arkadaşlar ben 95 doğumluyum adnan menderes diş hekimliğine gidicem orda kayıt belgelerinde -Kayıt esnasında 1992 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar içinhttp://kamu.turkiye.gov.tr/ adresinden askerlik durum belgesinin temin edilmesi, 1992 sonrası doğumlu adaylar askerlik durum beyannamesi doldurup çıktısını almak için TIKLAYINIZ... diye bişi yazmışlar burdan ben napıcağımı pek anlamadım benim gibi 95 liler varmı böyle birşeyle karşılaşan yardımcı olurmusunuz acaba?
Kardesim 95lisin bnde 95liyim ama 94 93 92 91 ...... dogumlular icin oo yinede okulunun ogrenci islerini ara ogren cunki 95 dogumlular askere gitmiyor suan 94 / tertipleri gidiyor ama emin olmak icin ara sor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Lacos34
kullanıcısına yanıt
eyvallah arıcam zaten öğrenci işlerini
öğrenci işlerinin lafına güvenme farklı birşey derlerse onuda yap ama bu istedikleri formuda doldur çıktısı yanında bulunsun her türlü
avedged adam 95 doğumlu askerlikle alaksı yok ama bilen birine danış okulundan öğrencilerle konuş kardeşim :) ne varsa öğrencide vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme