Şimdi Ara

Kayisicim.com Malatya'dan Dalından Sofranıza (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
47
Favori
37.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Malatya İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

4 kilo 100 lira yap diyoruz olmaz diyorsunuz, 3,5 kilo 100 lira yap (3.5 kilo 98 lira ediyor normalde) paketim yok diyorsunuz. Satışlarınız iyi gidiyor anlaşılan müşterinin isteklerini yapmadığınıza göre.
    Neyse 2 gün sonra yandım anam dersiniz 3.5 kg 100 lira hatta 4 kg 100 yaparsınız ama o zamanda alıcı bulamazsınız.

Neyse hadi eyvallah.

3 kilo al kardeşim sen de, sen 4 kiloluk paket istiyorsun, ben de 8750 gramlık paket istiyorum, nasıl olacak ??

Hesabıma göre 2 tl kar ları var onun peşindeler ama gereksiz bir istek
    3,5 kg 100 tl çekle birlikte kg 20 tl
    4 kg 112 tl çekle birlikte kg 20,5 tl

2 tl fark var 100 tl lik alımda kg da da 50 kuruş

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bu tip ürünlerde glikoz şurubu olayı hatırlıyorum sanki ama sizin ürününüzde var mı? Merak ettim.

bu soruya cevap vermemişsiniz. Bugün bende sipariş geçtim. Glikoz şurubu yoktur umarım.
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Glikoz şurubu varsa göndermeyin doğal ürün diye aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra_45

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

4 kilo 100 lira yap diyoruz olmaz diyorsunuz, 3,5 kilo 100 lira yap (3.5 kilo 98 lira ediyor normalde) paketim yok diyorsunuz. Satışlarınız iyi gidiyor anlaşılan müşterinin isteklerini yapmadığınıza göre.
    Neyse 2 gün sonra yandım anam dersiniz 3.5 kg 100 lira hatta 4 kg 100 yaparsınız ama o zamanda alıcı bulamazsınız.

Neyse hadi eyvallah.

3 kilo al kardeşim sen de, sen 4 kiloluk paket istiyorsun, ben de 8750 gramlık paket istiyorum, nasıl olacak ??

Hesabıma göre 2 tl kar ları var onun peşindeler ama gereksiz bir istek
    3,5 kg 100 tl çekle birlikte kg 20 tl
    4 kg 112 tl çekle birlikte kg 20,5 tl

2 tl fark var 100 tl lik alımda kg da da 50 kuruş

Aslında aklıma gelmedi ; Maximum kart ile alacak olanlar v5 kg sipariş ederse 10 TL de
    puan alınabiliyordu :)

• quote:

Neyse hadi eyvallah.

Gün Kurusu Jumbo Kuru Kayısı Malatya (5 kg) 120 TL kargo bedava
    http://www.malatyakayisimarket.com/gun-kurusu-jumbo-kg

3 yıl önce cevizli olarak satılıyordu şimdi kuru kayısı koymuşlar yarım ceviz kayısının içine sığıyordu (120 tl almıştım şimdi satılmıyor galiba)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 14 Aralık 2015; 15:19:33 >

• bende sipariş geçtim merak ettim ayrıca severim kuru kayısıyı
  • Merhaba,

Ben de gittigidiyor üzerinden 5 kilo satın aldım. Malum bu kadar kayısıyı tüketmek zaman alacaktır. Kayısıları hangi koşullarda saklamamız gerektiğini öğrenebilir miyim?

İyi satışlar.
  • Numune ürünü bugün aldım. Kalite olarak 10 numara diyebilirim.

Gittigidiyor üzerinden 4 kg sipariş verilmiştir. (aysegulcay1)

Umarım aynı kalitede olur.
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Ben de sipariş geçtim cevabını bekliyorum.
  • Numune gonderebilirmsiniz

• Arkadaşlar belirttiğim saate kadar sipariş veren herkesin ürünü kargolandı. O işlemlerle ilgili uğraştığım için cevap yazamadım. Kargo takip bilgileri ilerleyen saatlerde iletilecektir. GLİKOZ ŞURUBU KESİNLİKLE YOK. Sorusu olan tüm arkadaşların sorusu ayrıntılı olarak cevaplanacaktır. Özel Mesajlara da bakamadım. Yine onlar da cevaplanacaktır. Söylediğim saatten sonra sipariş verenlerin ürünleri de yarın kargolanacaktır. Gecikme izin özür diliyorum efendim. Geç saatlerde tekrar konuda olacağım. Anlayışınız için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam GittiGidiyor'dan 30 tl lik çekle almak isteyenler için 100tl lik bir satış açın artık kaç kiloya denk geliyorsa kargo ücretsiz iyi olur.

• .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 14 Aralık 2015; 18:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Arkadaşlar belirttiğim saate kadar sipariş veren herkesin ürünü kargolandı. O işlemlerle ilgili uğraştığım için cevap yazamadım. Kargo takip bilgileri ilerleyen saatlerde iletilecektir. GLİKOZ ŞURUBU KESİNLİKLE YOK. Sorusu olan tüm arkadaşların sorusu ayrıntılı olarak cevaplanacaktır. Özel Mesajlara da bakamadım. Yine onlar da cevaplanacaktır. Söylediğim saatten sonra sipariş verenlerin ürünleri de yarın kargolanacaktır. Gecikme izin özür diliyorum efendim. Geç saatlerde tekrar konuda olacağım. Anlayışınız için teşekkürler.

Bizim ürünler kargoya verildimi

• numune yi beğendim için 3 kg de ben aldım umarım gelen ürün de aynısı olur Hayırlı satışlar
  • numune bugün ulaştı. abartısız söylüyorum ben daha önce bu kadar güzel kayısı yemedim. bunu reklam için vs söylemiyorum asla.

hele fiyatı o süpermarketlerden aldığımız dandirik kuru kayısılarla denk olduğunu düşünürsek; gerçekten mükemmel.
  • Gg ye ürün ekler misiniz lütfen . Şuan kalan 2 gözüküyor. Teşekkürler.

• Malatyalıyım numune geldi bugün gercekten tadı güzel tavsiye ederım

• g.g ilanı kapanmış,ürünmü bitti acaba?
  • hocam gönderim kargolandı demiştiniz ama kargo bilgilerini alabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.