Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor satışı kapanmış gözüküyor. Açarsanız 4 kg almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea85

Gittigidiyor satışı kapanmış gözüküyor. Açarsanız 4 kg almayı düşünüyorum

+1
  • +1

• quote:

Orijinalden alıntı: ea85

Gittigidiyor satışı kapanmış gözüküyor. Açarsanız 4 kg almayı düşünüyorum

+1 bekliyoruz
  • Gönderdiğiniz numune bugün bana da ulaştı.
    Akşam denedik.Kayısılar gerçekten büyük ve yumuşak.Ailecek beğendik.Numune için teşekkür ediyoruz tekrar.

Az önce de 1KG sipariş için FİNANSBANK hesabınıza 25 TL EFT yaptım.24.00'dan sonra hesabınıza geçer.
    Göndereceğiniz ürünün paketlenmesine özen gösterilmesini istiyorum.Kargo firmaları maalesef dikkat etmiyorlar paketlere.Hele de yiyecek içecek olunca kargonuzun sağlıklı bir şekilde ulaşması şansınıza kalıyor.
    Varsa yörenize özel başka ürünlerde de kampanyalarınızı bekliyoruz.

İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akavuk -- 14 Aralık 2015; 23:17:40 >
  • EFT ile ödemeyi geçtik bakalım bekliyoruz nasılmış.

• bekliyoruz forumdan gitti gidiyor üzerinden ve özel mesaj ile attım cevap gelmedi henüz.umarım dün gece verdiğim şipariş bugun (pazartesi günü ) için kargoya verilmiştir.merakla bekliyorum yarın salı günü elimde olması gerekiyor çünkü eğer pazartesi verildiyse yarın deneyip yorum yazarım sizlere.kargo bilgilerim hala yok beni tedirgin etti bu durum.
  • Merhabalra efendim. Ürününüz yarın çıkacak efendim diğer ürünlerin kargo hazırlıklarından dolayı mecburen yarına kaldı. Yarın kargoya verilip, bilgiler tarafınıza iletilecektir. Teşekkür ederiz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar efendim. Kayısı çikolatası satışımız şuan için yoktur efendim. Teşekkür ederiz.

• k-cavus K kullanıcısına yanıt
    Merhabalra efendim. Ürününüz yarın çıkacak efendim diğer ürünlerin kargo hazırlıklarından dolayı mecburen yarına kaldı. Yarın kargoya verilip, bilgiler tarafınıza iletilecektir. Teşekkür ederiz.

• Benim numune kayısı bugün geldi gerçekten süper yok böyle bir kayısı diyorum ve @firari3004 arkadaşımıza kargo ücreti bile almadığı için çok teşekkür ediyorum.
    Tadına bakmadan almayalım demiştik şimdi bu kaliteyi görünce almayan fırsatı kaçırmış olur diyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim mutlaka deneyin bu tadı.
  • unemployed. U kullanıcısına yanıt
    Merhabalra efendim. Ürününüz yarın çıkacak efendim diğer ürünlerin kargo hazırlıklarından dolayı mecburen yarına kaldı. Yarın kargoya verilip, bilgiler tarafınıza iletilecektir. Teşekkür ederiz.

• RccP kullanıcısına yanıt
    Merhabalra efendim. Ürününüz yarın çıkacak efendim diğer ürünlerin kargo hazırlıklarından dolayı mecburen yarına kaldı. Yarın kargoya verilip, bilgiler tarafınıza iletilecektir. Haftasonundan dolayı sipariş biriktiği için onları sorunsuz göndermek adına bu şekilde bir önlem aldık efendim. Anlayışınız için Teşekkür ederiz.

• drift34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz efendim. Kargonuz yarın çıkacak.Afiyet olsun şimdiden.

• ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Geç cevap için özür dileriz efendim. Ürünümüzde kesinlik glikoz şurubu yoktur. Güneşte doğal olarak kurutulmuştur ve meyvenin kendi şekeridir. Zaten daha önce ürünü alan arkadaşların "baymıyor, kesmiyor" gibi yorumlarımdan, hem de glikoz şurubunun boğazı yakmasından ürünümüzde glikoz şurubu olmadığını anlayabilirsiniz.

• Ürünümüzde kesinlik glikoz şurubu yoktur. Güneşte doğal olarak kurutulmuştur ve meyvenin kendi şekeridir. Zaten daha önce ürünü alan arkadaşların "baymıyor, kesmiyor" gibi yorumlarımdan, hem de glikoz şurubunun boğazı yakmasından ürünümüzde glikoz şurubu olmadığını anlayabilirsiniz.

• eminnarin E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Ürünü serin ve kuru yerde saklayınız. Eviniz çok sıcaksa eğer buzdolabında saklamanız daha iyi olacaktır. Afiyet olsun.

• bombjack kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun efendim. Ürünümüz aynı ürün efendim. Teşekkür ederiz.

• Cya__ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Numune gönderim limitimiz maalesef dolmuştur. İsterseniz 1 kg sipariş verip deneyebilirsiniz efendim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• eraye43 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar efendim. Ürünüleriniz kargoya verildi. Takip bilgisi mesaj atılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.