Şimdi Ara

Kaz Dağlarından Doğal Tereyağ 2kg Ücretsiz Kargo 57₺ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
12
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluecns

Hocam nizippazarının antep fıstığı gerçekten çok kaliteli, internetten çok anlamadıkları sipariş karışıklığı olabilir ama telefonla yada WhatsApp dan konuşup alabilirsiniz. Üste arkadaşlar orayla sorun yaşamış ama benim sıkıntım olmadı

8 gunde kargo geldi ordan. Sonra iletisimimi kestim orayla. Sorun ciktiysa bilgilendirme yapmadi. Tepkim bunadir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip. yorumlara göre alacağım herhalde. ama birden 2 kilo fazla bana. belki hediye ederim birine beğenirsem.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Haklısın o zaman hocam , dediğim gibi sorun yaşamadığım yazdım. Onların fındık, yer fıstığı ve antep fıstığı çok taze lezzetli alıyorum. Gürbüzlerin de soslu mısırı ve leblesi güzel onlardan da onları alıyorum.

Hepsiburada da da bile o kadar sorun yaşıyoruz küçük işletmeler de de malesef yaşanıyor.

Ben ilk siparişte genelde telefon ile görüşüp alıyorum. Sorun yaşama oranı düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Strafor koli de içinde buz aküsü varmış. Soğuk zincir yollayacaklarmış. Benim aldığım kargo da gelince hem durumunu hem yağın kalitesini yazacağım.

tmmm takıpteyım sızı
  • quote:

Haklısın o zaman hocam , dediğim gibi sorun yaşamadığım yazdım. Onların fındık, yer fıstığı ve antep fıstığı çok taze lezzetli alıyorum. Gürbüzlerin de soslu mısırı ve leblesi güzel onlardan da onları alıyorum.

Hepsiburada da da bile o kadar sorun yaşıyoruz küçük işletmeler de de malesef yaşanıyor.

Ben ilk siparişte genelde telefon ile görüşüp alıyorum. Sorun yaşama oranı düşüyor

Sorun haber vermemesi idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Son zamanlarda organik-doğal-gezen vs. diyerek tereyağını pazarlamaya başladılar. Ancak tereyağı doymuş yağdır ve dolayısıyla "tereyağı yiyelim yararlıdır" gibi bir şey yok. Günlük doymuş yağ tüketimi 11 gr'ı geçmemelidir. Yani bu doğal vs. çok da önemli değil. Bu da Amerikan kalp derneğinin tereyağı ile ilgili açıklamaları.

http://www.heart.org/HEARTORG/Conditions/Cholesterol/PreventionTreatmentofHighCholesterol/Common-Misconceptions-about-Cholesterol_UCM_305638_Article.jsp#mainContent

Konu sahibine ithafen değil bilgilendirme amaçlı yazdım.

O amerikan dernekleri bir ara sigara nefes açar diyorlardı. Ben inanmıyorum...

• tgereyagın rengi nasıl ? koyu sarı mı yoksa krem renginde mi ? açık sarı gibi mi ?
  • Biz ülke olarak her zaman en güzel içecek ve yiyecekleri siz müttefik ülke halkına bedava sunduk. Lütfen ABD hakkında olumsuz konuşmayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aekadaşlar bu nizip pazarında hangi antep fıstığı iyidir.
  • Tereyağ doğal yağdır gerçekten bende burda köylerden gidip satın alıyorum sizde oyle yapın yoksa herşey fabrikasyona kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bu kaz dağı denen yerin eteğinde akçay diye musibet biyerde yazliğımız var. 20 sene burda tatil yaptık.

Bu bölgenin zeytinyağını has da olsa aromasini sevmem. köylüsünü sevmem. yerel halkını sevmem. boş kola petlerine karışım yağ koyup satarlar denizini sevmem. sadece havası suyu çok güzeldir

tereyağı meşhur diye birşey de hiç duymadım

en güzel aromalı zeytinyağlı Fethiye de çıkar ordan bi arkadaş bana yollarsa sevinirim

Hocam ben Edremitliyim memlekette o kadar berbat yer varken niye bu kadar kötülediğinizi anlamak güç. Ben Akçaya 10 senedir gitmiyorum dışardan gelen döküntü tipler yüzünden, bizde her yaz doluşup trafiği bile kilometrelerce tıkayan ahaliden memnun değiliz ama böyle konuşmuyoruz yinede.

