Arkadaşlar Abbas Güçlü İle Bizim Mucitler programında bu hafta büyük final vardı.Ve 1. yani 150.000YTL'nin sahibi Kayısı Makinesini yapan yarışmacı oldu.Makine kayısının çekirdeğini çıkarıyor
kayısı makinesinin videosu varmı
helal olsun hemşerime. kayısı çekirdeği çıkarmak ne zor iştir bilen bilir.
ben elimle hatta azımla bile çıkarabiliyom
millet kayısıdan buzdolabı üretecek teknolojide (iyi uçtum), bizim bilim yarışmamızda kayısı çekirdeğini çıkaracak alet birinci oluyor. sene ise 2007. tey tey.
İlginç bir son oldu
BEN BIR MALATYALI OLARAK CANI GONULDEN ARKADASIMIZI KUTLARIM ZATEN BILIYORDUM BIRINCI OLACAGINI CUNKU BOLE BISE COK BUYUK GELISME ISCILERE COK BUYUK PARALAR GIDIYOR VE COK ZAMAN LAZIM BEN BIR KAYSICI OLARAK CANI GONULDEN KUTLARIM PIYASAYA CIKTIGI ZAMAN 50 ADET ALIRIM KESIN
tam izlemedim gerçi ama o hidrojenli araba dururken bunun 1. olması...
O NE KARDESIM BU KAYSI MAKINASI BENCE SUPER BISE CUNKU BIZIM HER SENE ISCIYE 20 25 MILYAR WERDIGIMIZI BILIYORUM BU MAKINAYI ALIP DEFALARDA KULLANABILIRSIN SEZONLARCA KUTLARIM
quote:
Orjinalden alıntı: sinan3344
BEN BIR MALATYALI OLARAK CANI GONULDEN ARKADASIMIZI KUTLARIM ZATEN BILIYORDUM BIRINCI OLACAGINI CUNKU BOLE BISE COK BUYUK GELISME ISCILERE COK BUYUK PARALAR GIDIYOR VE COK ZAMAN LAZIM BEN BIR KAYSICI OLARAK CANI GONULDEN KUTLARIM PIYASAYA CIKTIGI ZAMAN 50 ADET ALIRIM KESIN
buluş güzelde bir cok insanı işsiz edicek bu kötü...
EVET SUNUCUDA DEMISTI SIZE MALATYALI HANIMLAR COK KIZACAK DIYE
Proje guzel, faydali; ama ülkemiz her zaman mazlumun, ezilenin yanindadir. Arkadasin ilkokul mezunu olmasi, sempatik ve akilli konusmalari hem jurinin hem izleyenlerin destegini almasini sagladi. Sanal guvenlik sistemi ve araba bence 1. olmaliydi. 2.'yi guvenlik sistemi yaptilar, 50.000 YTL verdiler. Iyi para. Kayisi makinasi ciksa bile piyasaya, insanlarin eve alip kullanacagini sanmiyorum pek. Neyse hayirlisi olsun..
evde kullanılmaz ama buna gore bı yer yaparsın basında 2 kısı durdumu yeter 10 15 makına ıcın
Hocam iyi güzel de, niye her satıra bir kelime yazıyorsun? Yoksa yazdıklarından satır başı para mı alıyorsun?
NE YAPACAKSIN ALISKANLIK OLMUŞ
Yav bu nasil bir yazı stili böyle, biraz uzak tut kardeşim elini enter den :P 1-2 kelimeden sonra entere basmanın mantığı ne, şiir gibi olsa yazdıkların neyse.. Töbee :P
quote:
Orjinalden alıntı: sinan3344
EVET SUNUCUDA DEMISTI SIZE MALATYALI HANIMLAR COK KIZACAK DIYE
DOGRU DIYINIZDE ALISKANLIK ISTE SIIR GIBI YAZIYIM
video var mı?
WALLA PROGRAMDA NASIL CALISTIGINIDA GOSTERDI VIDEOSUNUDA IZLETTI AMA INT DE WAR MI BILMIYOM
sinan şlunu söyliyimki yazdıklarını okurken sinirlendim banlatırım bak seni düz yaz gözlerim acıyo bence sıralama böyle olmalıydı