Şimdi Ara

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
145
Favori
65.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt
    Hocam sinnerclown çevirmedi mi oyunu çalıntı değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Psychonauts

⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐

Psychonauts

• Psychonauts'ı bitirdim. Sadece sütçü komplosu bölümü sıkıntılı altyazı çalışmıyor. Ekran görüntüsünü aldım onun dışında geri kalanı Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OR-Bİ -- 14 Ağustos 2023; 21:30:24 >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    O yamadan değil oyun çıkmadan bir gün önce sızan yamadan bahsediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam millet , güzel konu olmuş, ben odssey yaması kurmada zorlanıyorum animus veya diger çevirileri denedim sorun oluyor. Korsan sürümde hele hiç çalışmıyor bile ekran açılır gibi launcher başlıyor sonra oyun kendiliğinden kapanıyor. Bu konuda çözüm bildirebilecek var mıdır? oyunun orjinal olmasını gütmüyorum artık korsan sürümde de varsa yamayı yapan tarif edebilir mi. gerekli save dosyalarımı aldım çözüm için bekliyorum.

Ek olarak animus üzerinden aboneliği olan birisi benimle iletişime geçebilir mi? DLC yamalarını tedarik etme konusunda bir çalışma yapacağım o nedenle aboneliği olan birisi iletişime geçebilir mi özelden.

• Mass Effect Andromedia oynamaktayim.1. 2. gezegendeki hemen hemen bütün görevleri bitirdim. 3.gezegendeyim. ilk 2 gezegende 10 15 kelime hatasi yada font sorunu vardi . ( Yazilarin hiç gözükmedigi anlar vardı ) 3.gezegende bazi görevlerin cogu diyalogu hemen hemen gözükmemekte.. Ama ana hikayeyi cokta etkilemiyor. Ben son seferlik TAM görevleri yaparak başlamaya karar vermiştim. Umarim şu oyunun güncel hali bulunur..

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Sanırım bulamayız çünkü bu kullandığınız yama test sürümündeyken internete sızan yama. Tam sürümü yayınladılar mı onu bilmiyorum.

• wwwww123123 W kullanıcısına yanıt

animus abonesi bulmak aynı dlc'li Batman yamasını bulmak kadar imkansız bir şey zira kendileri 1 sene önce abonelerini ortada bırakıp sırra kadem bastılar ve söz verdikleri yamaların hiç birini paylaşmadılar bu yüzden bu saatten sonra abone olan birini bulamazsın.

• alex59 kullanıcısına yanıt

en son ac vallahala serisini abonelere ozel dağıttılar bu nedenle abone olanlar var diye biliyordum. Kimse yokmudur aboneliği olan birisi çıkmaz mı ?

• wwwww123123 W kullanıcısına yanıt

Abonelere dağıtıldımı bilmiyorum tek bildiğim bazı aboneleri animus konusuna gelip abone oldukları halde yamalara ulaşamadıklarını söylemişti. Bu çok önceydi sonradan yazdıklarına göre siteyide kapatmışlar ortada abone falan kalmamıştır artık.

• Valhalla yaması çalışmıyor, orjinal ve güncel sürüme sahibim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumbola D kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Türkçe çeviri konularına salça olmaya devam edecek misin sürekli?
    Translate çevirilerini gömüyorsun fakat gönüllü el çevirisi yapan adamların da konularına laf edip duruyorsun. Ben, senin derdini tam olarak anlayabilmiş değilim. İlgilenmiyorsan ilgilenme hocam fakat neden konuya sürekli salça olup konuyla ilgilenen insanları darlıyorsun? Valla gerek yok yav, bırak da insanlar ne isterse yapsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bulduren kullanıcısına yanıt

Ya 5-10 lira para verilip buraya yollanan paralı çeviri ekiplerine mensup biri ya da bir oyunu bile oynamak için gerçekten başkalarını yalayıp para dağıtacak kadar aciz biri. Eninde sonunda paralı ekiplerde bırakacaklar bu işi o yaşandığı zaman buna şimdiden dert olmuştur çünkü tamamen muhtaç. Fakat ilk seçenek daha mantıklı. Nickinden belli zaten. Kendini biliyor en azından dumb diye bir nick seçtiğine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 15 Ağustos 2023; 12:51:58 >
  • OR-Bİ kullanıcısına yanıt

Psychonauts tüm oyun boyunca böyle mi sizde? Ben Steam'de test etmiştim sıkıntı yok gibiydi. İlgili mesajım şu.

Edit. 2. mesajınızı yeni gördüm. Sadece belli bir bölümde sıkıntı varmış, tamam. Yapacak birşey yok. ⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 15 Ağustos 2023; 13:38:32 >
  • İkisi de mi çalışmıyor?

-----

winmm.dll + version.dll + ACVLanguager.dll dosyalarını oyun klasörüne atıp deneyin:

https://www.mediafire.com/file/fn1n44dgn3klkwl

Çalışmazsa, üstteki dosyaları silin ve bir de bunu test edin:

https://www.mediafire.com/file/2co832b5f1qi6fs

-----

Bu yamalar sadece eski sürümde çalışıyor olabilir. Deneyip duruma göre dönüş yapın lütfen.

Şayet bunlar çalışmazsa, Makine Çeviri ekibinin programı üzerinden en güncel sürümü indirebilirsiniz. O çalışıyor deniyordu.

• Absnthe kullanıcısına yanıt

Andromeda yamasının da tam olmaması üzdü. Yine hiç yoktan iyidir tabi. %100 ve sorunsuz hali yayınlandıysa bulunabilir mi, emin değilim.

• Prince of Persia 2008 Oyunçeviri'nin türkçe yamasını, uyumlu korsan sürümüne kurdum. Sonra oyunun bulunduğu klasörden türkçe dil dosyalarını kopyaladım ve steam versiyonunun bulunduğu klasöre attım türkçe yama çalıştı. Dil dosyalarını az önce upload ettim. Dil dosylarını oyunun bulunduğu klasöre atıp deneyebilir arkadaşlar bende çalıştı ama sizde çalışmaz ise sebebini bilmiyorum şimdiden belirteyim.

• dumbola D kullanıcısına yanıt
    Tamamda sanane
    Adam paylaşmamış bizde bulduk kullanıyoruz
    Adamın yaptığı zaten yasal değil bir dava açılsa hepsinin hayatı kayar
    Sonuçta kendi malları değil biz istediğimiz gibi kullanabiliriz
    Animusa laf ettikmi ettik
    Zamanında yamalarına para verdik aldık adamlar bir anda kapattı gitti hepimizi mağdur etti
    Tabikide bulunan yamaları kullanacağız

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Merhaba durum hala aynı, yanlış kurulum yapmadığıma eminim. Hem steam dosyalarına hem de ubisofta atarak denedim ve sonuç değişmedi. Donanımımdaki her şey güncel ve çokça Türkçe yama kullandım. Sanırım bu yama eski sürüme ait. Bir sorum da olacak acaba bu yama sadece ana oyun için mi? Tüm dlclere de sahibim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.