• tartışmalar bittiyse terayağ, peynir, zeytin vs gibi sağlıklı ve güvenilir gıdaları aldığınız yerleri yazsanız da herkes faydalansa olmaz mı?
  • Ankara'da bu işi yapan bi arkadaşım anlatmıştı köy kahvaltısı/ organik kahvaltı işine girmiş bunlara halden kasa kasa mal geliyormuş bunlar çamurlu olan ürünleri sap saman içine koyup müşterinin gözü önünde organik diye iteliyorlarmış. Biraz elit kesim geliyormuş hani bu organik olsun babamı yerim tayfası aman ha dikkat edin :)

• quote:

Hocam oralardan alıyorum dedim nizippazarı için bir güvence verdiğim yok, pttavm de bkm expres kampanyası ile 12tl fındık almıştım. tap taze geldi, geçen günde kendi sitesinden yerfıstığı e antep fıstığı aldım taptaze geldi. Senin yaşadığın sorunu bile bilmiyorum. Kuruyemiş için Gürbüzler ve Nizippazarından alıyorum. Bunları forumda iyi kötü herkes tanıyor zaten.

Gülsüm Ana daki ürünler için aldığım herşey çok güzel çıktı. Bu tereyağı da kampanya vardı paylaştım bu kadar.
    Bu site için buyrun yorumlar:https://www.facebook.com/pg/koylezzetlerim/reviews/?ref=page_internal

hocam nizippazarında benim değl burdaki onlarca kişinin yaşadığı bir sorun vardı. bu dükkan bi kere kutunun parasını alan eksik gramajlı ürün gönderen sürekli oyalayan geç eksik gönderen fatura göndermeyen bir dükkan neyse ben uzatmayayım şunlara bakarsanız anlarsınız
    https://forum.donanimhaber.com/karisik-kuruyemis-lux-1-kg-antep-fistigi-findik-kaju-badem-fiyati-29-90-tl--122673339
    https://forum.donanimhaber.com/31-72-tl-ye-ceviz-ici-29-71-tl-findik-ici-vukuatli-satici-nizippazari-icerir--124402157

• Kaz Dağlarından Doğal Tereyağ başlığını görünce kaçtım,başlıktan yalan başlıyor..
  • Benim akrabalarimin cogu koyde yasiyor. Artik koylerde bile koy urunleri yok. Birakin satmayi kendileri bile sehirden aliyorlar tavugu peyniri.

Ayrica fiyat bana gore bu forumda konusu acilmamasini gerektirecek kadar soguk. Kampanyalarla 20 liraya alinabiliyor. O tereyaglari bile belki daha sagliklidir. Kac kere cuma cikisi dogal koy urunu diye aldigim seylerin hepsi cop cikti.

Ama bu koy dogal zirvaliklarina inanmiyorum. Alana afiyet olsun

• Tmm inandik

• quote:

Orijinalden alıntı: slickman

Benim akrabalarimin cogu koyde yasiyor. Artik koylerde bile koy urunleri yok. Birakin satmayi kendileri bile sehirden aliyorlar tavugu peyniri.

Ayrica fiyat bana gore bu forumda konusu acilmamasini gerektirecek kadar soguk. Kampanyalarla 20 liraya alinabiliyor. O tereyaglari bile belki daha sagliklidir. Kac kere cuma cikisi dogal koy urunu diye aldigim seylerin hepsi cop cikti.

Ama bu koy dogal zirvaliklarina inanmiyorum. Alana afiyet olsun

köyde kendi ekmeklerini bile yapmıyor insanlar.

anneannem çok yaşlanmadan önce köyde kendi ekmeğini, salçasını, peynirini, tereyağını, pekmezini kendisi yapardı.
    küçüklüğümde köye gittiğimde bizzat bunları görüp şahit oldum.

şimdi çok yaşlandı ve maalesef bir şey yapamıyor.
    peşinden gelen nesilde maalesef her şeyi hazır alıyor. köydeki bakkala dışarıdan ekmek geliyor. peynir, salça neredeyse her şey bakkaldan, marketten ve hazır bir şekilde alınıp tüketiliyor.

• çok iyi ya
  • hocam fiyat son ne olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.