Şimdi Ara

Kaynak önerisii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar ben önlisans adalet okuyordum ama hukuk istediğim için 2. Sene bölümü bırakıp geldim yks ye hazırlanıyorum hukuğu kafama koydum diyebilirim. türkçeden önceki senelerde fulle yakın yapıyodum sosyal de biraz iyiydi ama mat zorluyodu ben de 0 dan basladım. anlıyorum matematiği ama çalışmadığım için yapamıyodum. Bir, bir buçuk aydır iki kitabın sonuna geldim video takviyesiyle ikisini de çözdüm biri “antremanlarla mat 2” diğeri “sıfırdan sonsuza matematik”. Bilmediğim çok şey öğrendim bu ikisinden şuan temelin bi kısmını atmış gibi hissediyorum tabi tyt için. 9 aylık süreçte kasabildiğim kadar kasıcam matematiği insallah. Sizden istediğim bu kaynaklardan sonra hangisine geçmem gerektiği? Ant. mat 3 ve 4 teki konular ayt konuları ben tyt nin orta seviyelerine geçmek istiyorum bu ay. 345 biraz zorlar gibi. Karekök 0 mı yoksa birey a mı dersiniz şu an için? Tecrübeli olanlar bi yardım ederse çok sevinirim biraz uzun oldu kusura bakmayın simdiden tesekkürler🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsseeebetop5 -- 17 Ekim 2019; 17:55:26 >

• ???
  • Birey a size zaman kaybettirir hocam o kadar basit . Çap fasikül çözebilirsiniz orta seviye çok şey katacak bir kitap
  • 2002dekirüştü kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tesekkür ederim mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    problemler kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.