Şimdi Ara

Kaz Dağlarından Doğal Tereyağ 2kg Ücretsiz Kargo 57₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
12
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerikan Kalp Derneği ciddi bir kuruluştur, tüm dünyanın kaynak olarak aldığı bir kurumdur ve bahsettiğiniz Canan Karatay bu kurumu kaynak olarak gösteren biri. Canan Karatay dediğiniz kişi insanlara şeker-beyaz ekmek-beyaz pirinç yemeyin zararlıdır diyip(ve haklıdır) kendisi lahmacun yerken yakalandığı için "lahmacun turkish food, yiyebilirsiniz" diye sıvamaya çalışan birisi. Geçende de günde 10 yumurta yiyin diyordu. Doğru söylediği şeyler olduğu gibi yanlış söylediği şeyler de var ve tereyağı bunlandar biri. Zaten meslekten men edildi geri alındı vs.

Margarin trans fat'tir ve zararlıdır, zaten uzak durulması tavsiye edilir. Bu da linkihttp://www.heart.org/HEARTORG/HealthyLiving/HealthyEating/Nutrition/Trans-Fats_UCM_301120_Article.jsp#mainContent

Atalarımız vs. bunların konumuzla bi' ilgisi yok. Sağlıktan bahsediyoruz. Bilimsel gerçekler bunlar, isteyen dikkate alır isteyen almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağ için indirim paylaşılmış, alırsınız ya da almaz. Sizin vatan millet Sakarya muhabbetinizi ve o faydalı bu zararlı geyiklerinizi dinlemek zorunda mıyız biz? Gidin başka yerde tartışın, şu an konumuz tereyağı, beğeniyorsanız alın ya da beğenmiyorsanız almayın. Bu kadar basit...

Bu arada Kazdağları'da sürekli giden biri olarak adrese baktım ve buraya daha evvel gittiğimi hatırladım. Ben yemek yemiştim buradan ama nasıldı hatırlayamıyorum. Artık köy işi diyenlere inanamaz oldum ben. En büyük kazığı hep köylüden yediğim için pek güvenemiyorum bu tip yerlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar_Fedaisi -- 27 Mart 2017; 17:25:54 >
  • Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt
    tartışma izlemek istemiyorsan konuya girmezsin olur biter. forumun muhtarı gibi ahkam kesmeye ne lüzum var.

• arkadaşlar yağ nasıl alalım mı ? güzel mi?
  • bizim parada uluğdağın eteklerinde basılıyor çok değerli, 2 kg a 10tl veririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Lahmacun mayasız ve fırınlarda konulan katkı maddelerinden yapılan hamurdan yapıldığı için zararı yok, zaten yumurta kadar hamur ve üzeri kıyma ve sebze bundan yediğin 1-2 lahmacun fastfoot menülerinin yanında faydalı bir yiyecek.

Yıllarca yumurta zararlı deyip milleti yumurtadan mahrum bırakan proförler çıkıp özür dilediler.

O zaman yumurta için zararlı diyenler bugun çıkmış tereyağ zararlı diyor. Yarın çıkıp da çok özür dileriz yanılmışız tereyağ faydalı derse bön bön bakarsınız artık
    O zaman yanılan bugun de yanılıyor olamaz mı?

Canan hocayı meslekten men etmeye çalışanlar neden ödül veriyor acaba?

https://www.facebook.com/saglikliyasiyoruzcom/videos/1152185234891205/

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• voodoo child kullanıcısına yanıt

• Yumurtaya bile zararlı dediler. Kuş gribi deyip bütün doğal tavukların kökünü kuruttular. Pastörize süt dışındaki binlerce yıl içilen süte zararlı dediler. Değildir efendim gerçek tereyağı, bal, gerçek köy yumurtası, ne varsa yiyiniz. Asıl işlenmiş her üründen uzak durmak gerekir. Tabi ki yine de herkes kendi kararını verir ama gerçekler bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz yahu...Ülkedeki en yetkili kişileri bile gözüne baka baka kandırmadılar mı?

Bu arada laf aramızda...Avrupa'da 250 gram tereyağı 1.25 euro...
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    +1

bizde a101 den stokladık 6kg civarı ve kampanya vardı 950gr 14.50TL gibi harika bir fiyata geldi ( 1000gr brüt 950gr net olan kutu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenokte -- 27 Mart 2017; 18:1:55 >
  • ejmet kullanıcısına yanıt
    Valla pek alan yok sanırım.
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsun hocam, sırf para kazanmak için endüstrinin yaptıklarına göz yumuyorlar. Eski atalardan dedeler gelen beslenme tarzını beğenmiyorlar.

• Hocam ben kış tereyağından almış çok güzel di. Hazır yağlarla alakası yok, Baharda yayılan hayvan sütünden yapılandan almadım ama kışın yapılan çok daha iyidir. Taze otların faydası tartışılmaz zaten.
    Gelince de deneyip tekrar yazacağım zaten

• Bluecns kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bekliyoruz, bu fiyata kargo dahilmidir ? Ürünler nereden geliyor ?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kargo ücretsiz. Strafor kutuda içinde buz aküsü ile soğuk zincir gönderiyorlar. Bozulmadan geliyor

Edit: edremit den geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecns -- 27 Mart 2017; 18:22:18 >

• bende 2 kg yağ 1 kg sepet peyniri 1 kg salamura peyniri 2kg edremit kırma yeşil zeytin sipariş ettim inşallah ürünler iyidir
  • Yayık tereyağı değildir . Yukarıda bir arkadaşın da tarif ettiği gibi kremadan yapmışlardır .

O kadar yıl dağ köylerinde çalıştım ... Kendi yiyeceği yağı bile yayık sistemi yapan köylü kalmadı gibi .

Ama yine de alınır .

• Bizede bıraksaydınız hocam
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Krema dandikmi oluyor hocam ? Krema tereyağı üretimi nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz ?
  • bu kaz dağı denen yerin eteğinde akçay diye musibet biyerde yazliğımız var. 20 sene burda tatil yaptık.

Bu bölgenin zeytinyağını has da olsa aromasini sevmem. köylüsünü sevmem. yerel halkını sevmem. boş kola petlerine karışım yağ koyup satarlar denizini sevmem. sadece havası suyu çok güzeldir

tereyağı meşhur diye birşey de hiç duymadım

en güzel aromalı zeytinyağlı Fethiye de çıkar ordan bi arkadaş bana yollarsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.