Bildirim
kayseri erciyes kimya
Crocs Crocband Navy TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B002JCST0U
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hadi beyler yardımlzrınızı bekliyorum -
Erciyes Üniversitesi'de kimya okuyna bir tanıdık hastahanenin labo.sunda staj yapıyor.Tam olarak ne yapıyor bilmiyorum.İş imkanı hakkında fikir sahibi olabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 12 Ağustos 2009; 11:30:53 > -
Geçmiş olsun arkadaşım. Erciyes kimya bölümünden mezun olalı 10 gün oldu :)
sana biraz bilgi vereyim istersen...
1- yatay geçişi unut bi kere yapamassın ( yinede dene istersen )
2- denizi kıyısı olan bi ilden geliyorsan bi kere ilk 3 sene bunalım takılırsın bırkıcam v.s die donalınırsın ortalıklarda
oturup dizini kırıp 1 ay mekanizma dersine ben aralıksız günde 12 saat çalışamam diosan mesela gelme boşuna bitiremezsin
3- TRK, Behsat, Orhan , Soylak gibi kısaltmları çok duyacaksın hatta rüalarına girecek onlara takılmadan gidersen hayatının şansı olur.
4- ilk iki sene sıkarsan çok rahat edersin kural budur nasıl başlarsan öyle gider...
5- iş konusunu kafana takma daha yaşın çok genç... hangi bölüme gidersen git işsizsin zaten memlekette önemli olan kendini geliştirebilmen ben okuduğum 5 sene boyunca 4 sene özel sektörde çalıştım kayseride mesela diploma formalite...
6- gelir gelmez eve çıkmaya kalkma zarar edersin yurtta min 3 ay geçir..
v.s v.s v.s
sana daha çok madde çıkarırım ama şuan gitmem lazım aklına bişi takılırsa erciyes kimya ile ilgili anlatabilirim daha
hayırlı olsun bu arada çok karamsar yazdığıma bakma gelipde mutlu olanda var kayseride gördüm ben öle 2-3 kişi 10 bin öğrenci arasından :)
zor bölüm zor hocalar sadece gerisinde bi sıkıntı yok kayseride rahat ol .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X