Arkadaşlar Wolfenstein II The New Colossus için birileri türkçe yama bulabilirmi elimde gamepass kürek ve steam dahil olmak üzere 3 tane versiyonu var hep hata alıyorum kafayı yiyeceğim u crew ekibi ücretli satıyor para sorun değil ama onların yorumlarındada hep hata alındığı yazıyor. birilerinde kuruluysa komple oyunumu yoksa bir kısmını upload etsinde şu oyunu bi oynayayım. elimde çokca oyun yüklü ama kafayı kırdım şu oyuna. |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (20. sayfa)
-
-
Elimde kurulu hali yok ama ben U-Crew'den kullanıp bitirmiştim oyunun steam versiyonuyla ve bir sorunla karşılaşmadım. Olur da sorun yaşarsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz tabi
-
Yok abi u crewdende aldım dün akşam ne yaptıysam olmadı orjinal denedim olmadı 2 farklı kürek denedim olmadı adamlara yama çalışmıyor diyorum ekran kartınız eski ve amd ise çalışmaz diyorlar tek bildikleri bu. 6700 xt kullanıyorum ya ne kadar eski olabilir.
-
Hocam sorun yama'da değil .Antivirüs programini Deaktif ederek . Yamayi yönetici olarak başlatip kurun.
-
en son birde bunu deneyeceğim buda olmazsa bu oyun bitmiştir benim için artık.
-
Hocam sabirli olun oyunu silmeyin.. ufak tefek işlerim var halledince birde ben deneyecegim.
-
Eyvallah sağolasın hocam. bekliyorum ozaman ne zaman müsait olursanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batman arkham knightıda sadece ana görev yaparak bitirdim
toplasanız 10 15 cümle çevrili değil
bunlarda senaryonun anlaşılmasına engel olmuyor
-
call of duty modern warfare 2 campaign remastered türkçe yama arıyorum henüz linkini de bulabilmiş değilim arşivinizde varsa eğer lütfen yardımcı olur musunuz teşekkür ederim arkadaşlar.
-
Sinnerclown’da vardı sanırım o yama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deli divane oldum sabahtan beri arıyorum her yerde yamayı siz çok yaşayın hemen şimdi bakıyorum çok teşekkür ederim desteğiniz için.
-
hocam oyun güncellenmiş olmaliki calişmiyor malesef..
-
sağolasın hocam bende çok denedim ama nafile.
-
https://forum.donanimhaber.com/emily-is-away-100-turkce-yama-yayinlandi--142033249-2 link kırık. Elinde yedeği olan paylaşabilir mi lütfen ?
-
The Scourge Project Ep. 1-2 'yi indirebilidim teşekkürler.
-
İnternette aratınca kolayca bulunamayan 2 adet Kerbal Space Program Türkçe yaması. Test etmedim.
Kaynak , yeni yapılmış bir yama
githubGitHub - aizzi4779/Kerbal-Space-Program-tr-yama-95: OpenAI ile %95 Türkçeye çevrilmiş hatalar tek tek kontrol edilmiştir yine de hata varsa bildirmekten çekinmeyin.https://github.com/aizzi4779/Kerbal-Space-Program-tr-yama-95Burada paylaşılmış ama kaynak belli değil ve 4 senelik
-
Rica ederim iyi oyunlar
-
arşivinde Road 96 Türkçe yaması olan bir arkadaşımız zahmet olmazsa paylaşırsa yamayı çok güzel olur teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X