arkadaşlar ingiltereden bir d600 getirdim. fakat imei numarası kayıtlı değil. kayıt yaptırmak için de faturasını telekoma götürmek gerekiyor, fakat faturanın arkasına havaalanı gümrüğünde bir mühür vurdurmak gerekiyormuş. tabii ben bunu bilmiyordum ve elimde damgasız bir fatura var. bu yüzden de telefonu kayıt altına aldıramıyorum. şimdi sizlerden ricam bu telefonu nasıl kayıt altına aldırabilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim yoksa kapanacak gül gibi telefon.
havaalanina gidip gümrük ile ilgili yere onaylata miyor musun kardes ??
onaylamıyorlar illa gelirken onaylatacakmışsın. sonra olur dediler oda pasaport sahibinin gelmesi lazımmış o da zor çünkü ben istanbuldayım pasaport sahibi izmirde
ee tabi kim getirdiyse onun imzalattirmasi sart...yada bir noterden hediye aldigim telefonu gecerken onaylatmadim..telefonun telekm tarafindan kullanima kapatilmamasi icin gümrük müdürnün imzalamasini,senin adini da yazarak iste hediye ettigim kisiye imzalattirmasi icin vekalet veriyorm diyerekten bir vekaletname gondersin anca olursa öyle olur kardes...
oradan bir vekaletname cikartsin sana verdigine dair...artik onun prosedürlerini bilmiyorum ama bu sekilde olabilir belki...hediye aldim,unuttum onaylatmayi,hediye aldigim kisiye yani sana iste onay veriyorum imzalattabilir desin...pasaport fotokopisi ,kimlik fotokopisi hatta ikametgah izmirde olduuna dair belki... bunlari toplarsan SIKI sunarsan reddetmezler bence... hani ugrasmis yalan yok imaji anladin mi?
şeytan diyo bas türk telekomu orada örgü ören, samsun sigaranın dumanını burnundan vermek suretiyle bıyıklarını sarartmış içi geçmiş ruhsuz memurların alayına ver ayarı. kardeşim kaçakçı mıyız biz? iyice bokunu çıkardılar işin. elalemin memleketinde bedava dağıtıyorlar en lüks telefonları. sende 3 kuruş verginin peşinde koşup, başındaki adamın oğlunu zengin edip çamlıcaya kaçak villa yaptırmasını sağlayacağına bedava dağıt şu telefonları da kimse dışardan telefon getirtmesin, kimsenin telefonu çalınmasın. yapan nasıl yapıyor anlamıyorum ki?
sakin arkadasim..
isyan edecegin yer burasi degil ki hem zaten istedigini yap ...isyan edersen kaybedersin...sana gayet makul bir yol soyledim bunu yapmak 1 gününü almaz zaten...sende rahat rahat kullanirsin telini...bi vekalet...unutuldu desin....bi mektup yazsin...sende git onaylat...sonra da telekom...olay budur....
sorun yok arkadasim sakin....
yok canım abartma her ne kadar isyan etsekte yapıcaz dediklerini elimiz mahkum ben sadece içimdne geçenleri yazdım. teşekkürler.
arkadaşım sakin kızılcak okadar çok şey varki.burda başlarsak söylemeye sonra başımızda iş alırız o yüzden sakin olmaya çalışalımç.bi sistemi değiştirmek için o sistemin içinden geçip o sistemi en iyi şekilde kullanmak gerekiyo.ki eğer istemediğin sistemde çok başarılı olup en tepeye çıkarsan işte orda herkes gerçek seni anlar neden bişeyler yapmaya çalıştığını anlarlar emin ol. bu arada hediye olayı bana pek mantıklı gelmedi tabi telekomdakilerin işi tanıdık varsa hallederler.sonuçta faturan herşeyin var illede gümrüktemi yapmak gerekli.madem öyle olcaksa bi tane adama aynı imza yetkisinden versinler telekodma işler hallolsun herkesde mutlu olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: borracho perro
şeytan diyo bas türk telekomu orada örgü ören, samsun sigaranın dumanını burnundan vermek suretiyle bıyıklarını sarartmış içi geçmiş ruhsuz memurların alayına ver ayarı. kardeşim kaçakçı mıyız biz? iyice bokunu çıkardılar işin. elalemin memleketinde bedava dağıtıyorlar en lüks telefonları. sende 3 kuruş verginin peşinde koşup, başındaki adamın oğlunu zengin edip çamlıcaya kaçak villa yaptırmasını sağlayacağına bedava dağıt şu telefonları da kimse dışardan telefon getirtmesin, kimsenin telefonu çalınmasın. yapan nasıl yapıyor anlamıyorum ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme