Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda satış yapmak ateşten gömlek... Satıcı arkadaş hesap kitap yapmış buraya bir ilan açmış. Beğenen alır beğenmeyen almaz. Her konuda bu kadar yaparsanız şu kadar alırımcılar çıkıyor. Çoğunluğun menfaati için değil, kendilerince üç kuruş vurgun yapıp gitme derdindeler. Satıcı ısrarla olmaz diyor, nedenlerini de söylüyor. Neticede büyük bir işletme veya holding değil. Burada bir şeyler yapmaya çalışan insanları yıldırmayalım yormayalım ki devamı gelsin. Burada zeytinyağının da, turşunun da ya da ne bileyim kuru yemişin de sıcak fırsatı olsa güzel olmaz mı? Direkt üreticiden, imalatçıdan ucuza alsak yesek fena mı olur?
  • Merhabalar efendim. Yarım kilo için kargo ücreti 3.5 tldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kayısı çok güzelmiş. Her gün sabah aç karna 4-5 tane yerim.. Bu kaysı diğerlerinden farklı. Çok diri iri ve taze.. Şahsen tavsiye ederim.. Fiyatı pahalı değil bana göre..

• Merhabalar efendim siparişiniz alınmıştır. Kargonuz bugün çıkacak takip numaranız akşam gönderilecektir.

• Merhabalar efendim. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizleri memmun ettiysek ne mutlu bize.

• firari3004 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tavsiye üzerine GG dan nyyankees1 rumuzu ile 4 kilo sipariş geçtim.
    Memnuniyet dahilinde devamı gelecektir. Hayırlı işler dilerim.
  • Siparişinizi aldık efendim. Kargo bilgileriniz akşam gönderilecektir. Afiyet olsun

• 4 Kg da benden
  • bi siparişde ben geçtim. begenirsek bi daha alırız.

1 kg gün kurusu için eft yapıldı.
  • Arkadaşlar sipariş veren herkese çok teşekkürler. Şuana kadar sipariş veren herkesin kargosu bugün çıkışı yapılacaktırZ Bu mesajımdan sonra sipariş verecek arkadaşların kargosu ise yarın kargoya verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanabim

quote:

Orijinalden alıntı: Obama_TR

1 kiloda ben geçtim :D yatmadan 1-2 tane yemek bünyeyi rahatlatıyor tavsiye edilir

Kayısı sabah aç karnına yemek daha doğru olur.. Gece yatarken 1 bardak ayran içilirse süper olur..vesselam..

Hocam ben kabızlık açısından demiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanabim

quote:

1 kiloda ben geçtim :D yatmadan 1-2 tane yemek bünyeyi rahatlatıyor tavsiye edilir

Kayısı sabah aç karnına yemek daha doğru olur.. Gece yatarken 1 bardak ayran içilirse süper olur..vesselam..

Hocam ben kabızlık açısından demiştim

1tane kuru inciri yatarken yerseniz süper olur. İncirin çekirdeklerini üşenmeden çıtçıtçıt diye patlatın o şekilde yiyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Arkadaşlar sipariş veren herkese çok teşekkürler. Şuana kadar sipariş veren herkesin kargosu bugün çıkışı yapılacaktırZ Bu mesajımdan sonra sipariş verecek arkadaşların kargosu ise yarın kargoya verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hocam kargolar çıkmadıysa benim siparişimi de ekler misiniz? Teşekkür ederim, hayırlı işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Kg da benden . ÇİKOLATALI KAYSI VARMI BU ARADA?
  • Ben de 20 dakika kadar önce sipariş verdim,EFT yaptım.Kargaları teslim etmediyseniz benimkini de bugün gönderebilirsiniz sevinirim.

• 4 kg de ben sipariş verdim bugün kargoya verebilirmisiniz?
  • 2kilo için EFt yapıldı.Kargo bugün çıkar diye umuyorken mesajınızda bugün için kargo doldu ibaresini gördüm.Kargo dolması için erken bir saat bence.11:46
  • GG üzerinden 1 kilo aldım memnun kalırsam sürekli alırım saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

4 kilo 100 lira yap diyoruz olmaz diyorsunuz, 3,5 kilo 100 lira yap (3.5 kilo 98 lira ediyor normalde) paketim yok diyorsunuz. Satışlarınız iyi gidiyor anlaşılan müşterinin isteklerini yapmadığınıza göre.
    Neyse 2 gün sonra yandım anam dersiniz 3.5 kg 100 lira hatta 4 kg 100 yaparsınız ama o zamanda alıcı bulamazsınız.

Neyse hadi eyvallah.

3 kilo al kardeşim sen de, sen 4 kiloluk paket istiyorsun, ben de 8750 gramlık paket istiyorum, nasıl olacak ??
  • firari3004 kullanıcısına yanıt
    Bana da numune bugün geldi çok beğendim yumuşak ve güzel akşam a sipariş edeceğim inşallah
    tavsiye ederim alacak olanlara

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.