crack.bat dosyası yanlış hatırlamıyorsam, oyunun ''ilk kırılan eski'' sürümünde çalışıyor. ''En son'' kırılan sürümde çalışan Türkçe yama Makine Çeviri ekibinin laucnher'in de mevcut. ACV_TR_120_v40_orjinal.bat 'da oyunun ''eski'' orijinal sürümü için yapılmış Türkçe yama hocam. Mevcut orijinal sürümde çalışmıyordu sanırım. Kırık sürüm için doğrudan Makine Çeviri ekibinin launcher'inden indirmek gerekiyor hocam. Orijinal sürümde ki arkadaşlar ise eğer oyunlarının sürümü V1.7.0 ise Makine Çeviri ekibinin launcher'inden Türkçe yamayı indirebilirler.
Oyunun son kırılan sürümü; Assassin's Creed Valhalla - Complete Edition v1.7.0
-
Merhaba arkadaşlar, orjinal oyuna sahibim ama ben yamayı bir türlü çalıştıramadım. Çalıştıran arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim(her şeyim güncel ve ubisoft üzerinden sahibim oyuna).
-
hallediyorum bilgi için teşekküler
-
ilgileniyorum hocam memlekete yeni döndüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X