Free_HDD_LED adlı uzretsiz progrramı var belliaralıklarla bagıs ekranı cıkıyor ben bu ekranının cıkmamaması icin kaynakkodlarını JetBrains.dotPeek adlı yazılımla ayrıstırdım bundan sonra ne yapacagım hakkında bilgim yok visual studio 2019 da kodları denedim ama beceremedim tekrar exehaline getirmeyi yardudım istiyorumsizlerden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewye85 -- 9 Ekim 2022; 15:32:7 > |
Kaynak kodlarını yeniden derleme
-
-
-
O hacker işidir.
JetBrains.dotPeek ile disassemble yapıp, istenmeyen kodları çıkarıp yeniden derleyerek çalışır exe yapmak yerine, orjinal exe üzerinde istenmeyen kodun çağrıldığı bölgeyi NOOP kodlarıyla doldurup yamamak çözümdüür
Yada en ideali Rus hackerların yaptığı gibi, programa özel Serial Generatör yazmaktır. Bunları yapmak da bilgi, deneyim ister...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.dosya.tc/server38/urklja/Free_HDD_LED.exe.html
kırdım uygulamayı göstermemesi lazım o ekranı test etmedim kodlarda 1 gün arayla kontrol var o şekil bütün kodlara erişemezsin büyük ihtimal vs derlemez onu
instructionsda değişiklik yapacan ilgileniyorsan telerik justdecompile içinde reflexil var onla işlem yaparsın
-
Sİzin exe SmartScreen uyarısı veriyor calıstırınca hocam kırıldıgı icinmi
-
olabilir ancak bir kere uyarıyı geçince vermemesi lazım daha o uyarıyı
-
sizin exe calısıyor
kendim yapmak istiyorum gereken programları yukledim ancak ne yapacagımı bimiyorum tarif edebilirmisiz
yazılım bilmiyorum onu belirtiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewye85 -- 18 Ekim 2022; 16:28:53 > -
bu iş tarifle olacak iş değildir ve de programlama bilmeden olmaz çünkü kodları anlaman lazım ama özet olarak şöyle söyleyeyim uygulamada çıkan pencerelerin nerde çalıştığını kodda görmen lazım ondan sonra reflexil ile ilgili kodun o kısmına gelip silme veya değiştirme yapacan tabi burda kodun karşılığını da anlaman lazım bence fikir olması açısından kırılmış programla kırılmamışı yanyana aç load olayını karşılaştır orda donate ile ilgili kısımları değiştirdim ve web kontrolü var exe değiştiğinde kendini kontrol ediyor onu sildim mesela
-
Üstte belirttim, Hack işleri bilgi ile deneyim ister. Hack işi yalnızlık içersinde öğrenilir. Böyle her adımda sorarak öğrenilmez. Yanlış yoldasın.
Bu arada konu başlığı bile yanlış. Başlık için örneğin "reverse edilmiş kodları düzenleyip yeniden derleme" daha doğru.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
.Net tabanlı managed exe yazmış, reverse edilemesin diye hiçbir tedibir almamış ve bunu perakende satmaya çalışanlar mı var? alla alla çok ilginç... ben mi çok yaşlandım acaba?
Zamanı olan .Net programcısı girsin o sitedeki bütün programları reverse etsin, github'da tek tek VS studio projesi yapıp dağıtsın bedava, arada birkaç class adını değişken adını da değiştirsin gerekirse.. bu ne ya, herkesi muhallebi çocuğu sanıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X