Şimdi Ara

KAynak kitap öneri. Nasıl çalışsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese. Ben bu sene lise sona geçtim. Biliyorsunuz bu yıl lys-ygs ayrımı kalktı. Sınavlar birleşti. Bende yazın hiç çalışmadım sınava, şimdi dank etti kafama ve ne yapsam, hangi kitapları alsam diye düşünüyorum. Hİç bir bilgim yok sınavla ilgili bana kaynak önerebilir misiniz? matematik ve türkçe için. Matematikten hiç bir şey bildiğim yok bu arada sizce sınava kadar halledebilir miyim?

• Yeni sistem en çok yazın çalışmayanlara yaradı. Şimdi başlarsan bitirirsin. Benim matematik temelim hiç yoktu birey a aldım geçen hafta ygs konuları bitti. Sen de hiç temelin yoksa antrenmarla matematikle başlayabilirsin. Daha sonra birey a çöz. Türkçede dil bilgisini önder hocadan dinle ve düzenli paragraf çöz. Türkçen iyiyse karekök soru bankası tavsiye ederim.
  • Güzel kardeşim Farklı Ders diye bir YouTube kanalı var matematik ve geometri için oradan çalış. Temelden çok güzel bir şekilde anlatıyor. Yanında kolay bir soru bankası bul ama bu Birey A gibi kolay olmasın. Kolay olsun yani ama başlangıç tarzında olmasın. Sana pek bir şey katmaz çünkü ezberden başka.
    Alan derslerin için bir şey diyemem çünkü onlar çok ileri seviye ve herkesin çalışma tarzının farklı olması gerektiğini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.