Hocam bu dosyayı MediaFire'a yükler misin, en kötü Google Drive'a atıp paylaş. Senin attığın tarz sitelerin dosya ömrü kısa oluyor. |
⭐ Kayıp Türkçe Yama Talep ve Paylaşım Konusu ⭐ (8. sayfa)

-
-
-
Hocam bu Blade of Darkness hangisi acaba, 2001'de çıkan Severance: Blade of Darkness mi yoksa 2021'de remake'i yapılan Blade of Darkness mi?
Diğer attıkların da hep çok eski oyunlar olduğundan şüpheye düştüm. Bir de yama exe içeriyordu, içeriği kurdum ve çıkan dosyaları içeren şeklinde tekrar paketledim.
https://www.mediafire.com/file/qcw74gu34mqow3h (exe'siz hali)
-
Yararlı ve kadirşinas bir konu olmuş, bravo! Buna ek olarak belirtmem gerekir ki, daha önce, manuel olarak, oyunlara dil yaması yapmamış kişiler için, ilk mesajda gerekli açıklamalar paylaşılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 4 Ağustos 2023; 2:44:37 > -
Prince of Persia(2008) oyun çevirinin hazırladığı yama vardı ama o yama da şu an çalışmıyor. Batman Arkham Knight telif yüzünden Animus kaldırdı ortalıkta dolaşan bir yama var o da sağlıklı çalışmıyor. Arkham Knight’tan umudum yok ama Prince of Persia güncel sürüme göre çalışan yaması bulunabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke steam deck e de uyarlansa bu yamalar bi konu da ona açılsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhtiyarKurt -- 4 Ağustos 2023; 8:29:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deck için değil de linux işletim sistemine uyarlanması lazım ki berbat bir işletim sistemiquote:
Orijinalden alıntı: EhtiyarKurt
Keşke steam deck e de uyarlansa bu yamalar bi konu da ona açılsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel konu, teşekkürler.
Blade of Darkness 2001'de çıkan sürüme ait oyunun Türkçe Yaması. Remake sürümün Türkçe Yaması yok diye biliyorum. Diğer yamalar ise DH' de ki eski konularının linklerini eklemiştim. Eski Türkçe Yamalar olduklarından şuan da int. arayınca DH' de ki indirme linkleri kırık konuları çıkıyor. .exe içeren yamayı yapan kişi öyle paylaşmış.
-
Ben bu telif olaylarına kesinlikle hiç inanmadım ve inanmıyorum. Böyle bir şey olsa firmalar tek tek uğraşmak yerine resmi kanallarından ortak bir bildiri yayınlayıp atıyorum bundan sonra Rdr 2 Mafia 2 yada Batman oyunlarının dil dosyalarıyla oynanırsa ticari çıkar sağlanırsa telif çerçevesinde en ağır şekilde ceza almaları için elimizden geleni yapacağız açıklaması yapar konuyu kapatırdı.
Ortada resmi bir açıklama yok resmi bir kaynak yok bilinen oyun sitelerinin hiç birinde resmi bir veri yok. Sadece çeviri guruplarının söyledikleri var.
Diğer yandan sözde Rdr 2 telif için kaldırıldı ama bir süre sonra el çevirisi yayınlandı ama yayınlayan ne telif yedi ne peşine düşen oldu ne ceza aldı ne yama ortadan kalktı.
-
Dragon Age'in yamasının kurtarılması çok iyi olmuş. Çıkartılan dosyaları direk oyunun kurulu olduğu yere mi atıyoruz?
-
Evet, başka bir işlem veya kurulum yapmak gerekmiyor.
Oyunu başlattığınız zaman arkada komut istemcisi çalışacak. Şaşırmayın veya endişelenmeyin. Zaten öyle olması gerekiyormuş.
Bu arada hem konuyu açanlara, hem de paylaşımda bulunup emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Hocam RDR2 Türkçe yama olayını biliyorsunuz bence forum şikayet edeceğiz vs vs... diyince R* dava açmadan çevirici ekip sırf korkularından geri çektiler yamayı daha sonra yayınlanan yamayı da biliyorsunuz kimin yayınladığı bile belli değil kim sızdırdı bilinmiyor belki de ekip dedi ki yamayı veriyoruz bizim adımız geçmesin o kadar emek verdik o da boşa gitmesin tamam yama Anonymous'un ama onlar yayınlamadı sonuçta. Bu yüzden de Anonymous'un başı ağrımaz bu yamadan. Arkham Knight olayı da aynı şekilde olmuş olabilir
-
Hocam arşivimde Curse Of The Dead Gods yaması var fakat nerden indirdiğime emin değilim çılışıp çalışmadığından emin değilim. Ayrıca psychonauts 1 sinnerclown yaması da var. Bu yamaya internetten ulaşılabiliyor diye biliyorum.
-
Animus'dan eksik olanları tamamlamak için Animus'un olanları arıyoruz. Başka gruba ait olanları da, grubu ve kaynak linki belirterek paylaşabilirsiniz tabi.
Andromeda'da arkada CMD çalışıyormuş tamam, arkadaşın PC'den dosya çekerek hazırladığı Inquisition yamasında da mı CMD çalışıyor?
Hayır Dragon age düz acılıyor. Cmd sadece mass effecte calişiyor.
Evet, @absnthe'nin paylaşmış olduğu Andromeda Türkçe yamasinda arkada CMD (komut istemci) çalışıyor.
Dragon Age'i deneme fırsatım olmadı maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 4 Ağustos 2023; 15:35:56 >
Yararlı bir post teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X