Şimdi Ara

Kaynağı belli olmayan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi sorunun kaynağını bilmiyorum bir sürü yöntem denedim.
    .arkadaşın modemini denedim
    .dsl kablosunu değiştirdim
    .farklı bilgisayarda denedim ama sorun çözülmedi.Sorun ise :

Evet görseldeki hızla internete bağlanıyorum.Ttnet hipernet (24 mbps) kullanıyorum.Akk ile ilgili sorunumda yok (75gb).

Buda modem arayüzü belki anlayan vardır bir yardım arkadaşlar ilk aldığım günden beri sorun devam ediyo ttnet altyapıda sorun yok 100 mbps falan kaldırır diyo

buda speed test sonuç:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solbek9 -- 21 Aralık 2015; 15:35:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solbek9

Başlıkta da belirttiğim gibi sorunun kaynağını bilmiyorum bir sürü yöntem denedim.
    .arkadaşın modemini denedim
    .dsl kablosunu değiştirdim
    .farklı bilgisayarda denedim ama sorun çözülmedi.Sorun ise :

Evet görseldeki hızla internete bağlanıyorum.Ttnet hipernet (24 mbps) kullanıyorum.Akk ile ilgili sorunumda yok (75gb).

Buda modem arayüzü belki anlayan vardır bir yardım arkadaşlar ilk aldığım günden beri sorun devam ediyo ttnet altyapıda sorun yok 100 mbps falan kaldırır diyo

buda speed test sonuç:

speedof.me adresinden test yapar mısın

ayrıca dosya indirirken kaçla indiriyorsun

• bazen 2 mb bazen 1.2 falan burda da aynı sonuç çıktı speed testteki gibi
  • quote:

bazen 2 mb bazen 1.2 falan burda da aynı sonuç çıktı speed testteki gibi

Sorunu tam anlayamadım indirme hizinizmi düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen indirme hızı düşük video falan izleyemiyorum donuyo.
  • quote:

aynen indirme hızı düşük video falan izleyemiyorum donuyo.

Video izleyememe olayı ben dahil herkeste var 720p bile dona dona izliyorum 12 mbıt internet hızı indirme hızınız nasıl kaçta indiriyor mesela nvidianin sitesinden bir driver indirin kaçta indirecek

• 1.5 mb ile iniyo aralıklarla 2 mb da oluyo bazen
  • quote:

1.5 mb ile iniyo aralıklarla 2 mb da oluyo bazen

Hımm normalde 2.4 indirmesi lazım siz dedim gibi nvidia veya Pardus'un sitesinden Pardus indirmeyi deneyin

• Virüs taraması yap ilk sonra başka tarayıcılar dene pc ne zamandan beri format atmadan birde kablosunu kullaniyorsun

• farklı tarayıcılar denedim pardusda 1.5 falan oluyo birde bizde laptop var onda da aynı hız çıkıyo.bir de bazen hız yükseliyo mesela yukarıdaki youtube hızı 21000 kbps falan oluyo
  • quote:

farklı tarayıcılar denedim pardusda 1.5 falan oluyo birde bizde laptop var onda da aynı hız çıkıyo.bir de bazen hız yükseliyo mesela yukarıdaki youtube hızı 21000 kbps falan oluyo

2.0 mb civarı indirme normaldir,IDM ile deneyin.
  • TR_2016 T kullanıcısına yanıt
    aslında bu indirme hızını bu kadar dert etmiyorum ama videolar sıkıntı mesela ben online ders alıyorum üni. donmalar oluyo
  • quote:

aslında bu indirme hızını bu kadar dert etmiyorum ama videolar sıkıntı mesela ben online ders alıyorum üni. donmalar oluyo

Hangi siteden veriliyor? kendi sunucularında yada dersi yayınlayanın upload hızında sıkıntı olabilir
    amasya üniversitesinin sitesi adobe octoshape kullanıyorlar bende sizin gibi düşünüp site kaynaklı sandım ama tüm video sitelerinde aynı sonuç var
  • quote:

amasya üniversitesinin sitesi adobe octoshape kullanıyorlar bende sizin gibi düşünüp site kaynaklı sandım ama tüm video sitelerinde aynı sonuç var

http://www.digiturkplay.com.tr/testyayini/

Şu adresten dener misin octoshape seçip
    burda sorun yok
  • quote:

burda sorun yok

Hattınızda bir sorun yok bence.Yurtdışı sitelerde portlardan dolayı genel sıkıntı olabiliyor ama digiturk hd yayında sıkıntı yoksa amasya üni kendi sitesinin daha yüksek kalite vereceğini sanmıyorum onların upload yada sitesinde sıkıntı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.