Şimdi Ara

Kayseri'nin Tamamen Özel Mülk Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer şehirlerde nasıldır bilmiyorum fakat Kayseri'den nefret ediyorum. Bisiklet sürmeye çıkıyorum şehir içinde sürsen tadını alamıyorsun biraz yeşil araziye çıksan it b*ku kadar sahipsiz arazi yok. Koramaz Vadisi diye bi yer varmış bana yakın güzel yeşil bi arazi kenarından su akıyor stabilize yol her yer ağaç falan. Bisikletle
    bi gideyim dedim yol hariç her nokta birilerin bağı. Tamamen özel mülk. Yorulup bi yere oturayim desen elalemin arazisini işgal ediyorsun. Bi kamp yapayım desen zaten dar kalpli tiniyetsiz Kayseri yerlileri seni vurur ne olduğun da umrunda olmaz. Gesi Bağlarına çıkıyorum adı üstünde bağ. Yine tüm yeşillik milletin arazisi ve sen ara yollardan geçerken tip tip bakıyorlar ne geziyor bu diye. Sarımsaklı dene rezil bi mesire alanını hiç hesaba katmıyorum belediye baraja sınırı olan tüm mesire alanını dikenli tellerle kapatmış saçma sapan çadırlarla dolduruo etkinlik alanı adı altında propaganda merkezi olarak kullanıyor. Bunlar haricinde de koca şehirde bisikletle keyif yapacak 1m kare arazi yok. Keşke işi gücü halledip defolup gidebilsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İç anadoluda daha müsait düzlük yerler var hocam eskişehiri tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

İç anadoluda daha müsait düzlük yerler var hocam eskişehiri tavsiye ederim :)
    Hanımın anne baba tarafi orali insallah daha da eskisehirden doğuya geçmem😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.