Almerin karşısında "vip"var diye biliyorum birde sivas caddesine özay spor salonu var buralardan yararlanabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: zkcn
Almerin karşısında "vip"var diye biliyorum birde sivas caddesine özay spor salonu var buralardan yararlanabilirsin.
Sağolasın. Hangisini önerirsin Hocaları bakımdan cana yakın hangisiyse onu tercih edeceğimde
Ben hiç gitmedim ama "vip"e arkadaşımın kuzeni gidiyordu ilaç felan kullandırıyormuş hocaları,Özay ünlü bi yer her branşta,git bi yerleri gör incele derim neresi kafana yatarsa kararını ver
öğretmenliğe başlamadan önce 2 yıl vip te hocalık yaptım...kesinlikle ilaç falan kullandırmadık...vip güzel salondur...sadece yerin altında olmasından dolayı biraz basıktır...ben ayrıldıktan sonra sahipleri değişmiş...ancak yinede vip i tavsiye ederim...
onu bilmem de boşuna konu açmıyım ankara-eryaman da varmı peki body salonu
quote:
Orjinalden alıntı: wehby
öğretmenliğe başlamadan önce 2 yıl vip te hocalık yaptım...kesinlikle ilaç falan kullandırmadık...vip güzel salondur...sadece yerin altında olmasından dolayı biraz basıktır...ben ayrıldıktan sonra sahipleri değişmiş...ancak yinede vip i tavsiye ederim...
Tabiki yasla olmayan ilaçlara karşıyım bende Ama weight geiner gibi kilo problemi olanlar kullanmadımı yani... kilo eksiğim varda başlama sebeblerimden biride bu